İstanbul'da Fal - Falcılar

Hala elestiririm vs, buna birsey diyen yok, konu para geri alma konusu ve kulagina gitmis olmasi, ve bence utanc duyulucak bi durumdur bu.

kulağına gitmesi beni ilgilendirmiyor. ben söledim. bi hizmet karşılığı parasını ödedim. geri istenmez zaten. ama okuduklarım arasında sadece sölediği lafa gönderme yapıldı.
yani aşırı iddialı olması konusuna gönderme idi.
neyse konusmıcam demiştim. uzatmayalımda iyice karışmasın

Arkadaşlar merhaba;

Ben ankaradayım. Ama cidden elmira hanımı çok merak ettim:) Numarasını bana da gönderebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba;

Ben ankaradayım. Ama cidden elmira hanımı çok merak ettim:) Numarasını bana da gönderebilir misiniz?

gönderdim.
göndere göndere ezberlemişim numarayı artık otomatik yolluyom
komisyon isticem.
bende var 7-8 falcının teli arkadaşlar gördüklerime hemen yolluyorum numaraları

gönderdim.
komisyon isticem.

Çççççççççooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim:) Ankarada gitmediğim falcı kalmadı galiba:) İstanbula da açılayım dedim:) Ürkmüyor da değilim:)

gönderdim.
komisyon isticem.

ya cidden elmira merak uyandırıyor. fiyatları şööyle 20-25e düşürse sürümden kazansa şahane olurdu :))

ya cidden elmira merak uyandırıyor. fiyatları şööyle 20-25e düşürse sürümden kazansa şahane olurdu :))

Bugün sizden duyduğum üzere selma toprak'ı aradım ve 150 lira dedi eşi!

Sonra tekrar forumda gezindim çünkü tam yarı fiyatını hatırlıyordum ve orda birisinin de aradığını yine aynı cevabı verdiğini ama kadınlar kulübünden aradığını duyunca ne hikmetse 75 lira dediğini öğrendim!

kulüp indirimi :)

Son düzenleme:

selma toprakı tanımıyorum :)) yani benden alıntı yaptıgına göre şöyle mi demek istiyorsun: umut edelim de elmira da yarı fiyatına düşürsün? :))) ne güzel olurduu:))

Ben elmiranın sölediği bişi var o gerçekleşene kadar tarot baktırmıcam.
yeni favorim yıldızname
ulen maaşı kediye yüklücem bu gidişle

mrb minikdepresif elmiraya nasıl ulasabılılırım ve kaca bakıyor yazabılır mısın canım

ya da tanıyan baskaları da yarıdımcı olabılırler mı ben de baktırsamm

ozelden mesaj atamıyorum henuz

fiaytıda telefonuda yazdım canım ..

bende fal bakmaya başlıcam artık he iyi para var

selma toprakı tanımıyorum :)) yani benden alıntı yaptıgına göre şöyle mi demek istiyorsun: umut edelim de elmira da yarı fiyatına düşürsün? :))) ne güzel olurduu:))

Sen yenisin galiba desene bana:) Bilmiyorum ki alıntıyla cevapla gibi bişi vardı ondan öyle yaptım:)

Bilmiyorum ama bu fal işine ciddi!!! para harcadım, gerçekten iyi bir sektör olduğuna kanaat getirdim:) evet düşürüp sürümden de kazanabilirler:) ama gerçekten verdiğim parayı helal ettiğim insanlar da oldu:)

fiaytıda telefonuda yazdım canım ..

bende fal bakmaya başlıcam artık he iyi para var
cok tesekkur ederım canım:)
ama bıraz tuzlu gıbı mı ne :)

yerı nerde yakın mı acaba bana atasehırdeyım ben

baska bırılerı var mı kıme baktırsam acaba, su telefonda bakan almıra mı hazır yorulmadan baktırsak:)))
ay cok sevdım bu konuyu :)))

telefonda da bakıyor yeri şirinevlerde
telefonda bakan bide mercan vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…