İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar,

geneli çalışan, okumuş, bilinçli hanımların/katılımcıların her olayı kişiselleştirmesi çok ayıp değil mi?

(BİRİNİ İTHAM EDEREK SÖLEMİYORUM KEİSNLİKLE...AMA,)

ortaya bi laf atılıyor, eğer siz değilseniz bahsi geçen kişi, yaaa bizde eleştirdik ama böle de yapan varsa çok ayıp deyin ve yürüyün...
kimse isim vermemiş ki?!
kaldı ki çok acımasız eleştirdiklerimiz de oldu kimse sesini çıkarmadı.
adı üstünde fal!!! başka türlüsü olsaydı (haşa) Allah kelamı olurdu...töbe töbeee
bu sherrynin olayına döncek, gereksiz çekişme platformu değil burası paylaşım platformu.
hayal kırırklıklarımıza karşı umutlarımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz beraberce di mi?

Yahu zaten haram iş fal, bu işe bulaşıyoruz bi de üstüne gereksiz kalp kırıp saldırganlaşıyoruz...
triple günah! size de tuhaf gelmio mu böle anlatınca???
töbe töbeeeeeeeeeeee
(katrecim burda senden bi sümbül ağa efekti bekliyoruz:)

imza:kk müftüsü diye bitirmem lazım herhalde bu msg'i

arkadaşlar birşey sorabilri miyim, elmira ve olgudan olumsuz konuşan oldu mu aranızda? ama hastalık var, işinde istediğin olmicak gibi olumsuzlar değil. özellikle gittiğiniz konuda, olmucak boşuna bekleme gibi konuştuğu kimse var mı?

olgu benim istemediğimi bildiği öenmli bi konuda ısrarla istemesen de şu an vakti geldiğinde olaylar kafanı karıştırack dedi.

emine hanım üstüne basıp ısrarla keşke olsa dediğim bi konuda olmasa daha hayırlı dedi, zorla olur hale getirirsen aplatsın die de ekledi.

elmira için bu akşamı bekle anacııım

ben anlamadım. emine ablayı falın çıktı çok sağol diye arayıp forumda kötülüyorlar mı? nasıl iş bu?

canım tam olarak istediğim cevap bu değildi. evet istediğin şeylere olumsuz demeleri de birşey. ama fal baktırıyorsan sanıyorum ki büyük ihtimal gönül işinden baktırıyorsun. var mı bilmiyorum böyle bir derdin. özellikle bu konuda merak ediyorum. emine ablayı biliyorum bikaç kişiye olumsuz konuştuğunu.

bu arada emine ablanın falını beğenmeyenlerden biri de benim. ama benimki şöyle. ben çok mana yükledim. böyle detaylı falan anlatsın. özel bi konu var onu bilsin falan. ama asıl meseleyi bildi. ama bence fal bu değil. artık hiç bi falcının tatmin etmediğini hemen belirtmek isterim. sanırım içimde de biraz kopuş var bununla alakalı olabilir. ama emine ablanın çizdiği tablo çok güzel ve keşke olsun dediğim bir tablo. ve burada daha önceki mesajlara baktığımda olacağına inanmıştım falan.

AMA, emine ablayı seviyorum param da helal olsun. ben zaten fal doğru çıksın diye gitmem. af edersiniz ama dönecek diyip de aa bildi dedikleriniz sizi evlendiriyorlar. evleneceğiniz ne malum sonra. belli olmaz hiçbirşey. tabi falda çıkan her adım bir sonraki adım için umutlandırıyor. o yüzden özellikle kısa zamanda şunlar olacak diye fal bakan falcıları seviyorum. (olgu sanırım böyle gitmedim o yüzden olguya gidesim var.) ama tekrar belirteyim kendisine de söyledim, söylediklerinin olacağına inanmıyorum dedim. ama çıkmasa yine giderim. ne bileyim.

Aynen oyle tatlim.. Yapilan geyik'te olsa kulagina gitmis olmasi hic hos degil. Fal'in yuzde yuz cikmasini beklemek zaten buyuk sacmalik olur. Adi ustunde fal bu. Bence sabirsiz davranmayip beklemeleri gerekiyor, cunku Emine abla bana cikmadigini soyleyip sonradan cikip tekrar gidenlerin cok oldugunu soylemisti. Nitekim de hakli bence. Herseyi zaman gosterir. Ayrica Emine ablanin sabrina hayranim, cunku falin uzerine tekrar aradim ve bana yardimci olmaya calisti hemde elinden gelenin fazlasiyla, alti ustu 20 lira aldi oysaki.. birdahakine iki kati vericem kendisine.

