evet biz de az kişi olur diye yarın gidelim dedik bakalım :)
sen memnun kaldın mı gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı hiç ?
çok ilginç. emine hakkında ilk falıyla tam zıttı şeyler söyledi diyen ilk kişi sensin sanırım. ya da ben ilk duydum. sanırım eminenin falına da inanmaktan vazgeçecem :)
iki kere gittim ikisindede aynı şeyleri söyledi mayısın ilk haftası belli olucak bi durum var ona göre emine ablanın söylediği gibi olursa hemen paylaşıcam sizinle
Arkadaşlar merhaba,
Bugün karşıda Beyoğlu tarafında işim vardı. Gitmişken Tarık'a fal baktırmak üzere Sembol Cafe'ye gittim. Ama bugün izinli günüymüş. Mehmet diye birisine baktırdım. Mehmet'e giden, falı kendilerine çıkan var mı? Bana şu an olan bitenle ilgili söylediklerinin hepsi doğruydu. Gelecek için söylediklerinden tutturdukları oluyor mu? Sevgiler.
hahah valla daha geçen hafta gittiğimden gerçekleşen yakın vadede bişi olmadı tabii ki..ama iyi analiz yapıyor ve soru sormaması güzel.kendisi anlatıyor yani ağzından laf almaya çalışmadan..bakalım..
arkadaşlar forum yıkılıyo yalnız şu an hiç bu kadar kalabalık görmemiştim :))
ya benim beğendiğim bir kaç falcı var esasında...ama...aaa onun üzerine tanımam dediğim kimse yok..benim yelpazem geniş:)
sembol tarık: beğenirim..çıktığı bir kaç birşey oldu ve hiç saçmalamadı;
sembol nihal:2 kere gittim.çok tutarlı.söylikleri kısmen çıktı.
gül:bende en iyi bilen kişi gül.hep sonuç söyledi ve çıktı.ama tesadüf mü acaba demeye başladım.bir kere daha deneyebilirim.
emine:ilk falı süper idi.birebir gerçekleşti.2 fal'ı ..tam tersi şeyler söyledi.kafam karıştı.iyi mi kötü mi diye.ama ilk falın hatrına ..iyi demem lazım.
eveet..'falım geldi' dediğim zaman...bu kişiler hep ilk aklıma gelen kişiler:)
bana para verseler...ASLA ..bir daha baktırmayacaklarım:)seyhan,belgi kostak (arkadaşım baktırmıştı),nesibe!!
akşam akşam içimi döktüm galibaa:)
Seninle çok uyuşuyoruz bu dediklerine göre... Bende de en iyi bilen Gül... Sonra da Tarık...
Nihal'e gitmedim... Emineye gittim, bende Emine iyi değildi...
çok ilginç. emine hakkında ilk falıyla tam zıttı şeyler söyledi diyen ilk kişi sensin sanırım. ya da ben ilk duydum. sanırım eminenin falına da inanmaktan vazgeçecem :)
şimdi hakkını yememek lazım...ilk falı birebir tuttu.
ikinci fal ise..nasıl anlatsam...sana ilk falında örneğin aa olacak diyor..ondan sonra...aynı konu için,2.falında bb diyor...tabii ben...ama ilk falınızda..aaa demiştiniz diyorum.ok...bak aaa da olacak,ama vakti var diyor
tabii,yorgunluk..konsantrasyon vs de önemli.tam karar verebilmek için,bir daha deneyebilirim.
falarda..benim için tutarlılık hep çok önemlidir.manyağım biraz işte:)
ikinci fal ise..nasıl anlatsam...sana ilk falında örneğin aa olacak diyor..ondan sonra...aynı konu için,2.falında bb diyor...tabii ben...ama ilk falınızda..aaa demiştiniz diyorum.ok...bak aaa da olacak,ama vakti var diyor
tabii,yorgunluk..konsantrasyon vs de önemli.tam karar verebilmek için,bir daha deneyebilirim.
Seninle çok uyuşuyoruz bu dediklerine göre... Bende de en iyi bilen Gül... Sonra da Tarık...
Nihal'e gitmedim... Emineye gittim, bende Emine iyi değildi...
nihal de iyidir arkadaşlar ben bi kere gitmiştim ama çok iyiydi deneyin derimm bildiğim kadarıyla akşamları 7 den sonra olmuyo bde haftasonları da yok diye biliyorum
ya ilk gittiğimde bana da falın başında bişey söyledi sonra söylediğinin tam tersini söyledi benim olayım karşık olduğu için olabilir diye düşünüyorum bi daha gittim bu sefer aynı şeyleri söyledi çok ince ayrıntılar vardı onları bile aynı söyledi benim mayısın ilk haftasnda belli olucak emine ablanın söylediği bişey bakalım brkliyorum :)
Günaydın,
bekledim bekledim yazayım dedim :)
Olguya daha once baktırmıştım Emine ablayada haftasonu baktırdım.
İkisinin paralel bakmadığı tek kişi benim sanırım.
Olgu; seviyo ama depresyonda, onun hayatında baskaları olmus ayrıldıktan sonra ama sana döncek sen istemiceksin dedi.
Emine Abla; hayatında kimse yok seviyo ama dönmicek sadece arkadas gibi gorusceksiniz dedi. he bunalımda oldugunu ikiside söyledi iş ve aile problemleri yuzunden.
Benim iş değiştirme konusunda Olgu yaza doğru değiştirceksin dedi, Emine abla sen 6 ay toparlayamazsın kendini, daha burdasın sonbahara doğru bakınırsın dedi.
Onun dışında baktırdığım herkes döncek o senin kaderin vs diyodu ancak Olgu ve Emine abla senin kaderin başkası diyen 2kişi olarak bu konuyu paralel soylediler diyebilirim :)
Ben dönmeyeceğini zaten biliyodum, Emine abla içimde kalmasın diye gittim döncek desede inanmicaktım ama aşk konusu dışında bikaç şey söyledi ki üzücü şeyler, umarım dedikleri olmaz.
Bana tarih vererek bişeyler soylemediği için çıkınca yazarım diyemiyorum, tek konuya odaklandığım içinde fazla bişey söylemedi o yuzden fazla bilgilendiremedim sizleri. Kuzenime 2 hafta-2aylık bir süre verdi, onunki çıkarsa yada çıkmazsa yazarım burdan size.
Artık Emine Ablayıda denediğimize göre ve umudedilcek bişey zaten kalmamıştı, fal olayını kapatabilirim :) ama burayı takip etmek eğlenceli tabi. umarım burayı okurken ayy şunuda deniyimm diye kaptırıp yeniden fal baktırmaya başlamam :) Şimdilik bu kadar ..
Sevgiler ..
arkadaşlar selam bu emine hangi kafede
yo ben çok kişi biliorum mesela ben:)) 1. falı farklı 2. falı farklı 3. falı farklı idi
götürdüğüm arkadaşlarımın falını dinlediğimde onlarda da aynı şeyi gördüm
ama emine kötü falcı mı hayır
ben genelde ilk falları baz alırım
ben 1 hafta arayla gittim aynı şeyleri söyledi. acaba hatırlamış mıdır :)
Arkadaslar, baslik acsakmi fali cikanlar diye, hangi falci kimde cikmis vs daha iyi olur gibime geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?