İstanbul'da Fal - Falcılar

slm handecım tekrardan hg aramıza. senın reklamcı olmagını zaten butun forum bılıyordu ve bız senın arkandaydık. neyse canım bızde sana cok tsk edıyoruz hg tekrardan opuyorum senı :)))

slm kızlar ...

uzun zamandır yorum yazmıyordum. forum forumluktan cıkmıs resmen neden sureklı herkes gardını almıs durumda saldırılara karsı beklıyo modunda anlayamadım bunu? emıne ablaya gelınce gercekten falı cıkmayan arkadasların takıldıgı uslup cok yanlıs neden ılla bırılerını ıncıtmek yada kırmak ıcın ozel bır caba sarfedılıyor bunada bı anlam verebılmıs degılım. ben ısrarla emınenın arkasındayım ve olmaya devam edıcem cunku benım suanda yasadıgım hayatı bana a dan z ye bıldı bana hayatımı bır hıkaye gıbı anlattı ve suan dedıklerının hepsını ben yasıyorum. ve evet handenın dedıgı gıbı arayıpta pohpohlayıp sonra burda arkasından konusuyorsa bunu yapan ınsan bu durumuda kendısıne yakıstırabılıyorsa ben kendı adıma o ınsanı alkıslarım. artık ben burda bır falcıyı ovmeye korkar oldum ve o yuzden yorum da yapmıyorum bu soyledır su soyledır dıe herkes kıme gıtmek ıstıyosa gıtsın gorsun :) kısaca yasayarak gorsunler. neyse kk kızları kendınıze ıyı bakın hepınıze saygılar sevgıler ...

Ayyy, çok rahatladım :) Bunu duymaya ihtiyacım vardı, o zamannnn, ben de telefonla baktırırsam haftaiçi, yüz yüze baktırırsam hafta sonu gidicem ve yorumlarımı yazıcam :)
Ama hala Elmira mı, Selma hanım mı karar veremedim, ama sanırım Elmira olucakkk :)

Canim bu arada Tarikla oturup tavla oynamis biri olarak, hos sohbet, sirin bi insandir.. severim kendisini ama cafe falcilarina cok guvenme derim :)

Bu arada cidden, gecmisi acayip doktu onume Elmira.. gelecekle ilgilide duymak istemedigin bir konu varsa onceden soyle cunku patir patir soyluyor herseyi :)

Son düzenleme:

slm canım :) bence elmıraya gıtmek ıcın bır ay bekle cunku tarot cok farklı bır fal cesıdıdır. neden dersen tarotu gercekten dogru yorumlayan bır falcıya gıttıysen ne mutlu sana. ve tarot falının cıkma suresı 6 aydan 1 senelık bır zaman surecını kapsar yanı demek ıstedıgım su tarot baktırdıysan ve cıkmasını ıstıyosan gercı bu bakan kısıye gore degısır dedıgım gıbı bıraz bır zaman dılımı ver kı dıger fala da bır cıkma sansı ver derım ben ama bu benım nacızane yorumum cunku zamanında tarotun tarıhcesını cok arastırmıstım o yuzden paylasmak ıstedım ama dedıgım gıbı gene de kendın bılırsın. opuyorum senı sevgıler kendıne ıyı bak ...

kim yendi tavlada? gelecek zarları önceden bilebiliyor muydu?

Peki Tarık'a gidenler daha iyi bilir, ben kafve içtim, ama Tarık kartları da açtı. Bu tarot falı mı sayılır, yoksa tam tarot değil mi?
Tarık bana çok güzel şeyler söyledi, çok sevdim kendisini ve enerjisini çok sevdim :) Ama Elmira'yı da denemek istiyorum....

Elmira ya bende baktırdım, aylardır ayak diredim baktırmamak için ama osnunda aradım telefonda baktı bana 1 saat kadar ve yanlış söledi diyebileceğim sey yok gibi, yorumları isabetli vee gerçekten tatlı bir bayan. hee sölediği tek hatalı sey kardesimle ilgili bi soruma biraz yanılgılı cvp verdi o kadar, onun dışında kişileri çok iyi tahlil etti, benimle sanki bi 5 senedir tanışıyromuş gibiydi beni bana anlattı yaptığım hataları söledi sıhbet eder gibi bir faldı ki ben beğendim. çıkar çıkmaz bilemiycem ama olursa zaten yakın zamanda belli olacak ben size o zaman bilen ve bilmeyen falcıları sıraloycam :)

