kızlar olgu şimdi nerede ayrıldımı kafeden soğuk falan ama iyi fal bakıyor hatun :) bileniniz var mı nerdedir acep nasıl ulaşırız ?
valla kızlar nişanlımla barıştık çok şükür meryem ablanında sema hanımında dedkleri harfiyen çıktı ...tabi başka konularda var bakalım onlarıda zaman içinde gerçekleştikçe yazıcam ..sema hanım 50 tl ye bakıyo telefonda sanırım tarot bakıyo genel bakıyo teli bende var ama kendisininde sölediği gibi yüzyüze baktırmak daha iyiymiş elektrik olayı :) ama telefonda bu kadar iyi baktıysa en kısa zamanda yanınada gidicem
kızlar şimdi güle gidiyorum 11 buçuk gibi orada olsam çok da sıra olmaz die düşünüyorum.krizdeyim bildiğin..
veeeeeeeeeee 100. msjım hadi hayırlısı olsun msj isteyenler 100. msjım serefine emine olgu tel verilir promosyon=)
onun için hiçbirimiz bişi yapamayız ki .
Yahu altı üstü eğlence ,keyfimiz yerine gelsin onda da mı sahtekarlık yapıcaklar
Isimleri belirlemek lazım.
Benim isimlerini en çok duyduklarım
1-emine soğanlık
2-elmira şirinevler
3-olgu kadıköy
4-tarık taksim
5-dilek taksim
6-gül bakırköy
7-enfal bakırköy dü dimi ?
Başka ?
elmira şirinevler nerde yeri arkadaşlar nasıl ulaşıcam kaça bakıyor birde nasıl dır bilgi alabilirmiyim lütfen
kızlar ben emine ablanın falından memnunm sewiorumda şuanı geçmişi ii biliyo htta olmıcak şeye olmaz diip ümit wermio yada onu bilmiorum bak bile diyo kafasına göre sallamıyoda arada ufak tefek tuttramdıkları olsada genel olrak iyi:)bugüne kadr gittiim falcılar hep aynısını söledi ama böle geleceğe yönelik çıkmyanlar artınca bi morl bozukluğu çöküntü yaşadım...bide olguyu denemek istiorum yada hangisini tawsie edersniz söledkleri çıkmş olan :):97:
ben nısantası sembolde fulyaya gıtmıstım, sabahtan berı forum okuyorum ama onun adını hıc duymadım..erkek arkadasımla ayrılmıstık 1-2 ay gecmıstı uzerınden,,aynı ısyerındeyız ama hıc konusmuyoduk..fulya bana gıttıgım ayın 14une dıkkat et senınle konusmaya calısacak demıstı,,bende 14unu bekleyıp durdum ve gercekten hıc muhabbetımız yokken ogun gelıp benımle konusmaya calısmıstı..ısyerınden baska bı arkadasımdan herseyı bıldıgı ıcın oda bende sok olmustuk..sonra ben aynı gun yıne gıttım ama eskısıne benzer seyler soyledı yanı nokta atısı yaptıgı seyler oldu,,cok fal baktırmadıgım ıcın ben fulyadan cok etkılenmıstım..ara ara gıdıyorum yıne ama artık benı tanıdıgı ıcın cok ıyı gelmıyor..oyuzden baska bırını ıstıyorum:)
şu olguyu denesekmi acabaa genel olrak memnun gibi herkes yorumlarda beenmeyen görmedimm dieblrm:):)
bide benım ozel mesaj hakkım yok henuz
Cnm valla en objektif o bana karsı seni sevio ama keyfi yerinde yalnız mutlu döner ama suan kafasını bosalttıgı cok sey var bi kızla yakınlasmıs onlada olmamıs fln dedi kiiiii ben böle oldugunu biliodum kötüde olsa sölüo bence dene numarasını verebilirim ama olgu para göz diil cool bi kdn cnm yorgunum suan bakamam baska zaman diebilir=)
anlatmıştım ya ilk falı nedeniyle emine benim için istanbulda tek falcıdır
çünkü bilinmeyen bir gerceği birebir bana soylemişti gelecek cıksın cıkmasın umurumda değildi ama çıktı da
o gercek için 1 hafta içinde belki 20 falcı gezmiştim ama hiçbiri yanından gecmemişti buna gül de dahil. gül de sizin bilmediğiniz hiç birseyi soyleyemez hatta buradan birisi demişti birine bi isim takmıştık gül de o ismi soylemişti die. oyle yani.emine 2. falında garantili baska bişe soledi ama ilk falının tam tersi o olmadı mesela olamaz da. olmasa kocamdan ayrılırım dedi hatta ama benim için önemi yok ben emineyi severim. 3. falında da baktım o yolda ilerlio emine abla bak sana ne dicem dedim sonra falım değişti 1. fal oldu:)) o yüzden bir falcıya bi kere gidilmeli. ben artık fal baktırmıorum zaten, emine de dedi sakın baktırma bana bile baktırma dedi. fal işi sakat. ertelio olacakları sanki.
evet o kişi bendim =), gül kesinlikle akıl okuyor ve ordan yola çıkarak tahmin yapıyor bu şekilde bazılarının falı çıkıyor bazılarının çıkmıyor
sen galiba benim eskiden yorumlarını çok beğendiğim bir kişi olabilirsin, eğer oysan tekrardan döndüğüne sevindim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?