İstanbul'da Fal - Falcılar

Selintortum ve 0007lady cook tesekkur ederim numarayı yollamısssınız. artık foruma kuscektim yoksa arayıp randevu alıcam, gider gitmez ben de yorumlarımı paylasırım.

Selintortum ve 0007lady cook tesekkur ederim numarayı yollamısssınız. artık foruma kuscektim yoksa arayıp randevu alıcam, gider gitmez ben de yorumlarımı paylasırım.

ben gördüğümde hemen yolluyorum. ama bazan modumda olmuyorum o zaman kimseye yollamıyorum. misal görmemiştim daha önce bu telefonu istediğini

anladım canım inşaallah istediklerin olurr :))

Bilmesine çok sevindim, haftaya da ben, ablam ve kuzen gidiyoruz :) Gelecekle ilgili neler dedi? Gülze şeyler söylemiştir inşallah

göndermeyi çok isterdim, ama benim henüz mesaj hakkım yok... Zaten sana mesaj gönderemeyenlerin çoğu mesaj gönderme hakları olmadığı için göndermemişlerdir... Yoksa buradaki kızlar gerçekten de çok yardımcılar :) Belki sen mesajı yazdığında, mesaj hakkı olan kimse yoktu nette. Tekrar yaz, mutlaka atarlar

Canım inşallah senin istediğin gibi olur Merak etme, eğer hayırlıysa mutlaka olur! Ben kendime hep öyle diyorum! Umarım senin için hayırlısı, bir an önce bir araya gelmenizdir!!!

Merhaba ben de yeni üyeyim ama uzun zamandır yorumları okuyorum...
İstanbul'da pek çok falcıya ben de baktırdım, forumda konusu geçen falcıların bir kısmına da tabi.
sizden Elmira nın telefon numarasını rica edebilir miyim? Teşekkürler...

memnun kalmıştınız di mi? Bir de telefonunun internet üzerinden de bulabilir miyiz

valla canım çok iyi diyemicem ndn dersen şimdi en başta klasik falcılar gibi başladı sıkıntıların falan ee heralde sıkıntım var olmasa ztn ne işim var falla snra bişe söledi haa evet diince sürekli yarım saat o konudan konuştu temcit pilavı gibi evirip çevirip önüme koydu ama şeker bi kadın iyi biri gibi baya müdavinide var beklemiştim 1 saat

bir gün buluşalım gerçekten de :) Çok komik olur! Merhaba ben crazydaisy, merhaba ben davul, merhaba ben sbb falan Çok eğleniriz

evet kızlar bence de bıgun bulusalım bahar da geldı bız faldan medet uman canı sıkılan tıpler olarak bıgun kahvaltı falan yapalım super olur , bırbırımızle sohbet eder gulerız hayatımızdakı boslukları doldurmanın faldan daha guzel yontemlerı olmalı

ben anadolu yakasında oturuyorumm

Gittiğim falcılarla ilgili yorumları paylaşmak isterim...

Kurtuluş Rita en kötüsüydü
Aranızda giden varmı bilemiyorum ama Kurtuluş'da Anna iyidir ama çok sık gitmemek gerektiği kanısındayım, her gün günde 4-5 defa gitmek isteseniz gel der !!! Ama iyi bilir hatta karşınızdaki kişi şu cümleyi kuracak demişti ve aynı cümleyi o kişiden duymuştum!! inanılmazdı.
Dilek çok bilmez.
Geçen gün Selma Toprak'a ben de baktırdım memnun kaldım genelde ama telefonda olduğu için sanırım gerçekten dinlerken uzun geldi ve dağıldım.
Erenköy'de Şebnem müthiştir, isimleri ve telefon numaralarını olduğu gibi söyler, tipleri tarif eder falı uzun solukludur, aralardaki detaylardan çok sonuç odaklıdır. Bunu algılayabilmem geç oldu çünkü söylediği şeylerin tersini yaşadığımı ve bilemediğini düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama sonuç her zaman Şebnem'in dediği gibi çıkar şaşırtıcı şekilde, falın çıkmadı desende ona o söylediği şeyin altını ısrarla çizer söylediği tarihler 3-4 ay kadar atabilir ama mutlaka olayı yaşarsınız. Yalnız her dakika gitmenizi istemez, söylediklerim çıkmadan gelme der. Şu ana kadar baktırdıklarımın içinde en iyisi diyebilirim. Ümraniye'de Sevim de iyidir. Özellikle ilk baktığı fal ve gece yazarak baktığı fallar çok iyidir o da zaman zaman isim verir. Şu ana kadar batırdığım en iyiler ve en kötü bu isimlerden oluşuyor.

Bu arada televizyonda çıkan Emine gelecekle ilgili söylediği hiç bir şey çıkmıyor. Nişantaşı'nda Valikonağı'nda sanırım bir cafe de baktırmıştım Burcu ve bir erkek vardı, onlar ortalama şeyler bilebiliyor.
Cadde Serkan memnun kalmadım.

guzel bır yorum olmus canım tesekkur ederız
erenkoy bana uygun sebneme nasıl ulasırız tatlım, telefonda da bakıyo mu ve kaca bakıyo

Bir de Elmira'ya baktırmak istiyorum gerçekten çok yorum yapılmış hakkında, iletişim bilgilerini bana iletebilirseniz çok sevinirim...

bende yorumlarımı solemek ıstıyporum
Oncelıkle enson dilege baktırdım gercekten ıdıdı gecen ilk baktırdıgım falında zaten bılmıstı bazı seylerı gelecege daır ben cok tuttum..
2.Olguuuu oda ııdı gelecege daır beklıorum ama o ana daır tuttu.
3.emine fena degıldı ııdı ama ıs konusunda bence tuturamadı..
4.maltepe serkan pek dedıgı cıkmadı ukala ve 5 dakka fal bakıor..
aklıma gelenler bunlar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…