yo ben çok kişi biliorum mesela ben:)) 1. falı farklı 2. falı farklı 3. falı farklı idi
götürdüğüm arkadaşlarımın falını dinlediğimde onlarda da aynı şeyi gördüm
ama emine kötü falcı mı hayır
ben genelde ilk falları baz alırım
Evet mantıklı =)
Bende çıkanlar;
Gül: Hemen hemen tüm dedikleri çıktı... Mayıs için bişey demişti onu bilmiyorum henüz...
Roza: önemli bi konuda dediği çıktı diğer dedikleri aklımda bile kalmadı...
Tarık: kısmen bi kaç dediği oldu...
gözlemci olcam dedim ama dayanamadım
selintortum ve bionses anket açayım mı ?
adı geçenler belli :)
bakalım en çok begenilen hangisi ?
ilk falı çıktı mı yani? :) çıkan oldu mu hiç?
anlatmıştım ya ilk falı nedeniyle emine benim için istanbulda tek falcıdır
çünkü bilinmeyen bir gerceği birebir bana soylemişti gelecek cıksın cıkmasın umurumda değildi ama çıktı da
o gercek için 1 hafta içinde belki 20 falcı gezmiştim ama hiçbiri yanından gecmemişti buna gül de dahil. gül de sizin bilmediğiniz hiç birseyi soyleyemez hatta buradan birisi demişti birine bi isim takmıştık gül de o ismi soylemişti die. oyle yani.emine 2. falında garantili baska bişe soledi ama ilk falının tam tersi o olmadı mesela olamaz da. olmasa kocamdan ayrılırım dedi hatta ama benim için önemi yok ben emineyi severim. 3. falında da baktım o yolda ilerlio emine abla bak sana ne dicem dedim sonra falım değişti 1. fal oldu:)) o yüzden bir falcıya bi kere gidilmeli. ben artık fal baktırmıorum zaten, emine de dedi sakın baktırma bana bile baktırma dedi. fal işi sakat. ertelio olacakları sanki.
gözlemci olcam dedim ama dayanamadım
selintortum ve bionses dediği gibi anket açayım mı ?
adı geçenler belli :)
bakalım en çok begenilen hangisi ?
gül bakırköydeyken ilk falı çıktı hem de acaip bir faldı. çok acaip şeyler bildi. benim o an bilmediğim şeylerden bahsetti ben tabi 2 ay sonra falan öyle olduğunu anladım. ilk falında geleceği de bildi. hem de tarihi tarihine. sonra bidaha gittim. onda da kısa zamanda olacak şeyi bildi. değişmedi falı.
sonra çok sık gitmeye başladım. söylediği çoğu şey oldu. şimdi arıyacak şu an olacak falan dediği şeyler. fakat asıl mesele çıkmadı. sonra bazı dediklerini çok geç yaşamaya başladım. o yüzden tarihe saplanıp kalma denizden. çıkacak mı dersen ona kefil olamam o ayrı. emine ile gülün çizdiği gelecek nerdeyse aynı.
zaten eminenin dediği şekilde olmasının ihtimali yok en azından benim açımdan. ama ne oalcağı da belli olmaz :)
gel gelelim ikisinin de çıkmasını istesem de ikisi de çıkmayacak. en azından ben vazgeçtim :)
bana uyar ama ne kadar objektif olur bilemem. çünkü bazıları 1 den çok falcıyı beğeniyor falan vs.
en begendiğini işaretlemek zorunda zira bir kere oy kullanılabilir.
evet denilirse ben açarım.
tabi isimleri burda belirlemek gerekir
ben elmiraya 6 ay önce fal baktırmış biri olarak size cevap vereyim
öncelikle elmirayı ben çok severim çok iyi çok şirin bir kadındır, bana zor zamanlarımda çok büyük desteği de olmuştur
ben ona hep telefonda fal baktırdım ilk baktırdığımda tarot bakıorum kartalrı karıstırıyorum demişti ve sevgilimin adını solemişti ilk defa tarot bakan birinin pat diye isim solediğini duydugumdan sasırdım tabi burcunu boyunu işini aramızda gecenleri tüm ayrıntılarıyla bildi oyle olunca ben de güvendim tabi nitekim ilk falının 1. saatinde cok değişik olaylar yasadım onları bile görememişti neyse ani kararlardı dedim dedikleri ne iş ne sevgili hiçbiri olmadı hadi falcılar gelecegi de bilemiolar amenna dedim
ama elmirayı cok sevdiğimden ve güven duydugumdan tabi bi de en büyük olay netleşmediğinden sürekli konusurduk telde ve para da almazdı her seferinde
birgün birinin annesinin hasta oldugunu sandım o gün elmirayı aramıştım, evet ciddi bi hastalıgı var ölümcül dedi ertesi gün öğrendimki aslında babası hastaymış kişinin o gün anladım ki elmira aslında benim beynimi, bilinçaltımı okuodu, o günden sonra dediklerini beklemedim, zaten dedikleri de olmadı 3 ay içinde çok farklı şeyler oldu hatta kendisini arayıp solediğimde o bile şaşırdı:)))
aç bakalım. sabotelere karşı uyanık ol ama. bir sürü nick kaydedilip oy kullanılacaktır.
Hala elestiririm vs, buna birsey diyen yok, konu para geri alma konusu ve kulagina gitmis olmasi, ve bence utanc duyulucak bi durumdur bu.
onun için hiçbirimiz bişi yapamayız ki .
Yahu altı üstü eğlence ,keyfimiz yerine gelsin onda da mı sahtekarlık yapıcaklar
isimleri belirlemek lazım.
Benim isimlerini en çok duyduklarım
1-Emine soğanlık
2-Elmira Şirinevler
3-Olgu Kadıköy
4-Tarık TAksim
5-Dilek Taksim
6-Gül Bakırköy
7-Enfal Bakırköy dü dimi ?
başka ?
elmira ve olgunun baktığı fal cıksın amin
syırdım iyice.
ben şu nazara taktım arkadaslar napabilirim. istisnasız herkes nazar var diyor :26:
Selma toprak
mercan
yok, demek ki ben anlatamiyorum! yoksa akli basinda birinin soyledigimi anlamama ihtimali yok..
kimse ondan parasini filan geri istemedi.
bu dediklerim bir bir olacak, olmazsa ben burdayim gel, adim emine degil, parani da geri iade ederim dedi
ciktim eve geldim
bir hafta gecti, dedikleri cikmadi, hatta tam tersi oldu
ve ben de bunu burada beyan ettim!
tek yaptigim bunu soylemekti, utanmadigim gibi, utanc duyulacak bir durum oldugunu da dusunmuyorum. tekrar tekrar da soyluyorum : kadin bana aynen yukarida yazdiklarimi soyledi ve tam tersi cikti dediklerinin! oldu mu? icinizden emine ye fal baktirmaya gidecek olan olursa, bilgisini versin bana, adimi filan soyleyecegim ona, hatirlatir beni emine hanima, emine nin bana iade edecegi parayla ucretsiz baktirsin falini!
selma toprak,
bu saydiklarindan elmira yi denemedim henuz, deneyince bildirecegim.
tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?