İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmiranıın numarasını istiyorum arkadaşlar lütfen yeni üye olduğum için kimseye msj atamıyorum lütfen yardımcı olun

bu arada Armağan'a bende gittim evet iyi bir enerjisi var çok tatlı çok şirin ama çıkmıyor,şengül,yeter de hiçbirininki çıkmadı taksimve bakırköyde saydığının isimlerin çoğuna gittim hele laf kafede çalışanların nerdeyse hepsini birden çok denedim ama malesefbitonda param gitti ama elmirayı çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun,numarasını banada gönderin lütfenn

yaaaaaşşşşaaaaaaaa selintortum çok teşekkür ederim çok :) sen gitmişmiydin elmiraya bu arada biton şey okudum ama isimlere hiç bakmadım
telefonda da bakıyor falan yazılmış evde 75 tl alıyorsa telefonda nasıl bedelsiz bakıyor orda kafam karıştı da???

hadi ya bu duyduğuma çok üzüldüm yarın gitmeyi düşünüyodum ama yinede gidebilirim çünkü herkes herkese bakamıyo bence ben bi deniycem yinede armağan hanımı bilirse yada bilemezse yazarım burda :)

Bana çıkmadı, ablama ve kuzenime de çıkmadı, ama enerjisi çık güzel ve terapi gibi geliyor. Çıkışta insan mutlu ve umutlu çıkyor :) Bir de dediğin gibi enerjisi tutmamış olabilir... Sen dene yorumlarını bekliyoruz :)

rica ederim canım.
sanırım hesabına yatırıyorsun önceden.
ben gitmedim. olumsuz bikaç eleştiriden sonra gitmeme kararı aldım. ama belli olmaz belki giderim sonra.

Son düzenleme:
Kızlar, önceki sayfalarda, Bahçelievlerde olan Elanit diye azeri bir kadından bahsedilmiş. Onun telefonunu bilen var mı? Bir de nasılmış?
Hoş, ben öncelikle Elmira'ya gidicem sanırım pazartesi, ama yine de Elanit protföyümde bulunsun istiyorum :)))

rica ederim canım.
sanırım hesabına yatırıyorsun önceden.
ben gitmedim. olumsuz bikaç eleştiriden sonra gitmeme kararı aldım. ama belli olmaz belki giderim sonra.

hımm anladım genelde hep iyi şeyler yazılmış bende gözümü kararttım ama belki telefonda bir iki şey sölüodur sandım parasız çünkü bi garantisi yok sonuçta telefon yüz yüze gibi diil kim gider tanımadığı birinin hesabına parayatıorıki..gitmeyi düşünüorum gider gitmez yazıcam yorumumu

aa cddenmii saoll cnmm benmm yaa çokk sewndmm bu haberee :)nasıl ulaşcam şimdi :))bnde kahwe falı bakıorumda bi kendme tutramıorumm off walla :):)

aynen ben de kahwe falı iyi bakıyorum ama kendime hayrım yok:))diyoalrum size toplaşalım bilenler bilmeyenlere baksın kahve bahane fal muhabbett parada cebimizde kalsın diye ama:=)) kimse ses cıkmıyor:))

Elanit sanırım kusan kadın olarak yer etti forumda önce.

hatta elanit olduğunu brcm söylemişti daha önce, onu da buldum.

Son düzenleme:

Emine abla ile Elmira bana ayni seyleri soyledi hem is hemde ask konusunda, var sen gerisini dusun..

arkadasim daha iki gun once bizle kavga ettin ya cikacak dedi de cikmadi dedik diye, niye duymadim diyorsun? :)) ona olan sevgini ve guvenini anliyorum ama tarafsiz yaklasmaya calis lutfen olur mu.. bak biri selma icin sarlatan demis, hic orali olmadim, bana ne :) bence superdi, baskasina gore sarlatan olabilir..

Slm arkadasım azeri Elanit den baska arkadas bahsetti ama adını bilmiyordu. ben baktırmış biri olarak şunu söyleyebilirm evet evi pis, kendisi ürkütücü ama Allah için kadın gercekten biliyor. ben çok ürktügümden numarasını almamıştım yanımdakilerde almamıştı ama, gecenlerde beraber gittigim arkadaslardan biriyle konusurken sordum hatırlıyormusun diye evet gitsem bulurum dedi yani evinden bahsediyorum. burdaki arkadaslara söz verdim o gidip numarasını alır almaz sizlere verecegim. ben gidermiyim sanmam!! bi tuhaf görüntüsü var. ama sizler giderseniz belki toplu halde bende gelebilirm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…