İstanbul'da Fal - Falcılar

Hakkını yeme kadının baya bi güzel bakmışşşşş

evet çok güzel
allah yardimcin olsun canim! insallah iyi gecer.
ben kendimden tecrube ettigim kadariyla, fazla sirin davranmamani oneririm, azicik ukala takil, azicik.
geriliyorum gorusmelerden, su isimi bi degiseyim, 10 yil is gorusmesine gitmeyecegim :)

hayırlısıyla mutlu don ınsallah...
ilk görüşme iyiydi bakalım ikincisi olacak mı :)
hayırlısı olsun..
arkadaslar dun ben elmırayı aramıstım en azından ne zmn musaıt olur dıye,, bız yarın 1ıcın sozlestık bırazdanda parasını yatırıcam..ama bı fal ıcın 75 gercekten cok ucuk bı rakam...

cidden ucuk bi rakam psikolojim o kadar kötü olmasa vermezdim ben.
çünkü fal baktırmak hayal satın almak gibi geliyor bana.
elmirayı cok begenmemin sebebi kimsenin bilemediği kilit bi noktayı tek atışta bildi
bir daha gider miyim 58 gün sonra dediği olay olursa bi 6 ay sonra giderim :)
açıkçası cıkmamasıda sorun değil taahhüt imzalamıyoruz sonuçta
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

keryneia
ALLAH tan korumuyosun yazdıkların ortada fazla bişiy sölemek istemiyorum tartışmayı sevmem başında sölemiştim koruma yapmayın dye ama sen anlamamışsın sanırım.bizler işimizde dalgınlığımıza gelip bişiyleri bi yerde unutmuyoruz bilmem anlatabilryormuyum?buda onun işi benim nası bi tip olduğum hakkında da yorum yapamazsın tanımıyosun çünkü,ben gördüğüm insan hakkında yorum yapıyorum .
ayrıca yorum yaparken dikkatli ol ,arkadaşım babam ölcekmi ölcek mi demedi heralde karşıdan baban rahatsız denmiş,evet nolcak dye yanıt almış arkadaşım dan oda ölcek demiş varmı böle bişiy ya bunu nasıl savunursun .neyse vicdan herkes de bulunamıyan bişiydir...

cnm müsait bi zamanda buluşsak bana bakarmısın peki

bende var cnm nosu ama 100 olmadı daha yazamıyorum ,tekrar deniyim ama 40 larda olması gerek istersen adresine yollayabilirim

Sizin sahsiyetinizle alakali bir yorumda bulunmadim, gidilmesini sakincali buluyorum bu durumlarda dedim. Arkadasinizin onceden uyarmasi gerekirmis yinede bence. "Ne olucak?" diye sordugunda irdelemis bulunmus, eger falci olumsuz birsey hissediyorsa pat diye soyleyebilir. Ve oldum olasi olum haberi almaktan cok korkmusumdur ve falin basinda herseyi anlatabilirsiniz ama olum ile alakali asla diye uyarida bulunurum kendimce. Hayatimizda maalesef bu aci ayriligi yasiyacagiz, ama zamanini bilmemize gerek yok. Arkadasinin babasi icin acil sifalar diliyorum.. allah hayirlisiyla eski sagligina kavusturur insallah.

teşekkür ederim mercan aldım :) bi 100 olsaydım da rahat yazsaydım ya keryneis aklımdasaın 100 olur olmaz mail adres yazacam sana duaların için

teşekkür ederim mercan aldım :) bi 100 olsaydım da rahat yazsaydım ya keryneis aklımdasaın 100 olur olmaz mail adres yazacam sana duaların için

benim mesaj sana gidiyorsa ben sana mailimi atayim, demokraside careler tukenmez :)

oluur
bu arada 2466 verdiğin no mercanın değilmiş ya azarladı beni bi daha aramayın çocuğun tel.i bu dedi

ben Mercan'in tel nosunu verdigimi hatirlamiyorum, zira yok bende :) yanlis anlasilma olmus olabilir, ozur dilerim.

"kendi içinde tutarlı bir falcı "doğru tanım sanırım:)
ama son tecrübelerim bana zamanı gelipte olup olmadığını görmeden "iyi falcı" denmesinin doğru olmadığını gösterdi....

olabilir canım valla bilmiorum :) bgn gül'e gitcez arkadaşımla.denediklerim yiğit,azad,cıvıltı suna hn. hiç biri tatmin etmedi beni hepsi farklı şeyler söledi ahh kızlar ahhh şu an kapanan bi cafe var bakırköyde cafe fincan die orda arzu vardı o çok iyiydi ama yok artık nerden bulcam bilmiorum

hayatında hiç faldan hoşlanmayan ben 1 aydır deli gibi falcı geziorum napcam bilmiorum depresyondayım resmen Allah herkesin yardımcısı olsun

Arzu en son fincandaydi mart basinda baktirmistm ben ona ne isle ne de askla ilgilu tutturdu gelecek konsunda.suani iyi yorumluyo ama gelecekle ilgili soyledigi hicbisey cikmadi.gerci bana kimse tutturamiyo prob bendedir belki bilemedm hc memnun kaldgm biri yok smdiye kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…