İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bir kaçınız özelden iletişimini sordu, verdim. Fakat dediğim gibi henüz yeterince bilmiyorum çünkü uzun vadeli şeyler söyledi, anı okuma gibi değildi. İnşallah memnun kalırsınız

Arkadaşımın teyzesine boşanacağını ve kocasının başka bir şehire taşınacağını söylemiş, ki bu imkansızdı onlara göre. Kadın 55-57 yaşlarında. Hiç bilmedi falan demişler. Derken bir kaç yıl geçti aradan deprem oldu ve sonrasında aile dinamikleri değişti ve kocası eski şehrine dönmedi ısrarla ve boşandılar sonunda. Yıllar sonra çıkmış oldu falı.

Burdan bir arkadaşımız baktırmış, kendisine anı bilemediğini ifade etti. Gelecek/gidişat için ne dedi bilmiyorum.
Öneren arkadaşım ve çevresi yüz yüze baktırmıştı. Sanırım bu online bakıma uygun stilde biri değil.
Bende aile kısmı komple tuttu, kendimle ilgili gerisini bilemiyorum henüz. Bilginiz olsun diye paylaşıyorum, iletişim bilgisi verdiklerime sesleniyorum özellikle, kimsenin günahına girmek istemem çünkü

Sen bana ver bacım ben deneyimleyip yazarım

Numarasının sonu 35 91 olan Zeynepe fal baktıran oldu mu

kızlar elmira ve digerlerini sormussunuz instagrm dan ulasabılırsınız iranli medyum elmira digeri seslerin pusulası bir digeri falcı yiğit ve son olarak buraga baktırdım suan bişey yok gecmısı guzel bıldı detaylı anlattı sorun işinize gelene baktırın sonra bana cıkan baskasına cıkmıyor size cıkan bana cıkmıyor :)

Kadınlar Kahvesi Azerbeycanlı Nur Hanım’a baktıran oldu mu aranızda (yüz yüze!) ? Çıkan oldu mu?

Aklı başında tutarlı yorumlar yapmıştı bana bir kaç hafta önce, vadesi henüz gelmedi ama 10 gün içerisinde bir konuyla ilgili duygu durumun değişecek demişti, hamle atma demişti, nitekim öyle oldu. Devamını görecez. Rehberliği de iyiydi.
Ali Bey’le örtüşüyor dedikleri, ama daha kısa vadeli şeyler söyledi. Ali Bey uzun vadeli. İkisi de gerçekçiydi ve olumsuz fakat hayrıma olan bir gidişatı barındırıyor. Pembeci değildi ve en önemlisi kibar olmaları. Ukala, felaket tellalı veya iki dk bakıp kesiştirip atanlara zerre tahammülüm kalmadı çünkü.

Varsa daha önceden Nur Hanım’a giden yazarsa çok iyi olur Çıkıyor mu çıkmıyor mu henüz bir şey diyemem. Zehra Hanım vardı bir de orda galiba, anı çok iyi bilmişti ama gelecek çıkmamıştı bana mesela.

Elmira ya instagramdan ulaşamıyorum en son gönderisi 2022 nasıl iletişime geçebilirim

Burak eşler arası muhabbet yapıyorum dedi fal bakmıyorum dedi

Gudatu diye biri var çok övüyor birisi bana ama 7 binmiş Safiyeye bu kdr kefil olduğum haldd 2500 tl bana koyuyor bide o kdt para vercem iyice çıldırdılar. Ama gudatu yu duyan varmı merak ettim yinede nasıö bakıyor acaba

Bence kimse o parayı verip baktırmamıştır.
İyice şaşırmışlar...

`