İstanbul'da Fal - Falcılar

Hemipimizin isteyip de bir türlü uğraşamadığı bir şeye önayak olduğun için teşekkürler :)

rica ederim efem..memnuniyetle yaptım..topicçe iştirak edip anketi anlamlı kılarsanız çok sevinirim!ilk bir kaç gün yazılarımın altına linkini yollarım sayfalar geçince kaybolmasın dıye sonraları duyulur zati:)

l

ben katıldım, ama gittiklerimin çoğu çıkmadı... Bir tek Tarık var, o da zaman verdi, ama söyledikleri mantıklı olduğu için ona oy verdim...

Falcı bayanlar duanızı istiyorum :)
yarın çok önemli bi görüşmem var, hayatımı derinden etkilicek bişi.
görüşmek üzere.
yüreğinizden geçen güzel olan herşey gerçek olsun :80:

Benden ilk aklıma gelen Eklemeler:
İnci Cafe-Emine
Yeşilköy-Gülden

arkadaşlar iyi geceler ...
ya bugün olgu nun bulunduğu cafe yi aradım burada salı günleri izinli yazılmıştı orada ki bayan bugün izinli olduğunu cumartesi gelceğini söyledil tuhaf geldi bana randevuda alınamıyor fena böyle olması sıra ne kadar bekliceğimiz falan belli değil bu konu hakkında bilginiz varmı ?niyetlendim yahu 4 gün yok olgu
ALLAH nasip ederse olgu dan sonra elmira ya gidicem ...

cnmm olgu amlyt olmş sanrım kmse gdemdi cmtsie kdar yokmş nrmlde sakı gnleri iznli ama :)hafta snu gdersen ii hberlerle gelrsin umarımm :))))

Valla bende eleştirmek istemedim içimde tuttum ama yazanlar olmuş emine hanım için bende sölemek istedim,genel de memnun kalmadım derim bitiririm sonuçta para kazanılıyor engel olmak
istemem.neyse emine hanım a gttim ben 3 cümle ya 3 cümle etti.ha 3 cümleye 30 dakka kaldım ama çocuğu yüzünden ya tamam evinde bakabilir ama bu kadar olmaz hani bi iş yapılıyorsa saygı isterim elinde fincanımla wc ye gitmesini diil.neyse ne işte 6 kişi falan gönderdim oraya memnun da kalmışlar onu da söliyim ama tasvip etmediğim bişiyi daha olmuş ev arkadaşımın babası kanser ölcek demiş yakında yuhhhhhh dyorum ne diiim bilinebilir bunlar tmm ama böle de sölenmezki bu yüzden içimde tuttum ama kimse korumaya başlamasın bu benim yaşadığım beğenen çok beğenmeyende ...bende onlardanım tabi ALLAH işini daha çok etsin ama saygıyı ve empatiyide elinden bırakmasın ... herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…