İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadasim Emine hanim rahat bir kadin, ev hali cocukcagiz arada ilgi istiyor, ama oda yapabiliceginden en iyisini yapiyor bana gore. Bakmistir sende sakin bi tipsin, o daha rahat davranmistir, hepsi bu. Niyetim onu korumak degil, falcilarin olu var demelerini bende sevmem. Ama arkadasiniz sormus olamazmi bu konuyu? Once kendimiz didikliyoruz, sonrada pisman oluyoruz. Boyle durumlarda basina gelebilicek baska kisiler adina soyluyorum "Babam yada annem rahatsiz, olumle alakali bir yorum istemiyorum" diyip kapatirsiniz.

aslında bıan once bı ısaret alıp ona gore devam etmek ıstıyorum..yanı tabıkı umudumu ona baglamak ıstemıyorum ama uzun zaman sonra ılkkez bukadar fal baktırasım var..telde olsun ıstememın nedenıde hem usengeclık hemde daha rahat olacagını dusunmem..buarada sımdılık olgu pert:s emıne yı aradım oda eve gel telde zor olur dedı,,elmıra cuma gunu musaıtım dedı, mercan telını mesgule attı...ıcımden en cok gelen elmıra....sımdılık...bugun karar verıcem ıste...75 lıra olunca 2-3gun dusunuo ınsan..

keryneia arkadaşım sen avukat olmalıymışsın en olmayacak şeyleri bile savunuyorsun yahu.evde bakıyorum diye kahve fincanı elinde tuvalete gitmek ne demek yahu birde kanser mevzusunda arkadaş sormuş olabilir bu durumu.ama pat diye de yakında ölecek ne demektir.Durum ciddi ama Allahtan ümit kesilmez falan de.Baba bu ya boru değil

yaaa bnde şimdi elmirala mercanı dşünüodum cnmm hangisi daha iyi acaba :S emine ablayıda çok sewmeme ramen umudumu kesmek üzereyim ondan

ben dun emıne ve elmırayla telde konustum nasıl ve nezmn yaparız dıye,,nıyeyse elmıra daha bı yakınlık hıssı verdı bana:S:S:S

cok tesekkurler bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum :), valla tatlim sanirim yurtdisindan geliyor olmam etkili bi durum. Ayrica insanin ozelini burda anlatilmasida cok duzgun bi davranis degil. Hani camur aticaksakta falla alakali olsun bari. Yok ev kirliymis, cok uzakmis, yok suratima hapsurmus.. birakin bunlari yahu.. kadincagiz unutmus fincani yere koymayi.. yoksa fincanla toilet fantazisi olucagini sanmiyorum.

Arkadaslar hastalik durumlarinda gercekten falcilara gitmeyin. Ben tavsiye etmiyorum, karsiyim bu durumlarda gidenlere de. Fal bu neticede, cikar cikmaz.. neden bos yere uzulsunki insan, yaziktir.

Son düzenleme:

ben ıstıyorum

ciddimisin ? ozmn bu oglen koyarım bakp

Arkadaslar herkes mail adresini atsin, gondericem :).. dedigim gibi bana teshiri olan dualardir bunlar, hem is, hem ask, hemde genel hayatim icin.. hic sasmadi, insallah allahin iznliyle sizlerede faydasi olur. Ilk gonderdigim dua muhabbet duasidir, altindaki ise genel yasantiniz icin, ama onuda muhabbet duasi olarak kullananlar var. Ama dedigim gibi alttaki kisa dua'yi hergun, isleriniz rast gitsede okumaya devam edin. Allah herkesin yardimcisi olsun tatlislarim.

Son düzenleme:

katre benim bi mercan kaldi anacim denemedigim. bilmiyorum hic nasildir, nedir. dediklerini yasadigim selma hanim var. elmira yi bekleyip gorecegiz. sanirim uzunca bir muddet baktirmayacagim.

Falcı bayanlar duanızı istiyorum :)
yarın çok önemli bi görüşmem var, hayatımı derinden etkilicek bişi.
görüşmek üzere.
yüreğinizden geçen güzel olan herşey gerçek olsun :80:

allah yardimcin olsun canim! insallah iyi gecer.
ben kendimden tecrube ettigim kadariyla, fazla sirin davranmamani oneririm, azicik ukala takil, azicik.
geriliyorum gorusmelerden, su isimi bi degiseyim, 10 yil is gorusmesine gitmeyecegim :)

ya arkadaşlar ben yarın elmiraya baktırıcaktım baktırmasam mı :)

cnm elmira burada genel olarak beğeniliyor ama bende hiç iyi değildi şöyle anlatayım azıcık ;ben telde baktırdım ilk olarak şöyle bi giriş yaptı,evlisin dedi hayır değilim,boşanmışsın dedi hayır hiç evlenmedim ki dedim,o zaman nişan atmışsın dedi öyle birşeyde olmadı o falı toparlamaya çalışırken bende kafamı hangi duvarlara vursam gitti 60 liram diye düşünmekteydim daha sonrasında da çok tutarlı şeyler söylemedi benimde zaten baktırma ve söylediklerini dinleme hevesim kaçtı hı hı dedim geçtim beğenmeyen katre angel ve ben galiba birde yazz diğerleri gayet memnun kararını sen ver artık

arkadaslar dun ben elmırayı aramıstım en azından ne zmn musaıt olur dıye,, bız yarın 1ıcın sozlestık bırazdanda parasını yatırıcam..ama bı fal ıcın 75 gercekten cok ucuk bı rakam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…