Evet mantıklı =)
Bende çıkanlar;
Gül: Hemen hemen tüm dedikleri çıktı... Mayıs için bişey demişti onu bilmiyorum henüz...
Roza: önemli bi konuda dediği çıktı diğer dedikleri aklımda bile kalmadı...
Tarık: kısmen bi kaç dediği oldu...
Günaydın,
Uzun zamandır fal rakamlarının yükselmeye başladığını görüyorum. Bazen benim de içim gitmiyor değil, o paraya kıyacak hale geliyorum. Ama sonra vazgeçiyorum. (Bu aralar biraz fazla açıldım da) Ama şöyle bir hesap yapacak olursak; haftada 1 kez gitsek (ki bir çoğumuz gidiyoruz sanırım ) ortalama 25 TL'den ayda 100 lira veriyoruz. Bu yüzden duymayanınız varsa sizlerle paylaşmak istediğim bir isim var. Ama bu kadın falcı değil. Hint Astrolojisi ile uğraşıyor ve bazı bilgiler ışığında kişinin yaşam haritasını çıkarıyor. Kendisi buna hayatımızın yol haritası diyor. Kariyer, evlilik, çocuk sahibi olma gibi bazı özel konularda net noktaları belirlediğini ifade ediyor. Merakımdan bir seminerine de katıldım, ama
parama kıyıp analiz yaptıramadım. Çünkü analizleri ortalama 200 TL.
Benim istediğim analiz, ilişki analizi idi. E-mail adresinden kendisi ile yazıştım da, ama dediğim gibi paraya kıyamadım. Söylediğine göre sevdiğiniz kişinin doğum tarihi, doğum saati ve doğum yerini (tabi kendinizinki ile beraber) net şekilde kendisine bildirmeniz bu ilişki analizi için yeterli imiş.
Reklam yaptığımı sanmazsınız umarım. Zaten bu kadar paraya kimse reklama kanmaz diye düşünüyorum.İlgilenenler olabilir diye paylaşmak istedim sadece. Ama bu arada duyan ve analiz yaptıran varsa, burada paylaşırsa daha çok sevinirim. Ben henüz bu hanıma giden kimse bulamadım çünkü. O seminere katılanlar içinde bile yoktu. Web adresini de aşağıda yazıyorum.
Bu arada Olgu'nun söylediği tarihlere bikaç hafta kaldı. Çıkarsa sizlerle paylaşacağım. Olgu severler dua edin, çok istiyorum çıkmasını
Hepinize iyi haftalar.
Şebnem Ekşib
Kızlar selam
alnımın akıyla tekrardan sizlerleyim reklamcı olmadığım anlaşılmış durumda,özledim sizleri katre'm,angel'im ve leydim sizlere özellikle çok teşekkür ederim iyi niyetiniz,samimiyetiniz ve bana olan güveniniz için seviyorum siziiii :90::90::90:
Bu arada Elmira gercekten harika bir insan herseyden once bunu belirtmek isterim. Zaten benim hislerimin kuvvetli olmasindan yada bana bazi olaylarin ayan olmasini farkettigi icin tuyleri diken diken oldu ve ayni seyi bende yasadim. Cok garipti bu yasadigim ikinci kisi, hani birbirinizi tanirsiniz ama adlandiramazsiniz ya onun gibi birsey.. Hisleri kuvvetli insanlarda birde sanatcilarda olur bu bana ve konusmadan telepati yontemiyle iletisime girdigimi hissederim her zaman..
Bu arada bazi seyleri kafamda netlestirmeme ve nasil desem bazi seylerin oturmasina yardimci oldugu icinde burdan kendisine tesekkurlerimi iletiyorum :)
elmiranın telini banada özelden yazabılırmısınız daha yenı uyeyım özelden msj atamıorum
gülün nerede bakıtğını gördüm sonunda forumda bi önceki sayfadaymışkızlar ya gül die bahsettiğiniz kişi bakırköyde hangi kafede bide ne kadara bakıyor,dün enfali aradım ama hergün belli sayıda fal bakıyorlarmış yer yokmuş anlıcağınız bugün bidaha arıcam 12 den sonra..aramızda hem enfale hem de güle baktıran biri varsa iksi arasında kıyaslama yapabilr mi?
gülün nerede bakıtğını gördüm sonunda forumda bi önceki sayfadaymışşimdi geriye ne kdara baktığını öğrenmek kaldı bide randevu almam gerekiyormu gül için de?
Handekukaa hoşgeldin canım =)
cnm hoşbulduk :) nasılsın bakimm
diorissimo görüyorum seni onlinesin bi selam ver ya bakıp bakıp kaçıyon hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?