İstanbul'da Fal - Falcılar

ilk falı çıktı mı yani? :) çıkan oldu mu hiç?

Son düzenleme:

gül bakırköydeyken ilk falı çıktı hem de acaip bir faldı. çok acaip şeyler bildi. benim o an bilmediğim şeylerden bahsetti ben tabi 2 ay sonra falan öyle olduğunu anladım. ilk falında geleceği de bildi. hem de tarihi tarihine. sonra bidaha gittim. onda da kısa zamanda olacak şeyi bildi. değişmedi falı.

sonra çok sık gitmeye başladım. söylediği çoğu şey oldu. şimdi arıyacak şu an olacak falan dediği şeyler. fakat asıl mesele çıkmadı. sonra bazı dediklerini çok geç yaşamaya başladım. o yüzden tarihe saplanıp kalma denizden. çıkacak mı dersen ona kefil olamam o ayrı. emine ile gülün çizdiği gelecek nerdeyse aynı.

zaten eminenin dediği şekilde olmasının ihtimali yok en azından benim açımdan. ama ne oalcağı da belli olmaz :)
gel gelelim ikisinin de çıkmasını istesem de ikisi de çıkmayacak. en azından ben vazgeçtim :)

Son düzenleme:
gözlemci olcam dedim ama dayanamadım
selintortum ve bionses dediği gibi anket açayım mı ?
adı geçenler belli :)
bakalım en çok begenilen hangisi ?

Son düzenleyen: Moderatör:

gözlemci olcam dedim ama dayanamadım
selintortum ve bionses dediği gibi anket açayım mı ?
adı geçenler belli :)
bakalım en çok begenilen hangisi ?

aslında anket yapmamız çok mantıklı bence de forumda gecen bildiğimiz tüm falcıları yazalım herkes en beğendiğini seçsin...daha sağlıklı olur ....ayrıca yeni üye olan arkadaşlar da 1500 sayfayı okumasına gerek kalmaz anketten kimlerin tercih edildiğini görebilir....

Son düzenleme:

Emine bende hiç bişey bilemedi bilse belki Gül'le benzer şeyler söylerdi... =) Ama maalesef Emine bana 500 kişi sayıp kafamı çorba etti...
Gül ise nokta atışı yaptı... Helal olsun diyorum kadına... Bana da çok uzak ona rağmen gitmek istiyorum gene...

tüm simsekleri muhtemelen üzerime cekecegim ama yazmazsam dayanamam... bende elmira nin telini bu siteden aldim ve kendisini birkac kez baktirdim... beni hic görmeden telde bakti ve ben inanin sok oldum... beni uzakten yakindan tanimayan hic ama hic kimse benim özelime kadar yasadiklarimi bilip beni bana böyle anlatamaz...
dedikleri bana cikti, izne gelme olayim vardi ki kesindi bir mani olacak gelemeyeceksin dedi gene inanmadim ama son anda gercekten birseyler oldu ve ben izni iptal ettim... evle ilgii hic ama hic hesapta olmayan sorunlar yasayacaksin dedi ve öylede oldu bu ve bunun gibi bircok sey... haaa ama ona da söyledim ben insana yanilma payi veririm tabii ki her dedigi cikmayabilir ama o da zaten öyle diyor... bunun disinda isimle ilgili söyledigi bazi seyleri de yasadim ve asil konuyu bekliyorum o da olursa tamamdir...
ANLAYAMADIGIM ELMIRA ISTANBUL A GELELI 4 VEYA 4,5 AY KADAR OLMUS ÖNCESINDE IRANDAYMIS AILEVI SORUNLARINDAN DOLAYI PEKI ARKADASIM NASIL OLUYORDA 6 AY ÖNCESINDE FAL BAKTIRMIS OLUYORSUN! BUNU NEREDEN BILIYORSUN DERSENIZ BUGÜN ELMIRA YI ARADIM BIR ARKADASIMA BAKTIGI FALI CIKTI DIYE TESEKKÜR ETMEK ISTEDIM SITEDE YAZILANLARI SÖYLEMISLER O DA SASIRMIS DAHA GELELI 4 4,5 AY OLDU NASIL OLURDA 6 AY EVELINDEN BAKIM YAPMIS OLABILIRIM DIYE!
BEN KENDI ADIMA SADECE SUNU SÖYLEYEBILIRIM FAL ELEKTRIK OLAYIDIR INSANLAR YANILABILIRLER KI ELMIRA BANA GECEN KONUSMAMIZDA AYNI SEYI SÖYLEMISTI BAZI INSANLARIN ENERJISI TUTMAYABILIYOR SANA IYI BAKAN DIGERINE O KADAR IYI BAKAMIYOR OLABILIR DIYE... BEN MEMNUN MUYUM COOOOOKKKKK, ARKADASLARIM MEMNUN MU ONLARDA COOOOOKKK! BU SITEYE COK TESEKKÜR EDERIM CÜNKÜ ELMIRA YI DA EMINE ABLAYI DA OLGU YU DA SELMA ABLAYI DA BURADAN BULDUM VE GENEL OLARAK HEPSINDEN MEMNUNUM...

