senın ıcın ferahlasın o baska ama o zman bende sunu diyim elmıranın baktıgı falın tam tersı cıktı....hatta yasadıgım anda bıle tam tersını anlattııı...yanı sımdı bu elmıra koca forumda bı katreye bıde bana mı bakamadı....
senın ıcın ferahlasın o baska ama o zman bende sunu diyim elmıranın baktıgı falın tam tersı cıktı....hatta yasadıgım anda bıle tam tersını anlattııı...yanı sımdı bu elmıra koca forumda bı katreye bıde bana mı bakamadı....
bu fırsatı kaçrmam bence olurr :):)
Yeni gelenler için tekrar yolluyorum:)) aşağıda yazdıgım falcıları bir topicte anket olarak düzenliycem..bunların dısında aklınıza gelen bir falcı varsa adı ve bulundugu yeri soylerseniz sevinirim. bu aksam yapıp bitircem..Selincim valla inad ettim :)) başarıcaz sonunda
Arzu (Fincan)
Ayhan (Symbol)
Ayşe (Sarmaşık)
Birsen Abla (G.O paşa)
Briz Hanım (Pilav Kafe)
Çetin (Angel Yeditepe)
Çiğdem (Laf)
Emel (Laf )
Enfal (Almira)
Gül (Centimento)
Halil (Laf)
Hasan (Sarmaşık)
İmam (Kapris)
İranlı Elanit
İranlı Elmira
Kurtuluş Melehat
Levent (Symbol)
Mercan Hnm
Meryem (Kad.Kah)
Olgu (Nostradamus)
Ömür Abla (İstasyon)
Rita
Roza (Kapris)
Selma Toprak
Semra (Cafeinn)
Serhan Hnm
Seyhan (Sunway)
Soğanlık Emine
Şeker Hnm (Avcılar)
Şengül (Kad.Kah)
Talin (Altıncı His)
Tarık (Symbol)
Tasula (Kapris)
Tuğba (Violet )
Yasemin (Gossip Cafe )
Yiğit (Dejavu)
Zeynep (Angel's )
kızlar bu sevalım da nasıl sıraya giricem tarot için ? :) ayrıca mercanmı elmiramı ne dşünüyosnuz ?
Bende oluyor, ruyamda gordugum yerlere birebir gidiyorum, yada birebir yasiyorum.. simbolik gordugum ruyalarda oluyor.. dun gordugum ruya bugun cikti mesela :)
Arkadaslar bende cok guzel bi dua var, isteyen ozelden mesaj atabilir gonderirim. Bende cok ise yaradigi zamanlar olmustur ve nitekim olmaya devam ediyor. Ama tek kural karsinizdaki kisinin sizi sevdigine inanmaniz, yoksa tam tersi bi durumla karsilasirsiniz ve bunu asla istemem.
O degilde benim baktigim fallardan 4 kiside cikti sanirim isi ticarete dokmenin vakti geldide geciyor bile.. saka bi yana fincaninizi siteye koyun bakmaya calisicam. Kendime baktigim fallarda cikiyor ne enteresandirki kendimide bi sekilde odullendirebilirim.
ben mercan derim
cnm bana mesaj atabilirmisin keryneia
cnm bana mesaj atabilirmisin keryneia
bende varım kuşum
valla o kadar yazdım çizdimm kimler katılıyor tek tek kontrol edecem heee:)) onaa göree öptüm sizi hadii bakemm görelimm burdan buyrunn kızzzlarrr
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...anbuldaki-favori-falcilarin-ankete-katil.html
valla o kadar yazdım çizdimm kimler katılıyor tek tek kontrol edecem heee:)) onaa göree öptüm sizi hadii bakemm görelimm burdan buyrunn kızzzlarrr
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...anbuldaki-favori-falcilarin-ankete-katil.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?