İstanbul'da Fal - Falcılar

veeeeeeeeeee 100. msjım hadi hayırlısı olsun msj isteyenler 100. msjım serefine emine olgu tel verilir promosyon=)

arkadaşlar şimdi taksim gidiyorum melekler kahvesine gitsem şengülü orda bulabilir miyim lütfen cevapp yoldayım şimdi :)

bende ıstıyorumm??

kızlar şimdi güle gidiyorum 11 buçuk gibi orada olsam çok da sıra olmaz die düşünüyorum.krizdeyim bildiğin..

canım..gül'de böyle mantık maalesef başarılı olmuyor...erken gidersin,kendisi daha gelmemiş olur...ve uzun süre beklemen gerekebilir.geç gidersin,cafe kıyamet gibi doldudur...

ne desem yalan olur.amaa,sabah şansını denemek ...daha 'mantıklı' olabilir...ama onu orda bulma olasılığı ne dersen...hiç bilmiyorum.ben hep şans eseri,onu yakalamıştım.çünkü saatlerce beklemek,bana göre değil:)!!

bol şans:)!!

elmira şirinevler nerde yeri arkadaşlar nasıl ulaşıcam kaça bakıyor birde nasıl dır bilgi alabilirmiyim lütfen

kızlar ben emine ablanın falından memnunm sewiorumda şuanı geçmişi ii biliyo htta olmıcak şeye olmaz diip ümit wermio yada onu bilmiorum bak bile diyo kafasına göre sallamıyoda arada ufak tefek tuttramdıkları olsada genel olrak iyi:)bugüne kadr gittiim falcılar hep aynısını söledi ama böle geleceğe yönelik çıkmyanlar artınca bi morl bozukluğu çöküntü yaşadım...bide olguyu denemek istiorum yada hangisini tawsie edersniz söledkleri çıkmş olan :):97:

elmira şirinevler nerde yeri arkadaşlar nasıl ulaşıcam kaça bakıyor birde nasıl dır bilgi alabilirmiyim lütfen

elmira şirinevlerde ben tel.de baktırdım gayet iyi, 75 e bakıyo. taksim tarık daha önce mona lisa ya da rumeli de mi çalıştı bilgisi olan var mı?

ben nısantası sembolde fulyaya gıtmıstım, sabahtan berı forum okuyorum ama onun adını hıc duymadım..erkek arkadasımla ayrılmıstık 1-2 ay gecmıstı uzerınden,,aynı ısyerındeyız ama hıc konusmuyoduk..fulya bana gıttıgım ayın 14une dıkkat et senınle konusmaya calısacak demıstı,,bende 14unu bekleyıp durdum ve gercekten hıc muhabbetımız yokken ogun gelıp benımle konusmaya calısmıstı..ısyerınden baska bı arkadasımdan herseyı bıldıgı ıcın oda bende sok olmustuk..sonra ben aynı gun yıne gıttım ama eskısıne benzer seyler soyledı yanı nokta atısı yaptıgı seyler oldu,,cok fal baktırmadıgım ıcın ben fulyadan cok etkılenmıstım..ara ara gıdıyorum yıne ama artık benı tanıdıgı ıcın cok ıyı gelmıyor..oyuzden baska bırını ıstıyorum:)

şu olguyu denesekmi acabaa genel olrak memnun gibi herkes yorumlarda beenmeyen görmedimm dieblrm:):)

şu olguyu denesekmi acabaa genel olrak memnun gibi herkes yorumlarda beenmeyen görmedimm dieblrm:):)

evet bende onun adını cok duydum begenmısler genel olarak,, zaten sırınevler bana cok uzak..bıgun fırsat bulursam taksımde hasan veya tarıgı cok duydum onları denıycem..kadıkoydeymıs sanırım olgu,,denenebılır ???

bide benım ozel mesaj hakkım yok henuz

Cnm valla en objektif o bana karsı seni sevio ama keyfi yerinde yalnız mutlu döner ama suan kafasını bosalttıgı cok sey var bi kızla yakınlasmıs onlada olmamıs fln dedi kiiiii ben böle oldugunu biliodum kötüde olsa sölüo bence dene numarasını verebilirim ama olgu para göz diil cool bi kdn cnm yorgunum suan bakamam baska zaman diebilir=)

mesela benım gıttıgım fulya da hep umut verıyo gercekten bende umut ettıgım surece,,acabamı dıye sorgulamıyorum..bırının bana gerceklerı soylemesı lazım..belkı de bu olgudur:)
kadıkoyde demıstın degılmı,nekadara bakıyo pekı? yanı senın falında da olumsuzda gorse herseyı soylemıs vede tutmus daha ne olsunkı..ılla bugun baksın demıyorum zaten,buara ıhtıyacım var gıbı bugun yarın obur gun farketmez cnm saol sımdıden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…