aç bakalım. sabotelere karşı uyanık ol ama. bir sürü nick kaydedilip oy kullanılacaktır.

onun için hiçbirimiz bişi yapamayız ki .
Yahu altı üstü eğlence ,keyfimiz yerine gelsin onda da mı sahtekarlık yapıcaklar

isimleri belirlemek lazım.

Benim isimlerini en çok duyduklarım
1-Emine soğanlık
2-Elmira Şirinevler
3-Olgu Kadıköy
4-Tarık TAksim
5-Dilek Taksim
6-Gül Bakırköy
7-Enfal Bakırköy dü dimi ?
başka ?

Hala elestiririm vs, buna birsey diyen yok, konu para geri alma konusu ve kulagina gitmis olmasi, ve bence utanc duyulucak bi durumdur bu.

yok, demek ki ben anlatamiyorum! yoksa akli basinda birinin soyledigimi anlamama ihtimali yok..
kimse ondan parasini filan geri istemedi.
bu dediklerim bir bir olacak, olmazsa ben burdayim gel, adim emine degil, parani da geri iade ederim dedi
ciktim eve geldim
bir hafta gecti, dedikleri cikmadi, hatta tam tersi oldu
ve ben de bunu burada beyan ettim!
tek yaptigim bunu soylemekti, utanmadigim gibi, utanc duyulacak bir durum oldugunu da dusunmuyorum. tekrar tekrar da soyluyorum : kadin bana aynen yukarida yazdiklarimi soyledi ve tam tersi cikti dediklerinin! oldu mu? icinizden emine ye fal baktirmaya gidecek olan olursa, bilgisini versin bana, adimi filan soyleyecegim ona, hatirlatir beni emine hanima, emine nin bana iade edecegi parayla ucretsiz baktirsin falini!

Selma toprak
mercan

elmira ve olgunun baktığı fal cıksın amin
syırdım iyice.
ben şu nazara taktım arkadaslar napabilirim. istisnasız herkes nazar var diyor :26:

canim bende de cok vardir, neyime degiyorsa. tuz ve uzerlik otu yakiyorum ara ara. teflona dokup, iyice yakiyorum. negatif enerjiyi aldigini dusunuyorum, tavsiye ederim.

Fali cikanlar diye bi baslik yapsak nasil makbule gecer nasil makbule gecer .. arkadaslar fufuk arkadasimiz dogru soylemis, herkese bakilmaz, sansiniza kusun. Bendede bakamayanlar cikiyor yapacak birsey yok yani. Ama tutupta burda karalamak otesi bi konusma yapmiyorum.. bence cikmayanlar yinede bi beklesinler bi kac ay, bakalim neler oluyor :)

Arkadasim seninle konusmuyordum bu bir, ikincisi kendi hayat hikayemden anlattim.. kesin konusma, olacaklari bi bekle bir haftada cikmamis diye te allammm yaa sabirr. Oyle seymi olur yahu, biraz zaman ver, bide hepsini birak elektirik meselesi, bana niye soyledigi bi kac sey cikti? Ne yapicaz simdi bana cikti diye Emine ablayimi taslicaz, haksizlik yaptin Emine abla diye. Basi cok dolu olunca cok sey beklemiceksin o kisiden. Insan'a ismini sor onu bile unutur yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…