İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimlere verdiğin parayı helal ettin mesela? Bizimle de paylaşır mısın?

elmira ve olgunun baktığı fal cıksın amin
syırdım iyice.
ben şu nazara taktım arkadaslar napabilirim. istisnasız herkes nazar var diyor :26:

Ben babaanneme nazar duası okuturum böyle durumlarda... Bende hep işe yarar... Yada kurşun döktürmek de olabilir... Sanırım önceki sayfalarda izmit civarlarında kurşun döken bir bayandan bahsedilmişti...

elmira ve olgunun baktığı fal cıksın amin
syırdım iyice.
ben şu nazara taktım arkadaslar napabilirim. istisnasız herkes nazar var diyor :26:

Amin amiinnnn:) hatta ben istanbula gelip olgu ya da baktırmak istiyorum, önceki sayfalarda çok okuyordum onu da:)

Ben de biri bana 10 gün sonra şunu yaşayacaksın hush desin yaşayayım diye istiyorum. Çünkü ben bugüne kadar sadece 2 kişinin 1 er tane söylediklerini yaşadım ki kaç aydır sürekli baktırıyorum. Sürekli olduğundan mı acaba diye de düşünmüyor değilim

Soğanlık Emine Hanım'a ve Olgu'ya burada öven sayısının çok olmasından dolayı gittim. Ama ne yazıkki memnun kalan arkadaşlar kervanına dahil olamayacağım.
Özellikle Emine Hanım, ben ve arkadaşım için tamamen hayal kırıklığı oldu. Çok sıradan bir faldı ve isabetli değildi dedikleri. Ayrıca verdiği tarihler de bu yıl içinde yada 2012 gibi genel tariflerdi.
Olgu Emine Hanım'a före biraz daha iyi diyebilirim.

Ben babaanneme nazar duası okuturum böyle durumlarda... Bende hep işe yarar... Yada kurşun döktürmek de olabilir... Sanırım önceki sayfalarda izmit civarlarında kurşun döken bir bayandan bahsedilmişti...
kurşun negatif enerjileri alıyor diye duymuştum.
nazarla ilgili bi haber bekliyorum, ona göre araştırıcam
ama izmite gidemem uzak

isim üzerine 4 kere gittim fala
1-niko-kadıköy
2-emine
3-olgu
4-elmira.

önceki fallarım hep kahve içmişken fal baktıralım olayı ama aralarında 2 kişi hayrete düşürmüştü valla ikisininde ismini hatırlamıyorum
ben yoldaş bulamam kk olmasa şu yukarda ki 4 kişiyede gidemezdim
benim kankalar sevmiyo fal olayını

isim üzerine 4 kere gittim fala
1-niko-kadıköy
2-emine
3-olgu
4-elmira.

önceki fallarım hep kahve içmişken fal baktıralım olayı ama aralarında 2 kişi hayrete düşürmüştü valla ikisininde ismini hatırlamıyorum
ben yoldaş bulamam kk olmasa şu yukarda ki 4 kişiyede gidemezdim
benim kankalar sevmiyo fal olayını [/QUOTE]

Ben artık tek tabanca takılıyorum:) Arkadaşlarımla gidiyorduk bir ara tabi ki erkeklerde vardı bunların arasında baya da bir meraklılar:) onlar ne dedilerse yaşadıkları için yetti sanırım onlara ama ben hala israrcıyım:)

Arkadaslar hic Elmira'nin soyledigi cikan oldumu? Harbi ya en onemli detayi atlamisim, kimde cikti bakalim dokulun

