İstanbul'da Fal - Falcılar

Buradan bir arkadaşın çok övmesi üzerine asmin demet e baktırdım. Sen dedi içinde sürekli acaba evlenebilecekmiyim bir çocuğum olacak mı kaygısı yaşıyorsun felan ama merak etme sen evleneceksin dedi dedim ben zaten evliyim ne alaka o dakikadan sonra fal benim için bitti:)

Ben de asminde ferdaya baktırdığımda çalıştığın yerde memnun değilsin çok yakında başka yer gözüküyor sabırlı ol dedi dedim abla ben çok uzun zamandır çalışmıyorum

Safiye yazmistin kiz, o kimdir nerde bakiyor??

Bende bugün soğanlık Emine’ye baktırdım çok kötüydü 5 dakika bakıyor sallıyor
Burada Soğanlık Emine diye dolanan numara Soğanlık Emineye ait değil Kim attıysa ilk ortaya... Resmen Soğanlık Emine kayıplara karışınca, yerine yeni bir Emine koymuşlar Soğanlık Emine diye.

Burada Soğanlık Emine diye dolanan numara Soğanlık Emineye ait değil Kim attıysa ilk ortaya... Resmen Soğanlık Emine kayıplara karışınca, yerine yeni bir Emine koymuşlar Soğanlık Emine diye.
Soğanlık Emine’ye yıllardır ulaşamıyoruz …

Banada bu forumdan biri verdi demekki sahteymiş öyle fal bakılmaz zaten 5 dakika baktı hiç bir şey bilmedi salladı sadece

Taksimde can varmış önceden baktıran memnun kalan var mı sayfada çok konuşulmuş

Safiye yazmistin kiz, o kimdir nerde bakiyor??
Safiye beşiktaşda bakıyordu 2017 de burdan biri önermişti gitmiştim o ne dediyse birebir aynı şekilde oldu aynı şekilde sevgili oldum aynı şekilde evlendim aynı şekilde çocuğum oldu yani her bişeyi merakmettiğimde ona baktırırım ve karşımtarafın zihnini durumunu yorumlamasında mükemmel vence . Baktırmadıysan bir kere muhakkak denemelisin

Ben baktırdım yaşara 5 dk bişey bakıyor hiç de çıkmadı yani verdiğim paraya acıdım

Kızlar telefonda ses kaydı atarak kahve falı bakan Ali Bey’e baktıran oldu mu hiç aranızda? Arkadaşıma dedikleri çıkmış. Ben yeni baktırdım henüz gidişat nasıl olur bilmiyorum ama ailemle ilgili söylediği benim henüz bilmediğim bir durumu öğrendim, dediği gibiymiş.

Neriman bir gün iyi bir gün kötü bakıyor. Neden acaba
İlkinde iyi bilmişti sanki, sonrası fos. Acaba yorgun olunca mı öyle oluyor

ayyy mesaj yazamıyorum size benimle iletişim bilgilerini paylaşırmısınız

ayyy mesaj yazamıyorum size benimle iletişim bilgilerini paylaşırmısınız
Çok online taraklarında olan biri değil anladığım kadarıyla. Asıl yüz yüze bakımda bayağı iyi diyorlar. Günde az sayıda, sadece kahve bakımı yapıyormuş. Bir yazayım, izin veriyor mu diye. Bir de dediğim gibi, henüz kefil olamam; yeterince zaman geçmedi çünkü…

Tamamdır haber bekliyorum

`