Ben de zaten daha üye olmadan, sizin numaraları verdiğiniz sırada almıştım hepsini :))) Elinize sağlık :)
Sen yenisin galiba desene bana:) Bilmiyorum ki alıntıyla cevapla gibi bişi vardı ondan öyle yaptım:)
Bilmiyorum ama bu fal işine ciddi!!! para harcadım, gerçekten iyi bir sektör olduğuna kanaat getirdim:) evet düşürüp sürümden de kazanabilirler:) ama gerçekten verdiğim parayı helal ettiğim insanlar da oldu:)
elmira ve olgunun baktığı fal cıksın amin
syırdım iyice.
ben şu nazara taktım arkadaslar napabilirim. istisnasız herkes nazar var diyor :26:
elmira ve olgunun baktığı fal cıksın amin
syırdım iyice.
ben şu nazara taktım arkadaslar napabilirim. istisnasız herkes nazar var diyor :26:
Kimlere verdiğin parayı helal ettin mesela? Bizimle de paylaşır mısın?
kurşun negatif enerjileri alıyor diye duymuştum.Ben babaanneme nazar duası okuturum böyle durumlarda... Bende hep işe yarar... Yada kurşun döktürmek de olabilir... Sanırım önceki sayfalarda izmit civarlarında kurşun döken bir bayandan bahsedilmişti...
Amin amiinnnn:) hatta ben istanbula gelip olgu ya da baktırmak istiyorum, önceki sayfalarda çok okuyordum onu da:)
Ben de biri bana 10 gün sonra şunu yaşayacaksın hush desin yaşayayım diye istiyorum. Çünkü ben bugüne kadar sadece 2 kişinin 1 er tane söylediklerini yaşadımki kaç aydır sürekli baktırıyorum. Sürekli olduğundan mı acaba diye de düşünmüyor değilim
Arkadaslar hic Elmira'nin soyledigi cikan oldumu? Harbi ya en onemli detayi atlamisim, kimde cikti bakalim dokulun
Benimde kötü huyum gidemem tek başıma
aslında iyide oldu en az 1-2 ay baktıramam herhalde :82:
ya aslında benim fal la filan hiç işim olmuyordu. ir gün artık dipte sonda ve depresyonda olayındaydım. Arkadaşım da aaa hush ak fal bakıyorlarmış dedi yok gitmeyelim filan derken orda bulduk kendimizi:) derken derkennnn bu günlere kadar geldim:) bazen o raddeye geliyorsun ki gözün bir şeyi görmüyor. Önceden fal kelimesini ağzına almayan ben master degree oldum vallaa da billa da:)
tabi kiii:) ama ben ankaradayım:) Ankarada hanım parantezine alayım:) (eylül, pınar, yıldız, sevda)
ben elmiraya 6 ay önce fal baktırmış biri olarak size cevap vereyim
öncelikle elmirayı ben çok severim çok iyi çok şirin bir kadındır, bana zor zamanlarımda çok büyük desteği de olmuştur
ben ona hep telefonda fal baktırdım ilk baktırdığımda tarot bakıorum kartalrı karıstırıyorum demişti ve sevgilimin adını solemişti ilk defa tarot bakan birinin pat diye isim solediğini duydugumdan sasırdım tabi burcunu boyunu işini aramızda gecenleri tüm ayrıntılarıyla bildi oyle olunca ben de güvendim tabi nitekim ilk falının 1. saatinde cok değişik olaylar yasadım onları bile görememişti neyse ani kararlardı dedim dedikleri ne iş ne sevgili hiçbiri olmadı hadi falcılar gelecegi de bilemiolar amenna dedim
ama elmirayı cok sevdiğimden ve güven duydugumdan tabi bi de en büyük olay netleşmediğinden sürekli konusurduk telde ve para da almazdı her seferinde
birgün birinin annesinin hasta oldugunu sandım o gün elmirayı aramıştım, evet ciddi bi hastalıgı var ölümcül dedi ertesi gün öğrendimki aslında babası hastaymış kişinin o gün anladım ki elmira aslında benim beynimi, bilinçaltımı okuodu, o günden sonra dediklerini beklemedim, zaten dedikleri de olmadı 3 ay içinde çok farklı şeyler oldu hatta kendisini arayıp solediğimde o bile şaşırdı:)))
Oldum olası sevmişimdir falı ama umut bağlayarak gitmelerim yeni. aslında hayal satın alıyoruz gibi geliyor düşününce ama evet dipte olunca insan bişiler bilmek istiyor.