ben elmiraya 6 ay önce fal baktırmış biri olarak size cevap vereyim
öncelikle elmirayı ben çok severim çok iyi çok şirin bir kadındır, bana zor zamanlarımda çok büyük desteği de olmuştur
ben ona hep telefonda fal baktırdım ilk baktırdığımda tarot bakıorum kartalrı karıstırıyorum demişti ve sevgilimin adını solemişti ilk defa tarot bakan birinin pat diye isim solediğini duydugumdan sasırdım tabi burcunu boyunu işini aramızda gecenleri tüm ayrıntılarıyla bildi oyle olunca ben de güvendim tabi nitekim ilk falının 1. saatinde cok değişik olaylar yasadım onları bile görememişti neyse ani kararlardı dedim dedikleri ne iş ne sevgili hiçbiri olmadı hadi falcılar gelecegi de bilemiolar amenna dedim
ama elmirayı cok sevdiğimden ve güven duydugumdan tabi bi de en büyük olay netleşmediğinden sürekli konusurduk telde ve para da almazdı her seferinde
birgün birinin annesinin hasta oldugunu sandım o gün elmirayı aramıştım, evet ciddi bi hastalıgı var ölümcül dedi ertesi gün öğrendimki aslında babası hastaymış kişinin o gün anladım ki elmira aslında benim beynimi, bilinçaltımı okuodu, o günden sonra dediklerini beklemedim, zaten dedikleri de olmadı 3 ay içinde çok farklı şeyler oldu hatta kendisini arayıp solediğimde o bile şaşırdı:)))

Benimde kötü huyum gidemem tek başıma
aslında iyide oldu en az 1-2 ay baktıramam herhalde :82:

ya aslında benim fal la filan hiç işim olmuyordu. ir gün artık dipte sonda ve depresyonda olayındaydım. Arkadaşım da aaa hush ak fal bakıyorlarmış dedi yok gitmeyelim filan derken orda bulduk kendimizi:) derken derkennnn bu günlere kadar geldim:) bazen o raddeye geliyorsun ki gözün bir şeyi görmüyor. Önceden fal kelimesini ağzına almayan ben master degree oldum vallaa da billa da:)

Oldum olası sevmişimdir falı ama umut bağlayarak gitmelerim yeni. aslında hayal satın alıyoruz gibi geliyor düşününce ama evet dipte olunca insan bişiler bilmek istiyor.
beşerlerin en büyük handigapı geleceği bilememek değil mi zaten!
Hoş geleceği bilsek bu kadar tutkulu sarılır mıydık hayata!

Hayırda, şerde Allahtan deyip ona sığınıp yaşamaya devam etmek gerek ama bazen tutunacak bir dal istiyoruz çok zayıf olsada. Hayallerimize devam edebilmek için,nefes alabilmek,güç bulabilmek için.

Çıkmayan hiçbir falcıyı suçlayamam. Senet imzalamıyoruz niye çıkmadı diye. Çıkmama ihtimalini bile bile gidiyor,ödüyoruz ücreti.

Neyse ben cıkayım toiçten bir kaç gündür ben esir ettim :)
Sürçü lisan ettiysem affola.
Ben izleyici moduna geri dönüyorum.
Çıkan bişi olursa gelir söylerim

anlattıkların çok ilginç geldi bana. neyse elemiş oldum birini.

Yani sonuçta fal bakanlarda yaradanın bir kulu. Sadece yorum yapıyorlar. Böyle düşünmek gerekiyor.
Diyorsun ki umut olmazsa olmaz boşa da umutlanmak istemiyorsun. Zaten her şey olacağına var mıyor mu?

telefonla bakıyorlarsa, sorun değil :) Ama herkesin enerjisi telefonda bakmaya uygun olmayabilir...

Eylül hanım ile yıldız hanımın fotoğraf olmadan telefondan bakmadığını biliyorum. Sallamış oluruz diyorlar. (aynen bu cümle olmasa da, birebir aynı anlamda) pınar hanımı bilmiyorum. ben kendisine bir defa iskambil baktırdım. Ama öğrene bilirim :) sevda hanım bakıyor ama fotoğraf lazım mı bilmiyorum açıkcası.

tabir-i caizse hay ağzını öpeyim diyeceğim olmayacak şimdi:)) evet bekliyorum, dile benden ne dilersen bir kahve ısmarlamadan bırakmam, nasıl yapıcam onu da bilmiyorum ama o kahveyi ısmarlıcam...forum sapığı gibi hissettim kendimi bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…