Takilma boyle seylere, istersen bi muddet gitme.. cok baktirmak zaten iyi birsey degil.. yada git kurtul senin tercihin.

tarot o. farklı birşey değil. söylenmeye çalışılan şu anladığım kadarıyla. bazısı tarot açar ve sadece çıkan kartları yorumlar. diğerleri de öyle yapar ama hisleri kuvvetli olduğu için daha doğru yorumlar, hatta kartlar sadece hislerini dillendirmesi için bir vesiledir vs. tarot hakkında bir sürü inanış var. kaderi etkilediği gibi falan vs.
tarot kartından tarot kartına muhteva içerik açısından farklılık da var sanırım. sadece üzerindeki şekiller değişmiyor.
o da sonuçta bir kart. ha iskambil kartı ha tarot.

Son düzenleme:
yok ben goruyodum farkli bi boyuttayim ya

alınmadın işallah o dediğime :) bu ara herkes alınganlaştı burada. hoşuma gitti rüyalar fallar enerjiler telepati falan :)
hayatta nasıl mutluysan o doğrudur keryneia. sakın eleştirdiğimi dalga geçtiğimi falan düşünme.

0007lady sadece hatırlamak için soruyorum. sen emineden memnun olmayanlardan mıydın? sanki öyle hatırlıyorum. eğer öyleyse, eminenin olumsuz dediği konuda ne dedi?

yalnız crazydaisy şöyle birşey duydum birkaç falcıdan.
fal insanın enerjisini alırmış, ve bir faldan sonra bakılan fal da insanda enerji olmadığı için diğer fal çıkmazmış. diye duydum. ama ben pek inanmıyorum. kahve telvesi benim ne enerjimi alsın.

ve telvesini bilemem ama falım sakızından çıkan şu fal tüm enerjimi yuttu a dostlar;

görmüş seni pazarda
sen seçerken lahana (olaya bak sen)
her hafta gelir artık
göreyim diye bir daha

:26:

Teşekkürler minikdepresif, ben de yüz yüze randevu alırım o zaman, ama telde konuştuğumda, pek yüz yüze vermek istemiyormuş izlenimine kapıldım....
Tekrar teşekkürler :)))

telefonu tercih ediyor gibi geldi banada :)
Neticede evde sadece cocuklarıyla ,çekinmesi normal.
Ama git yüzyüze hisleri kuvvetli.

Son kez emineyle ilgili konuşucam.
Emine hakkında olumsuz konusanlardan biriyim!Söylediklerimin arkasındayım. Eleştirmek en doğal hakkım! Eleştirdiğim için kimse beni suçlayamaz. Uslubumda zaten sorun yok. Ama eleştiri yapılamayacaksa forum kitlensin.
Şeytan taşlamaya döndü iş.
Eğer bana böyle olmazsa ben adımı değiştiririm diyorsa bana eleştirme hakkı doğar!
Ben verdiğim parayı helal ettim zaten zira verdiğim paranın karşılığını aldım. Fal bakmak içindi baktı. Oldu veya olmadı, begendim veya begenmedim!
Düşüncelerimi dile getirdim.
Niye üstüme aldım emineyi eleştiren 2-3 kişiden biriyim!
handekuka ile anlaştık . Düzgün kelimeler kullanınca anlaşılıyor.
Benim elektiriğim tutmadı,tarzını begenmedim,bir daha gitmem. Ama arayıp geleceğimide sorma yüzsüzlüğünü yapmam!
bu konuyla ilgili son yorumumdur!

Kızlar harikasınız :) Buraya üye olmakta geç bile kalmışımmmm :)
Tarot'un gücüne ben de inanırım ve bence gerçekten de ehil ellerde çok doğru sonuçlar verir... Tarık'ın baktığı fal, çok güzeldi :) tarot falı da olduğuna göre, biraz zaman gerekir sanki... geçen perşembe gittiğime göre, haftaya kadar beklerim :) Zaten telde baktırmak istemediğim için, en erken h.sonu olur, o da 10 gün eder :)

Ben elmiranın sölediği bişi var o gerçekleşene kadar tarot baktırmıcam.
yeni favorim yıldızname
ulen maaşı kediye yüklücem bu gidişle

Hala elestiririm vs, buna birsey diyen yok, konu para geri alma konusu ve kulagina gitmis olmasi, ve bence utanc duyulucak bi durumdur bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…