beşerlerin en büyük handigapı geleceği bilememek değil mi zaten!
Hoş geleceği bilsek bu kadar tutkulu sarılır mıydık hayata!
Hayırda, şerde Allahtan deyip ona sığınıp yaşamaya devam etmek gerek ama bazen tutunacak bir dal istiyoruz çok zayıf olsada. Hayallerimize devam edebilmek için,nefes alabilmek,güç bulabilmek için.
Çıkmayan hiçbir falcıyı suçlayamam. Senet imzalamıyoruz niye çıkmadı diye. Çıkmama ihtimalini bile bile gidiyor,ödüyoruz ücreti.
Neyse ben cıkayım toiçten bir kaç gündür ben esir ettim :)
Sürçü lisan ettiysem affola.
Ben izleyici moduna geri dönüyorum.
Çıkan bişi olursa gelir söylerim
sahuru niye Gülle yaptın?
iftarı kimle açmayı düşünüyorsun :)
sahuru gülle yapmadım...emine hanım ile yaptım:)
iftarı da...bakalım:)....dayanabildiğim kadar dayanacağım...ama galiba tarık olabilir.ben tarığı seviyorum:) enteresan yorumları oluyor!
telefonla bakıyorlarsa, sorun değil :) Ama herkesin enerjisi telefonda bakmaya uygun olmayabilir...
sahuru gülle yapmadım...emine hanım ile yaptım:)
iftarı da...bakalım:)....dayanabildiğim kadar dayanacağım...ama galiba tarık olabilir.ben tarığı seviyorum:) enteresan yorumları oluyor!
senin beğendiğin falcılar angel ile aynı nerdeyse. benimkilerse tam tersi :)
ben elmiraya 6 ay önce fal baktırmış biri olarak size cevap vereyim
öncelikle elmirayı ben çok severim çok iyi çok şirin bir kadındır, bana zor zamanlarımda çok büyük desteği de olmuştur
ben ona hep telefonda fal baktırdım ilk baktırdığımda tarot bakıorum kartalrı karıstırıyorum demişti ve sevgilimin adını solemişti ilk defa tarot bakan birinin pat diye isim solediğini duydugumdan sasırdım tabi burcunu boyunu işini aramızda gecenleri tüm ayrıntılarıyla bildi oyle olunca ben de güvendim tabi nitekim ilk falının 1. saatinde cok değişik olaylar yasadım onları bile görememişti neyse ani kararlardı dedim dedikleri ne iş ne sevgili hiçbiri olmadı hadi falcılar gelecegi de bilemiolar amenna dedim
ama elmirayı cok sevdiğimden ve güven duydugumdan tabi bi de en büyük olay netleşmediğinden sürekli konusurduk telde ve para da almazdı her seferinde
birgün birinin annesinin hasta oldugunu sandım o gün elmirayı aramıştım, evet ciddi bi hastalıgı var ölümcül dedi ertesi gün öğrendimki aslında babası hastaymış kişinin o gün anladım ki elmira aslında benim beynimi, bilinçaltımı okuodu, o günden sonra dediklerini beklemedim, zaten dedikleri de olmadı 3 ay içinde çok farklı şeyler oldu hatta kendisini arayıp solediğimde o bile şaşırdı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?