Kızlar selam
alnımın akıyla tekrardan sizlerleyim reklamcı olmadığım anlaşılmış durumda,özledim sizleri katre'm,angel'im ve leydim sizlere özellikle çok teşekkür ederim iyi niyetiniz,samimiyetiniz ve bana olan güveniniz için seviyorum siziiii :90::90::90:
Iki hafta mi? ahaha.. yok oyle birsey, ayrica Elmiranin kullandigi tarot kartlari farkli.. yani digerlerinden daha net goruyor sanki.. gerci nasil yuzuk attigimi filan gordu bilemicem amabana bende cok akici gordugunu soyledi. Bir cogunda sondakini en basta ve basini sonunda gordugunu bende ise sirasiyla geldigini soyledi. Ben memnun kaldim. Bu arada ruyada gorduklerimle paralel gidip gitmeyecegini merak etmistim.. sasmadim ruyalarimada guvenebilirim. Birebir ayni seyleri duydum :)
Ayyy, çok rahatladım :) Bunu duymaya ihtiyacım vardı, o zamannnn, ben de telefonla baktırırsam haftaiçi, yüz yüze baktırırsam hafta sonu gidicem ve yorumlarımı yazıcam :)
Ama hala Elmira mı, Selma hanım mı karar veremedim, ama sanırım Elmira olucakkk :)
Gül, olmayan bir şeyi, varmış gibi yorumladı, ama bu o kadar bariz bir şey ki, bunu yanlış yorumlarsa, gerisi de doğru olmaz diye düşündüm... Nitekim de çıkmadı maalesef. Ben de 1-2 ay kendimi nadasa çektim :) İftarı Tarıkla yaptım ve şimdi gerçekleşmesini bekliyorum....
Bu arada birileri, tarot falından sonra 2 hafta beklemek gerekir demişti.... Ben de elmiraya gitmek için 2 hafta mı bekleyecem şimdi????
Lütfen bunun doğru olmadığını söyleyinnnnnnn :)
Canim bu arada Tarikla oturup tavla oynamis biri olarak, hos sohbet, sirin bi insandir.. severim kendisini ama cafe falcilarina cok guvenme derim :)
Bu arada cidden, gecmisi acayip doktu onume Elmira.. gelecekle ilgilide duymak istemedigin bir konu varsa onceden soyle cunku patir patir soyluyor herseyi :)
kim yendi tavlada? gelecek zarları önceden bilebiliyor muydu?
Peki Tarık'a gidenler daha iyi bilir, ben kafve içtim, ama Tarık kartları da açtı. Bu tarot falı mı sayılır, yoksa tam tarot değil mi?
Tarık bana çok güzel şeyler söyledi, çok sevdim kendisini ve enerjisini çok sevdim :) Ama Elmira'yı da denemek istiyorum....
Peki Tarık'a gidenler daha iyi bilir, ben kafve içtim, ama Tarık kartları da açtı. Bu tarot falı mı sayılır, yoksa tam tarot değil mi?
Tarık bana çok güzel şeyler söyledi, çok sevdim kendisini ve enerjisini çok sevdim :) Ama Elmira'yı da denemek istiyorum....
yok ben goruyodum farkli bi boyuttayim ya
Elmira ya bende baktırdım, aylardır ayak diredim baktırmamak için ama osnunda aradım telefonda baktı bana 1 saat kadar ve yanlış söledi diyebileceğim sey yok gibi, yorumları isabetli vee gerçekten tatlı bir bayan. hee sölediği tek hatalı sey kardesimle ilgili bi soruma biraz yanılgılı cvp verdi o kadar, onun dışında kişileri çok iyi tahlil etti, benimle sanki bi 5 senedir tanışıyromuş gibiydi beni bana anlattı yaptığım hataları söledi sıhbet eder gibi bir faldı ki ben beğendim. çıkar çıkmaz bilemiycem ama olursa zaten yakın zamanda belli olacak ben size o zaman bilen ve bilmeyen falcıları sıraloycam :)
yalnız crazydaisy şöyle birşey duydum birkaç falcıdan.
fal insanın enerjisini alırmış, ve bir faldan sonra bakılan fal da insanda enerji olmadığı için diğer fal çıkmazmış. diye duydum. ama ben pek inanmıyorum. kahve telvesi benim ne enerjimi alsın.
Teşekkürler minikdepresif, ben de yüz yüze randevu alırım o zaman, ama telde konuştuğumda, pek yüz yüze vermek istemiyormuş izlenimine kapıldım....
Tekrar teşekkürler :)))
telefonu tercih ediyor gibi geldi banada :)
Neticede evde sadece cocuklarıyla ,çekinmesi normal.
Ama git yüzyüze hisleri kuvvetli.
Son kez emineyle ilgili konuşucam.
Emine hakkında olumsuz konusanlardan biriyim!Söylediklerimin arkasındayım. Eleştirmek en doğal hakkım! Eleştirdiğim için kimse beni suçlayamaz. Uslubumda zaten sorun yok. Ama eleştiri yapılamayacaksa forum kitlensin.
Şeytan taşlamaya döndü iş.
Eğer bana böyle olmazsa ben adımı değiştiririm diyorsa bana eleştirme hakkı doğar!
Ben verdiğim parayı helal ettim zaten zira verdiğim paranın karşılığını aldım. Fal bakmak içindi baktı. Oldu veya olmadı, begendim veya begenmedim!
Düşüncelerimi dile getirdim.
Niye üstüme aldım emineyi eleştiren 2-3 kişiden biriyim!
handekuka ile anlaştık . Düzgün kelimeler kullanınca anlaşılıyor.
Benim elektiriğim tutmadı,tarzını begenmedim,bir daha gitmem. Ama arayıp geleceğimide sorma yüzsüzlüğünü yapmam!
bu konuyla ilgili son yorumumdur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?