sevgili torr elmiranın numarasını banada yollıyabilirmisin lütfennnnn
ahh cnm ya özel mesaj hakkım hala yok malesef yoksa hemen yollardımama arkadaşlardan biri yollar muhakkak birazdan :)
Teşekkür ederim ilgilendiğin için mailimi yazsam burdan yollayabilirmisin peki?sonra hemen silsem falan
hadi ya bu duyduğuma çok üzüldüm yarın gitmeyi düşünüyodum ama yinede gidebilirim çünkü herkes herkese bakamıyo bence ben bi deniycem yinede armağan hanımı bilirse yada bilemezse yazarım burda :)
yaaaaaşşşşaaaaaaaa selintortum çok teşekkür ederim çok :) sen gitmişmiydin elmiraya bu arada biton şey okudum ama isimlere hiç bakmadım
telefonda da bakıyor falan yazılmış evde 75 tl alıyorsa telefonda nasıl bedelsiz bakıyor orda kafam karıştı da???
yolladım :)
maillerinizi yazmayın siteden uzaklaştırılırınız.
yasak.
rica ederim canım.
sanırım hesabına yatırıyorsun önceden.
ben gitmedim. olumsuz bikaç eleştiriden sonra gitmeme kararı aldım. ama belli olmaz belki giderim sonra.
aa cddenmii saoll cnmm benmm yaa çokk sewndmm bu haberee :)nasıl ulaşcam şimdi :))bnde kahwe falı bakıorumda bi kendme tutramıorumm off walla:):)
aynen ben de kahwe falı iyi bakıyorum ama kendime hayrım yok:))diyoalrum size toplaşalım bilenler bilmeyenlere baksın kahve bahane fal muhabbett parada cebimizde kalsın diye ama:=)) kimse ses cıkmıyor:))
Kızlar, önceki sayfalarda, Bahçelievlerde olan Elanit diye azeri bir kadından bahsedilmiş. Onun telefonunu bilen var mı? Bir de nasılmış?
Hoş, ben öncelikle Elmira'ya gidicem sanırım pazartesi, ama yine de Elanit protföyümde bulunsun istiyorum :)))
azeri kadının dediği cıksa nolcakki miden kalkar ben telini bile almamıştımdediği çıktı hakkını yiyemem! ama bana göre Elmira, Mercan, Şirin abla. ondan daha iyi. ben bir daha asla gitmem o azeri kadına.adı cok değişik di hatırlayamıyorum..
Cnm kusan kadın azerbeycanlı kadın!!! Elmira hanım değil.... Elmira hanıma tek basına gitmeye korkmana hiç gerek yok. evide tertemiz. genc bir bayan.. cok tatlı 2 tanede cocugu var hele oğlu şeker mi şeker Maaşallah:13
Cnm seni o kadar iyi anlıyorumki şaşkınlıgını,inan bende aynı olmuştum ki bide bana tak diye isim vermesi ve akla hayale gelmeeycek bir isim bu en azından müslüman ismi değil o kadar diyim yani:) diyorum ya tekrar isimlerini yazmak istemiyorum ama burada bahsedilenlerin coguna ve cok ünlü hemen hemen herkese gittim isimleri verip dejenere etmek de istemiyorum bi kere yazdım cünkü sonucta onlarında ekmek parası. sunu söylemeden de gecemiyecegim bu işi gercekten hakkıyla yapan 3 kişi var bana göre.. tabiiki herkesede saygı duyuyorum.. bu kişiler Elmira,Mercan ve daha öncede bahsettim burda adı gecmeyen ve gecmeyecek olan bir abla cünkü bakmam ben dedi. sizler için sordum özelimden cok istek oldugu için.ben handekuka arkadasımıza ve katre arkadasımıza cokk teşekkür ediyorum Mercanın ve Elmiranın telefon numaralarını bana verdikleri için.aynı zamanda o azeri kadın varya hani kusan bugün oraya gittigimiz arkadaslarımızdan biriyle konusurken sordum hatırlıyromusn diye evet gitsem cıkartırım dedi. bende rica ettim arkadaslarım cok istiyor diye. sormadı kim arkadasların diye. tabii o bu forumu bilmiyor yani benim fal bu kadar fal meraklısı oldugumu:)inşallah giderse sizlere bildirecegim gelişmeleri ben gitmem ama sizler gitmek istiyorsunuz çünkü. ben çok ürkmüştüm ama süper bakıyordu gercekten oda.adı Elanit miş hatırladı arkadasım.:79::81:
Elanit sanırım kusan kadın olarak yer etti forumda önce.
hatta elanit olduğunu biri söylemişti daha önce
Arkadaşlar herkes olgununda emine ablanında çok iyi fal baktığını söylüyor fakat ikiside bana taban tabna zıt şeyler söylediler hangisine inanım hangisinin falları gelcek yorumları size daha çok çıktı yorumlara bakıyorumda herkese ikiside aynı şeyleri söylemişler bir benmiyim ikisinde farklı yorum yaptığı ya çok üzülyrm:18:
Canim, madem cok merak ediyorsun gelecekte birsey olup olmayacagini, Olgu haricinde digerlerine pek guvenme derim. Emine ve Elmira bence bu konuda cok daha iyiler. Olgu'yu bilemiyorum cunku baktirmadim. Ama Emine'nin olmayacaginda aksini soyledigini hic duymadim. Bu yuzden daha guvenilir olduklarini dusunuyorum. Ayrica Emine'nin bi dedigide cikmak uzere, bu yuzden ona guvenim iyice pekisti.
Kızlar, önceki sayfalarda, Bahçelievlerde olan Elanit diye azeri bir kadından bahsedilmiş. Onun telefonunu bilen var mı? Bir de nasılmış?
Hoş, ben öncelikle Elmira'ya gidicem sanırım pazartesi, ama yine de Elanit protföyümde bulunsun istiyorum :)))
Sevgili biosciences elmira hakkında yorum yaparmısın rica etsem:26: gitmeyi düşünüyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?