falcı bayanlar duanızı istiyorum :)
yarın çok önemli bi görüşmem var, hayatımı derinden etkilicek bişi.
Görüşmek üzere.
Yüreğinizden geçen güzel olan herşey gerçek olsun :80:
Valla bende eleştirmek istemedim içimde tuttum ama yazanlar olmuş emine hanım için bende sölemek istedim,genel de memnun kalmadım derim bitiririm sonuçta para kazanılıyor engel olmak
istemem.neyse emine hanım a gttim ben 3 cümle ya 3 cümle etti.ha 3 cümleye 30 dakka kaldım ama çocuğu yüzünden ya tamam evinde bakabilir ama bu kadar olmaz hani bi iş yapılıyorsa saygı isterim elinde fincanımla wc ye gitmesini diil.neyse ne işte 6 kişi falan gönderdim oraya memnun da kalmışlar onu da söliyim ama tasvip etmediğim bişiyi daha olmuş ev arkadaşımın babası kanser ölcek demiş yakında yuhhhhhh dyorum ne diiim bilinebilir bunlar tmm ama böle de sölenmezki bu yüzden içimde tuttum ama kimse korumaya başlamasın bu benim yaşadığım beğenen çok beğenmeyende ...bende onlardanım tabi ALLAH işini daha çok etsin ama saygıyı ve empatiyide elinden bırakmasın ... herkese sevgiler
para sorun değilse dene...
en azından rahatlarsın.
ben de terapiste o kadar para verene kadar falcıya gitme taraftarıyım...
malum ciddi klinik bir rahatsızlığınız yoksa ben işlevsiz olduğuna inanıyorum terapinin.
yaaa bnde şimdi elmirala mercanı dşünüodum cnmm hangisi daha iyi acaba :S emine ablayıda çok sewmeme ramen umudumu kesmek üzereyim ondan
keryneia arkadaşım sen avukat olmalıymışsınen olmayacak şeyleri bile savunuyorsun yahu.evde bakıyorum diye kahve fincanı elinde tuvalete gitmek ne demek yahu birde kanser mevzusunda arkadaş sormuş olabilir bu durumu.ama pat diye de yakında ölecek ne demektir.Durum ciddi ama Allahtan ümit kesilmez falan de.Baba bu ya boru değil
Arkadaslar bende cok guzel bi dua var, isteyen ozelden mesaj atabilir gonderirim. Bende cok ise yaradigi zamanlar olmustur ve nitekim olmaya devam ediyor. Ama tek kural karsinizdaki kisinin sizi sevdigine inanmaniz, yoksa tam tersi bi durumla karsilasirsiniz ve bunu asla istemem.
O degilde benim baktigim fallardan 4 kiside cikti sanirim isi ticarete dokmenin vakti geldide geciyor bile.. saka bi yana fincaninizi siteye koyun bakmaya calisicam. Kendime baktigim fallarda cikiyor ne enteresandirki kendimide bi sekilde odullendirebilirim.
selenncm dua için tşkk cnmmm çok saoll
mail adresini yollarmisin canim ozelden
bende istiyorum, bende bende ..
sevgiden emin oldum az önce .
gözlerinde ben varım hala
okudukça asabım bozuluyor yahu...kış günü dondurucu soğukta gittim akşamın bir vakti. kart destesini 2 kez açtı baştan ama yok, elle tutulur bir şey yok. geçmişten eksik tek bir şey, şu an yok hatta alakasız, gelecek henüz yok. hatta son kart belirleyici bir karttı, direk anlamını söyledi kartın. ama sonradan öğrendiğimde o kartın anlamı o değildi. bize bakamadı sanırım, herkes beğendiğine göre var bir şey galiba.
olgu'nun bana söylediği bir şey var, ona da yok artık demiştim 2. gittiğimde o olursa yuh derim. gerçekten yuh denilecek bir şey. bir de söylediği bir şey çıkacak gibi dün aldığım bir duyuma göre. benim elektriğim tuttu onunla, daha da bırakmam.
ama aklımda bir mercan kaldı. biri yazmış dediklerini yaşıyorum hala diye. probably miydi acaba? başka var mı yaşadım diyen.
Falcı bayanlar duanızı istiyorum :)
görüşmek üzere.
yüreğinizden geçen güzel olan herşey gerçek olsun :80:
Falcı bayanlar duanızı istiyorum :)
görüşmek üzere.
yüreğinizden geçen güzel olan herşey gerçek olsun :80:
ya arkadaşlar ben yarın elmiraya baktırıcaktım baktırmasam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?