Doğru falciyi bulmaya çalışırken oluyor ama galiba yokheyecanlandıryorsunuz beni falcı bulduk diye dört gözle bekliyorum :)
Telefonda baktırdım bide su falı pahalı 1.500...Ya hep ben o öyle değil böyle diye düzelttim.Ve hep sordu..Bende cevapladım.İnanılmaz pembe bir gelecek anlattı.Yaşayıp göreceğim, Vade de verdi ama var bi sekiz aytelefonda mı baktırdınız çünkü yüzyüze baktırdığımda bana epey detay bilmişti sokolacak kdr detay! kişileri birebir harfleriyle tarif etti,yüzyüze önce kahve baktırmıştım, kartlarla da cevaplamıştı acıkcası sorulara verdiği cevaplarda doğru gibiydi bekliyoruz, ayrıca çok olumlu konuştu demişsiniz bende olumlu konuşmadığı cok olmuştu.hatta şaşırtıcı derecede ben sende öyle bişey görmüyorum yakın zamanda dedği oldu sorduğum soruya..
Ne güzel... İnşallah benimde gelecek çıkar.Kim istemezki o pembik tabloyuBen de yuzyuze baktırdım harfler verdi ve çok net konuştu .bi knuda imkansız dediğim şeye vadesiyle çıktı.ben de nerimandan memnun kaldm
Gidelim anasını satayım...Sonrada o şekildekini yorumlayalım.Eğer o zaman da vasat olursa dediği vadelere dikkat edeceğim, çıkarsa kapısından ayrılmam@TutkuluSirine ne dersin gidelim mi Neriman şaşırtıyor
Ben yüzyüze kahve tarot baktırdım bi konu imkansızdı dediği gibi oldu inşallah olumlulat çıkar bana olumsuz konuştuklarında olmuştuTelefonda baktırdım bide su falı pahalı 1.500...Ya hep ben o öyle değil böyle diye düzelttim.Ve hep sordu..Bende cevapladım.İnanılmaz pembe bir gelecek anlattı.Yaşayıp göreceğim, Vade de verdi ama var bi sekiz ayÇok şanslısın, şansın çok açık dedi...Neresi açık Allah aşkına Ben o kadar herşey ters gidiyor ki acaba üzerimde büyümü var diye sorguluyorum.Garip yani...Anda bu kadar tökezleyince gelecek yorumuda çok ümit vermedi ama Allah'ın Kudreti büyük elbette.İnsanların hayatı bi gecede değişiyor.Yeterki yaradan istesin.
Pişman oldum ama keşke o kadar para veriyorum madem yüzyüze baktırsaydım su falını bare...
Bana çıkmadı, anı okuyor sadece. Çok kesin dediği şeyler de olmadı..Baktırmadim iki arkadaştan duydum aşırı iyi dediler ondan giden oldu mu diye merak ettim. Denemedim ben de.
Gittiniz mi bizi de bilgilendirinbugün @TutkuluSirine ile nerimana gidiyoruz fal baktırmaya yüz yüze baktırma kararı aldık eğer yine isim cisim harf vs vermezse bende sorun var diycem inş değer o kadar yol teptiğime :)
Yani telefondan daha detaylı baktı ne diyim bildiğim bir kaç tane şey vardı onları söyledi bana gelecek içinde güzel bir tablo çizdi 21 gün ila 6 hafta vade verdi bakalım çıkacak mı yani benim için yol zülümdü oruçlu olsam seferi sayılırımGittiniz mi bizi de bilgilendirin
Hadi inşallah pembe tablolar olsun iYani telefondan daha detaylı baktı ne diyim bildiğim bir kaç tane şey vardı onları söyledi bana gelecek içinde güzel bir tablo çizdi 21 gün ila 6 hafta vade verdi bakalım çıkacak mı yani benim için yol zülümdü oruçlu olsam seferi sayılırım
yüzyüze fiyatı 450 tl idi en son baktırdığımda 1500 ne sasırdım valla online baktırmayın böyle falcılara yeri belli cafede bakıyor ztn online bakım bana hep uzak gelmiştir..fal sepetinden iki kişi haricinde online baktırmadım yüzyüze gbi olmuyor cafede baktırmak daha ucuz bide niye vereyim 1500 tl aynı falcıya?Telefonda baktırdım bide su falı pahalı 1.500...Ya hep ben o öyle değil böyle diye düzelttim.Ve hep sordu..Bende cevapladım.İnanılmaz pembe bir gelecek anlattı.Yaşayıp göreceğim, Vade de verdi ama var bi sekiz ayÇok şanslısın, şansın çok açık dedi...Neresi açık Allah aşkına Ben o kadar herşey ters gidiyor ki acaba üzerimde büyümü var diye sorguluyorum.Garip yani...Anda bu kadar tökezleyince gelecek yorumuda çok ümit vermedi ama Allah'ın Kudreti büyük elbette.İnsanların hayatı bi gecede değişiyor.Yeterki yaradan istesin.
Pişman oldum ama keşke o kadar para veriyorum madem yüzyüze baktırsaydım su falını bare...
Ben hem online hemde Su falı baktırmıştım.O yüzden 1.500.Faldan fala fiyat farkı var.y
yüzyüze fiyatı 450 tl idi en son baktırdığımda 1500 ne sasırdım valla online baktırmayın böyle falcılara yeri belli cafede bakıyor ztn online bakım bana hep uzak gelmiştir..fal sepetinden iki kişi haricinde online baktırmadım yüzyüze gbi olmuyor cafede baktırmak daha ucuz bide niye vereyim 1500 tl aynı falcıya?
Neriman kim canım bana da atarmısın deniyeyimbugün @TutkuluSirine ile nerimana gidiyoruz fal baktırmaya yüz yüze baktırma kararı aldık eğer yine isim cisim harf vs vermezse bende sorun var diycem inş değer o kadar yol teptiğime :)
Neriman abla Taksim symbol cafede bakıyor ben yuzyuze baktrdmNeriman kim canım bana da atarmısın deniyeyim
Aaaa öyle mi siz kimi önerirsiniz TaksimdeHeee ona baktırdım ben renkli gözlü abla çok samimi iyi birisi ama benim emin olduğum bir konuda ısrarla aksini söylemişti ama ben adım kadar emindim ve hala da onun dediği yönde bişey olmadı onyüzden beni biraz hayal kırıklığına uğratmıştı:)
Orda ferdayı denedim öneriBen asminde ezel İ beğeniyordum oda artk saçmalamaya başladı beni tanıyor artk çünkü