İstanbul'da Fal - Falcılar

gül nerede bakıyo

Gül yeşilköy sentimento cafede bakıyor... Yeşilköy Mado'nun orda... Bende çok bilmiyorum orayı arkadaşım götürmüştü...

Son düzenleme:

Neden reklam olsunki bence bu topic için gayette faydalı bu paylaşımın için sana teşekkür ediyorum:)

Ben de ihtimal vermiyordum ve senin samimi olduğunu düşünüyordum nitekimde bunu belirttim....çok sevindim geldiğine hoşgeldin yeniden!

İlk odaya aldı beni..biliyomusun seni çok sevdim dedi:) ben de dedim..neyse kartları karıştır dedi..
pozitif pozitif başladık fala..
karıştırdım..sonraa sustum...
ilk bir kaç cümlesi zaten hayatımın cümleleriydi..
o anlattı ben dinledim ben anlattım o dinledi...
Sonuç...
Hayatımda 75lira mı asla vermem dediğim bir fal için
Elmiraya kuruşuna kadar helal olsun...ilerisi için varsın cıksın yada cıkmasın gercek bir fal seansıydı benim için!
Yıldızname için bir hoca varmış ama 100 liraya bakıyormuş...yıldızname dedıklerı bır kez bakıldıgından cok guvenılır bırı bulursam baktırırım....çok met ettiler ama denemeden isim vermiyim şimdi.

ay sakamı bu ne ya bi falcıları savunmadıgımız kalmıstı abi bize ne buda bi nevi hizmet herkez aynı seyden memnun olmak zorunda diilki memnun diilsede kendi fikrini acıkca söler allah askına yok cıkmasada olsun fln denilio anlamadım yani cıkmıcaksa nie gidim kalkıp moral versin die gidiosanz en yakın arklarınız versin arkadaslar bu topiğin amacı bu olumlu olumsuz görüş bildircez kraldan cok kralcı muhabbeti yapmayalım birbirimize acık konusuorum kim eleştirirse eleştirsin atıp tutan kendini ilah sanıp iddasını tavan yapanlara bi defol git paranı haket azcık die bağırıorum ben işimi ii yapmasam kimse bana olsun cnm ya seninde karakterin ii demio töbe töbeeeee

nese listemi veriyim olgu sengül benim için cok iidir,sembol tarık mehmet nihal,pen cafe yeter,bi melek sevgi bunlar anı sorgulamak için gidilebilecek olanlar, tasula roza imam majestik emre monalisa taner sembol toprak şarlatan, monami sedat vardı eskiden oda ii gelecek baya bilmişti mesela bide karsıda levente gitmiştim bana faciaydı ama herkez beğeniodu bi dönem ilk defa o kdr yol yaptıgıma üzülmüştüm...

ben onu bunu bilmem en güzel bizim komşunun kızı fal bakıyor olmuşuda söylüyor biliyor söylediğide çıkıyor..
elmiranın yerini bana tarif edebilir misiniz

selma toprak dün arkadaş baktırdı, çok pişman olmuş, tutturamamış hep yuvarlak cümleler kullanmış, sen sor ben cvp vereyim demiş, sorulara da cvp alamamış, bilmem ki, belki gibi cvplar hep. elmiradan sonra onu bi ara denerim dedim ama 75 lira ya değmemiş bilginize..

kızlar ya gül die bahsettiğiniz kişi bakırköyde hangi kafede bide ne kadara bakıyor,dün enfali aradım ama hergün belli sayıda fal bakıyorlarmış yer yokmuş anlıcağınız bugün bidaha arıcam 12 den sonra..aramızda hem enfale hem de güle baktıran biri varsa iksi arasında kıyaslama yapabilr mi?

gülün nerede bakıtğını gördüm sonunda forumda bi önceki sayfadaymış şimdi geriye ne kdara baktığını öğrenmek kaldı bide randevu almam gerekiyormu gül için de?

kızlar şimdi güle gidiyorum 11 buçuk gibi orada olsam çok da sıra olmaz die düşünüyorum.krizdeyim bildiğin..

kızlar olgu şimdi nerede ayrıldımı kafeden soğuk falan ama iyi fal bakıyor hatun :) bileniniz var mı nerdedir acep nasıl ulaşırız ?

diorissimo görüyorum seni onlinesin bi selam ver ya bakıp bakıp kaçıyon hemen

Tatlım günaydın ve de hoşgeldin..... Ben burayı hergün açık tutyorum bilgisayardan ve işe dalıyorum ama ara ara okumak için bakıyorum da o yüzden hep online görünüyorum. Epeydir yorum da yapmıyorum. Gelmene ve aklanmana çok sevindim. Doğru her zaman yerini bulur tatlım. İyi olduğunu umuyorum. Ben pek iyi değilim bu aralar. Sanırım henüz yorum da yapmayacağım. Sizleri, hepinizi seviyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…