Gel gelelim Elmira'ya.

Bana Emine abla ile birebir ayni seyleri soyledi, bu kadar paralel gidebilicegini beklemiyordum. Oda Emine abla gibi baris ayrilik ve sonuc olarak evlilik gordu. Nasil olucagindan, hayatimizda nelerin degiseceginten tutun, ilerideki is hayatima varan'a kadar aynisiydi. Annemle ilgili ayni seyleri soyledi, ayrica gecmiste yasadigim iliski ikilemlerini benimle yasamiscasina siraladi.

Bu son gittigim falciydi, ilerde gidersem Elmira'mi Emine'mi diye sorarsaniz, bence Emine'ye giderim, hem param ancak buna musait hemde zaten ikisinden ayni elektirigi aldim. Ha olurda zenginlesirsem Elmira'yada giderim canim

Son düzenleme:
handekukatekrar senı gormek ne hoş
emınehnım ıcın solenenlerı dogru bulmuyorum begenmeyenlerde gerı tekrar gıttıklerını bılıyorum arkdaslar begenmezsenızde bırdaha gıtmezsını burda bırın karalamk dogru oldugunu dusunmuyorum emıne hanım falı bence gayet ıyıdı suana kadar gıttıklerımın ıcerısınde en ıyısı dıyebılırım bence denemelı begenmeyenerde begenmedıklerını solemelerı yeterlı okdar kotulemın bır anlamı yok bence

sbb çok geçmiş olsun.

ben maddeciyim canı. telefon ı ıh diyorum. görmeli insan. bakışlarını,mimiklerini.
6.hissim telefonda ı ıh diyor :) karşı kendileri.

Teşekkürler minikdepresif, ben de yüz yüze randevu alırım o zaman, ama telde konuştuğumda, pek yüz yüze vermek istemiyormuş izlenimine kapıldım....
Tekrar teşekkürler :)))

Selam Emine Ablanın telefon numarasını alabilir miyim. Çok baktırmak istiyorum kendisine.

Teşekkür Ederim

Bu arada Elmira gercekten harika bir insan herseyden once bunu belirtmek isterim. Zaten benim hislerimin kuvvetli olmasindan yada bana bazi olaylarin ayan olmasini farkettigi icin tuyleri diken diken oldu ve ayni seyi bende yasadim. Cok garipti bu yasadigim ikinci kisi, hani birbirinizi tanirsiniz ama adlandiramazsiniz ya onun gibi birsey.. Hisleri kuvvetli insanlarda birde sanatcilarda olur bu bana ve konusmadan telepati yontemiyle iletisime girdigimi hissederim her zaman..

Bu arada bazi seyleri kafamda netlestirmeme ve nasil desem bazi seylerin oturmasina yardimci oldugu icinde burdan kendisine tesekkurlerimi iletiyorum :)

ben emine ablayı kimsenin karalamaya çalıştığını düşünmüyorum. hayat hali istediğimiz şey olmayınca biraz üsluplar sertleşebiliyor. misal bir grup da elmirayı seviyor ama çok kişi de elmirayı sevmiyor. herkes beğenisini ve beğenmeyişini dile getirsin ki bizlere de objektif referanslar olsun.

bu arada emine ablaya gidip acaip rahatlayasım var.

Gül, olmayan bir şeyi, varmış gibi yorumladı, ama bu o kadar bariz bir şey ki, bunu yanlış yorumlarsa, gerisi de doğru olmaz diye düşündüm... Nitekim de çıkmadı maalesef. Ben de 1-2 ay kendimi nadasa çektim :) İftarı Tarıkla yaptım ve şimdi gerçekleşmesini bekliyorum....
Bu arada birileri, tarot falından sonra 2 hafta beklemek gerekir demişti.... Ben de elmiraya gitmek için 2 hafta mı bekleyecem şimdi????
Lütfen bunun doğru olmadığını söyleyinnnnnnn :)

Iki hafta mi? ahaha.. yok oyle birsey, ayrica Elmiranin kullandigi tarot kartlari farkli.. yani digerlerinden daha net goruyor sanki.. gerci nasil yuzuk attigimi filan gordu bilemicem ama bana bende cok akici gordugunu soyledi. Bir cogunda sondakini en basta ve basini sonunda gordugunu bende ise sirasiyla geldigini soyledi. Ben memnun kaldim. Bu arada ruyada gorduklerimle paralel gidip gitmeyecegini merak etmistim.. sasmadim ruyalarimada guvenebilirim. Birebir ayni seyleri duydum :)

sen bambaşka bir boyuttasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…