ya arkadasim, emine hanim fal bakan bir hanim, insanlarin ovguleri kadar elestrilerine de hazirlikli olmali. uzulmus, olabilir, aylik hedeflerimiz tutmadiginda bizi de uzuyorlar valla, hem de nasil, oyle zarif zarif elestirerek degil. fal bakti, cok da iddiali soylemlerde bulundu ve fali cikmadi. soylemeyelim mi bunu? o zaman buradaki paylasim yapan insanlari kandirayim, arkadaslar muhtesem fal bakiyor kendisi, ayrica oyle pek de iddiali konusmadigi halde, soyledigi her sey cikti bana. muhakkak gidiniz. herkes rahatladi mi? muhtesem falcimiz emine hanimin da kalbi kirilmamis oldu boylece! garipsiniz vesselam! ben ona verdigim 20 liranin pesinde degilim, degildim ,ama oyle sinirlendim ki simdi arayip ver parami, madem bi laf ettin dur arkasinda diyecegim neredeyse. la havle!
zeynebin iletişim bilgilerini nasıl alabilirim bir de evinde ne kdara bakıyor..
tskler..
TPHPMC nasıslın canımmmmm yarın için elmiradan randevu alsam sende gelebilirmisin gelmessin ama değilmi çalışıyorsunn..
arkadaşlar birşey sorabilri miyim, elmira ve olgudan olumsuz konuşan oldu mu aranızda? ama hastalık var, işinde istediğin olmicak gibi olumsuzlar değil. özellikle gittiğiniz konuda, olmucak boşuna bekleme gibi konuştuğu kimse var mı?
geçtiğimiz günlerde emine ablaya gittim fala değil keyfi oturmaya yaklaşık 3 senedir tanırım kendisini fal muhabbeti ile tanışmıştık zaman içerisinde abla kardeş ilişkisine dönüştü ben falını çok beğeniyorum beni hiç yanıltmadı bugüne kadar ama siz beğenmezsiniz buna diyecek bir lafım yok lakin sezarın hakkı sezara demişler bir kere falı çok kısa sürede bitirp hadi kalk git diye gözünün içine bakmaz 5 dakikamı sürdü devamını sen getirebilirsin istediğin kadar soru sor hepsine cevap verir.
bir diğer konuda burada emine çok kötü,gitmeseydim değmezmiş diyen arkadaşlar var onlara sesleniyorum madem beğenmedin falını neden tel açıyosun emineye ;
emine hn.siz 50-100 tlye fal bakanlar gibisiniz ama çok ucuza bakıyosunuz yada dediğiniz çıktı yada şöyle demiştin olacak galiba vs.vs diye neden tekrar geri dönüyosunuz ?
kendim duydum konuşurken forumda kim olduğunu da biliyorum bu yaptığınız çok çirkin çok ya iyidir ya kötüdür ortası yok beğenmediysen telefon açıpta övmeyeceksin forumda bir kalitesizlik var almış başını gidiyor
olgu benim istemediğimi bildiği öenmli bi konuda ısrarla istemesen de şu an vakti geldiğinde olaylar kafanı karıştırack dedi.
emine hanım üstüne basıp ısrarla keşke olsa dediğim bi konuda olmasa daha hayırlı dedi, zorla olur hale getirirsen aplatsın die de ekledi.
elmira için bu akşamı bekle anacııım
gercekten üzücü bir durum... sonucta fal bu cikip cikmayacaginin garantisi yok ki bunun bilinciyle baktirip paramizi veriyoruz bence... emine gercekten cok tatli cok tok gözlü gönlü zengin biri keske üzülmesine neden olacak yorumlar yapilmasaydi... ben kendi adima söylemem gerekirse bana söylediklerinin bircogu cikti bile birtek konu kaldi onun da zamani var demisti....
zeynebin iletişim bilgilerini nasıl alabilirim bir de evinde ne kdara bakıyor..
tskler..
sbb çok geçmiş olsun.
ben maddeciyim canı. telefon ı ıh diyorum. görmeli insan. bakışlarını,mimiklerini.
6.hissim telefonda ı ıh diyor :) karşı kendileri.
Arkadaslar Emine ablayla gorustum, kendim icin birsey sorucaktim, ama forumdaki yazismalarinizi birisi soylemis kendisine. Parasini geri isteyenler gelip alabilir yada gonderirim dedi. Cok utanc verici bir durum sahiden, ne diyecegimi sasirdim sadece uzulmemesi gerektigini soyleyebildim.
ben elmiranın telefonunu istedim.tel gelirese,bugün arkadaşım tel de baktıracak.yorumları yazarım.
ben fal orucuna devam ediyorum:)...ama yavaş yavaş 'kıpırdamaya' başladım:)...8 haftanın sonunda,baktırabilirim bende:).arkadaşım baktırsın.ok derse,bende elmira'yı deneyeceğim:)[te
teşekkürler Etoile :) yorumlarını bekliyorum. Ben de Gül'den sonra 1.5 aylık bir fal orucuna girmiştim, ama insan dayanamıyor :)
handekukatekrar senı gormek ne hoş
emınehnım ıcın solenenlerı dogru bulmuyorum begenmeyenlerde gerı tekrar gıttıklerını bılıyorum arkdaslar begenmezsenızde bırdaha gıtmezsını burda bırın karalamk dogru oldugunu dusunmuyorum emıne hanım falı bence gayet ıyıdı suana kadar gıttıklerımın ıcerısınde en ıyısı dıyebılırım bence denemelı begenmeyenerde begenmedıklerını solemelerı yeterlı okdar kotulemın bır anlamı yok bence
ben elmiranın telefonunu istedim.tel gelirese,bugün arkadaşım tel de baktıracak.yorumları yazarım.
ben fal orucuna devam ediyorum:)...ama yavaş yavaş 'kıpırdamaya' başladım:)...8 haftanın sonunda,baktırabilirim bende:).arkadaşım baktırsın.ok derse,bende elmira'yı deneyeceğim:)[te
teşekkürler Etoile :) yorumlarını bekliyorum. Ben de Gül'den sonra 1.5 aylık bir fal orucuna girmiştim, ama insan dayanamıyor :)
sahuru niye Gülle yaptın?
iftarı kimle açmayı düşünüyorsun :)
Gül, olmayan bir şeyi, varmış gibi yorumladı, ama bu o kadar bariz bir şey ki, bunu yanlış yorumlarsa, gerisi de doğru olmaz diye düşündüm... Nitekim de çıkmadı maalesef. Ben de 1-2 ay kendimi nadasa çektim :) İftarı Tarıkla yaptım ve şimdi gerçekleşmesini bekliyorum....
Bu arada birileri, tarot falından sonra 2 hafta beklemek gerekir demişti.... Ben de elmiraya gitmek için 2 hafta mı bekleyecem şimdi????
Lütfen bunun doğru olmadığını söyleyinnnnnnn :)
Iki hafta mi? ahaha.. yok oyle birsey, ayrica Elmiranin kullandigi tarot kartlari farkli.. yani digerlerinden daha net goruyor sanki.. gerci nasil yuzuk attigimi filan gordu bilemicem amabana bende cok akici gordugunu soyledi. Bir cogunda sondakini en basta ve basini sonunda gordugunu bende ise sirasiyla geldigini soyledi. Ben memnun kaldim. Bu arada ruyada gorduklerimle paralel gidip gitmeyecegini merak etmistim.. sasmadim ruyalarimada guvenebilirim. Birebir ayni seyleri duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?