mail adresini yollarmisin canim ozelden
cnm elmira burada genel olarak beğeniliyor ama bende hiç iyi değildi şöyle anlatayım azıcık ;ben telde baktırdım ilk olarak şöyle bi giriş yaptı,evlisin dedi hayır değilim,boşanmışsın dedi hayır hiç evlenmedim ki dedim,o zaman nişan atmışsın dedi öyle birşeyde olmadı o falı toparlamaya çalışırken bende kafamı hangi duvarlara vursam gitti 60 liram diye düşünmekteydim daha sonrasında da çok tutarlı şeyler söylemedi benimde zaten baktırma ve söylediklerini dinleme hevesim kaçtı hı hı dedim geçtim beğenmeyen katre angel ve ben galiba birde yazz diğerleri gayet memnun kararını sen ver artık
evet çok güzelay ne guzel...
allah yardimcin olsun canim! insallah iyi gecer.
ben kendimden tecrube ettigim kadariyla, fazla sirin davranmamani oneririm, azicik ukala takil, azicik.
geriliyorum gorusmelerden, su isimi bi degiseyim, 10 yil is gorusmesine gitmeyecegim :)
ilk görüşme iyiydi bakalım ikincisi olacak mı :)hayırlısıyla mutlu don ınsallah...
arkadaslar dun ben elmırayı aramıstım en azından ne zmn musaıt olur dıye,, bız yarın 1ıcın sozlestık bırazdanda parasını yatırıcam..ama bı fal ıcın 75 gercekten cok ucuk bı rakam...
bende istiyorum cnm banada yollarmısn
O degilde benim baktigim fallardan 4 kiside cikti sanirim isi ticarete dokmenin vakti geldide geciyor bile.. saka bi yana fincaninizi siteye koyun bakmaya calisicam. Kendime baktigim fallarda cikiyor ne enteresandirki kendimide bi sekilde odullendirebilirim.
keryneia
ALLAH tan korumuyosun yazdıkların ortada fazla bişiy sölemek istemiyorum tartışmayı sevmem başında sölemiştim koruma yapmayın dye ama sen anlamamışsın sanırım.bizler işimizde dalgınlığımıza gelip bişiyleri bi yerde unutmuyoruz bilmem anlatabilryormuyum?buda onun işi benim nası bi tip olduğum hakkında da yorum yapamazsın tanımıyosun çünkü,ben gördüğüm insan hakkında yorum yapıyorum .
ayrıca yorum yaparken dikkatli ol ,arkadaşım babam ölcekmi ölcek mi demedi heralde karşıdan baban rahatsız denmiş,evet nolcak dye yanıt almış arkadaşım dan oda ölcek demiş varmı böle bişiy ya bunu nasıl savunursun .neyse vicdan herkes de bulunamıyan bişiydir...
teşekkür ederim mercan aldım :) bi 100 olsaydım da rahat yazsaydım ya keryneis aklımdasaın 100 olur olmaz mail adres yazacam sana duaların için
benim mesaj sana gidiyorsa ben sana mailimi atayim, demokraside careler tukenmez :)
oluur
bu arada 2466 verdiğin no mercanın değilmiş ya azarladı benibi daha aramayın çocuğun tel.i bu dedi
ben Mercan'in tel nosunu verdigimi hatirlamiyorum, zira yok bende :) yanlis anlasilma olmus olabilir, ozur dilerim.
"kendi içinde tutarlı bir falcı "doğru tanım sanırım:)
ama son tecrübelerim bana zamanı gelipte olup olmadığını görmeden "iyi falcı" denmesinin doğru olmadığını gösterdi....
olabilir canım valla bilmiorum :) bgn gül'e gitcez arkadaşımla.denediklerim yiğit,azad,cıvıltı suna hn. hiç biri tatmin etmedi benihepsi farklı şeyler söledi ahh kızlar ahhh şu an kapanan bi cafe var bakırköyde cafe fincan die orda arzu vardı o çok iyiydi ama yok artık nerden bulcam bilmiorum
hayatında hiç faldan hoşlanmayan ben 1 aydır deli gibi falcı geziorum napcam bilmiorum depresyondayım resmen Allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?