İstanbul'da Fal - Falcılar

evet biz de az kişi olur diye yarın gidelim dedik bakalım :)
sen memnun kaldın mı gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı hiç ?

hahah valla daha geçen hafta gittiğimden gerçekleşen yakın vadede bişi olmadı tabii ki..ama iyi analiz yapıyor ve soru sormaması güzel.kendisi anlatıyor yani ağzından laf almaya çalışmadan..bakalım..

Bu gün fal krizim tutmuştu gittim... Taksime gittim, Tasula aklımda kalmıştı merak ediyordum nedense... Ama tasula izinliymiş, İmam varmış... Onu denedim, vasat! Bende çok nazar varmış dediğine göre o yüzden karşısına oturduğum andan itibaren başladı esnemeye... Fal bitene kadar esnedi valla!
Onunla tatmin olmadım... Tarıkcığıma gideyim gene dedim... Ama Tarık da pazartesileri izinliydi unutmuşum... =(
Fal krizim geçmedi sonuç olarak!

geçmişi ve mevcut durum gayet iyi bilmişti....ama gelecek için söyledikleri..maaalesef gerçekleşmedi

hahah valla daha geçen hafta gittiğimden gerçekleşen yakın vadede bişi olmadı tabii ki..ama iyi analiz yapıyor ve soru sormaması güzel.kendisi anlatıyor yani ağzından laf almaya çalışmadan..bakalım..

aa doğru geçen hafta baktırdım demiştin :) unutmuşum onu ben

Bende sendenim arkadaşım banada emine abla ve olgu tamamen farklı şeyler söylediler
Emine abla çok sevmiş ama dönmicek arkadaşça görüşüceksiniz hayatına kimse girmemş dedi
Olgu siz asla arkadaş olamazsınız hayatna birileri girmiş ama sana dönücek senin kaderin bu çocuk dedi.
Hangisi çıkar bilmiyorum yani döner mi dönmez mi ama arkadaş kalmamz imkansız olduğunu biliyorum emine ablanın falı çok tutarsızdı benim tepkilerime göre yorum değiştirdi

Arkadaslar, baslik acsakmi fali cikanlar diye, hangi falci kimde cikmis vs daha iyi olur gibime geldi :)

Arkadaslar, baslik acsakmi fali cikanlar diye, hangi falci kimde cikmis vs daha iyi olur gibime geldi :)

Evet mantıklı =)
Bende çıkanlar;
Gül: Hemen hemen tüm dedikleri çıktı... Mayıs için bişey demişti onu bilmiyorum henüz...
Roza: önemli bi konuda dediği çıktı diğer dedikleri aklımda bile kalmadı...
Tarık: kısmen bi kaç dediği oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…