İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonda baktırdım bide su falı pahalı 1.500...Ya hep ben o öyle değil böyle diye düzelttim.Ve hep sordu..Bende cevapladım.İnanılmaz pembe bir gelecek anlattı.Yaşayıp göreceğim, Vade de verdi ama var bi sekiz ay Çok şanslısın, şansın çok açık dedi...Neresi açık Allah aşkına Ben o kadar herşey ters gidiyor ki acaba üzerimde büyümü var diye sorguluyorum.Garip yani...Anda bu kadar tökezleyince gelecek yorumuda çok ümit vermedi ama Allah'ın Kudreti büyük elbette.İnsanların hayatı bi gecede değişiyor.Yeterki yaradan istesin.
Pişman oldum ama keşke o kadar para veriyorum madem yüzyüze baktırsaydım su falını bare...

@TutkuluSirine ne dersin gidelim mi Neriman şaşırtıyor
Gidelim anasını satayım...Sonrada o şekildekini yorumlayalım.Eğer o zaman da vasat olursa dediği vadelere dikkat edeceğim, çıkarsa kapısından ayrılmam Çıkmazsa kısmet..Nasılsa çok umut söndürmüşlüğümüz var

Ben yüzyüze kahve tarot baktırdım bi konu imkansızdı dediği gibi oldu inşallah olumlulat çıkar bana olumsuz konuştuklarında olmuştu

bugün @TutkuluSirine ile nerimana gidiyoruz fal baktırmaya yüz yüze baktırma kararı aldık eğer yine isim cisim harf vs vermezse bende sorun var diycem inş değer o kadar yol teptiğime :)

bugün @TutkuluSirine ile nerimana gidiyoruz fal baktırmaya yüz yüze baktırma kararı aldık eğer yine isim cisim harf vs vermezse bende sorun var diycem inş değer o kadar yol teptiğime :)
Gittiniz mi bizi de bilgilendirin

Gittiniz mi bizi de bilgilendirin
Yani telefondan daha detaylı baktı ne diyim bildiğim bir kaç tane şey vardı onları söyledi bana gelecek içinde güzel bir tablo çizdi 21 gün ila 6 hafta vade verdi bakalım çıkacak mı yani benim için yol zülümdü oruçlu olsam seferi sayılırım

Hadi inşallah pembe tablolar olsun i

y
yüzyüze fiyatı 450 tl idi en son baktırdığımda 1500 ne sasırdım valla online baktırmayın böyle falcılara yeri belli cafede bakıyor ztn online bakım bana hep uzak gelmiştir..fal sepetinden iki kişi haricinde online baktırmadım yüzyüze gbi olmuyor cafede baktırmak daha ucuz bide niye vereyim 1500 tl aynı falcıya?

Ben hem online hemde Su falı baktırmıştım.O yüzden 1.500.Faldan fala fiyat farkı var.

Uzun zamandır girmiyordum yirmi tane özel mesaj gelmiş ben yine aylardır fal baktırıyorum yok abi nokta atışı yapan yeni birini bulamadım :) eski yorumları okuduysanız zaten benim için safiyem de safiyem . Ben ve çevrem dahil Allah bilir tabiki ama ne diyorsa Çıkıyor. Ama 2500 tl yapmış çok pahalı ama ıvır zıvır beşyüz bin tl vereceğinize bir kere ona baktırın yeter.

Birde şöyle bir durum var kuzenimin üç yıllık sevgilisi vsrdı safiye ablaya baktırıyordu safiye ablada ısrarla onunla olmayacağını birlikte olmaları imkansız felan diyordu kuzenimde afedersiniz safiyeyi bkluyordu çok kötü bakıyor diye dün gelmiş diyorki abla safiyenin bana tüm dedikleri çıktı:)

Neriman kim canım bana da atarmısın deniyeyim

Heee ona baktırdım ben renkli gözlü abla çok samimi iyi birisi ama benim emin olduğum bir konuda ısrarla aksini söylemişti ama ben adım kadar emindim ve hala da onun dediği yönde bişey olmadı onyüzden beni biraz hayal kırıklığına uğratmıştı:)

Aaaa öyle mi siz kimi önerirsiniz Taksimde

Ben asminde ezel İ beğeniyordum oda artk saçmalamaya başladı beni tanıyor artk çünkü

`