guzel bır yorum olmus canım tesekkur ederız
erenkoy bana uygun sebneme nasıl ulasırız tatlım, telefonda da bakıyo mu ve kaca bakıyo
aaa ne güzel o zaman vazgeçme şebodan:))erenköy şebnemin iletişim bilgilerini alabilirmiyim????
Şebnem telefonda bakmaz, ancak saat 16:00 sonrası bakar, düzgün bir ailedendir. falcı gibi değil aslında biraz görü yeteneği gelişmiş diyebiliriz onun için, yani alıştığımız falcı tiplemesinin dışında. Randevu almak biraz zordur. Annesiyle irtibata geçildiğinde annesi daha iyi organize edebiliyor, zaten kendi evinde değil annesinin evinde bakıyor. Hele ki baktıracağınız biri varsa fotoğrafını götürürseniz o anda nerede olduğunu dahi söyleyebilir. 100 e bakıyor ama o kadar çok falcı tecrübem oldu ki, cafe falcılarından tutun da sosyete falcılarına kadar şu ana kadar en iyi diyeceğim kişidir.
Şebneme zaten baktırıyorum ama arada krizim tutuyor tekrar baktırmak için ama Şebnem her zaman hem telefonunu açmaz, annesiyle iletişim kurmak ve bir gün önceden randevu almak gerekiyor. Bir de çok sık baktırınca kızıyor, söylediklerimi bu kadar sık baktırınca olma sürelerini uzatıyorsunuz gelmeyen 6-7 aydan önce diyor. Yani arada iyi yedekler olması gerekiyor, biraz ayıp oldu ama ne yapayım hissettiğimi yazdım.
Bana da Elmira'nın telefonunu verir misiniz?
Şebnem bilgilerini nasıl verebilirim bilemiyorum size? Daha yeni üye oldum.
ben buraya mail adresi yazıyorum buraya atarsanız sewinirim xxgul@hotmail.com teşekkürler şimdiden
safirs sen de bıze at o zaman msj hakkın varsa :)
benım de yok henuz(
xxgul@hotmail.com buraya yollarsan sevinirimmm:)
canım ne yazık ki benmde hakkım yok(( numara gelsin anca maill yoluyla atıcaz artıkk
canım ben yazdım zatiii:)Mail adresinizi yazarsanız iletebilirim size de
buarada cok sevındımıde belırteyım
canım ne yazık ki benmde hakkım yok(( numara gelsin anca maill yoluyla atıcaz artıkk
Mail adresinizi yazarsanız iletebilirim size de
gönderdim size sanırım ulaşmıştır...
canım maılını atarsan elmıranın telı var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?