İstanbul'da Fal - Falcılar

Şebnem telefonda bakmaz, ancak saat 16:00 sonrası bakar, düzgün bir ailedendir. falcı gibi değil aslında biraz görü yeteneği gelişmiş diyebiliriz onun için, yani alıştığımız falcı tiplemesinin dışında. Randevu almak biraz zordur. Annesiyle irtibata geçildiğinde annesi daha iyi organize edebiliyor, zaten kendi evinde değil annesinin evinde bakıyor. Hele ki baktıracağınız biri varsa fotoğrafını götürürseniz o anda nerede olduğunu dahi söyleyebilir. 100 e bakıyor ama o kadar çok falcı tecrübem oldu ki, cafe falcılarından tutun da sosyete falcılarına kadar şu ana kadar en iyi diyeceğim kişidir.

guzel bır yorum olmus canım tesekkur ederız
erenkoy bana uygun sebneme nasıl ulasırız tatlım, telefonda da bakıyo mu ve kaca bakıyo

Şebneme zaten baktırıyorum ama arada krizim tutuyor tekrar baktırmak için ama Şebnem her zaman hem telefonunu açmaz, annesiyle iletişim kurmak ve bir gün önceden randevu almak gerekiyor. Bir de çok sık baktırınca kızıyor, söylediklerimi bu kadar sık baktırınca olma sürelerini uzatıyorsunuz gelmeyen 6-7 aydan önce diyor. Yani arada iyi yedekler olması gerekiyor, biraz ayıp oldu ama ne yapayım hissettiğimi yazdım.
Bana da Elmira'nın telefonunu verir misiniz?
Şebnem bilgilerini nasıl verebilirim bilemiyorum size? Daha yeni üye oldum.

aaa ne güzel o zaman vazgeçme şebodan:))erenköy şebnemin iletişim bilgilerini alabilirmiyim????

saol canım pekı nasıl ulasırız kendısıne, ptesı baska bırıne gıdıcez ama ona da baktırırız ılerde yanımızda bulunsun

xxgul@hotmail.com buraya yollarsan sevinirimmm:)

xxgul@hotmail.com buraya yollarsan sevinirimmm:)

iletirim tabi sizde Elmira iletişim bilgileri var mı? biraz detay verebilecek kimse var mı Elmira ile ilgili? Geleceğe dair söylediklerinden çıktıkları oldu mu? Falcılar genellikle durumu ve başlayan ancak bizim hakim olamadığımız süreçleri söylerler. Yani biz o süreçte hayatımızda etken olan 3. şahısların yada durumların farkında değilizdir ve falcılar 3. şahısların o süreçdeki duygu ve düşüncelerini algılayabildikleri için onları söyler biz de bildi deriz oysa bu gelecek değildir sadece bizim hakim olamadığımız alanı bize söylemiş olurlar.

ben elmiraya baktırmadım ama olgunun söylediklerinin çoğunu yaşadım caddebostan zeynepte gayet tutarlıydı ve 4 ay arayla gittim zeynep ablaya aynı şeyleri söyledi tavsiye ederim...

buarada cok sevındımıde belırteyım

saoll cnmm benmm ilk gittiğimde hiç beğenmmiştim böle garip bi adamdı arkdaşmn sewglisi gtmiş ağlyrak çktnı dyunca mrk ettim :):)ben mdyumm flan ddi o anlttkça off dedim keşke doru dzgn birine gtsedm snradan bi açıldıı herşeyi bildi bana 6tane şey söledi 5tanesi oldu son 1i kaldı oda sewgili sewglimn geri dönüşü :):)ama mesela bna birile tnşcaksın sakın erkk arknn haberi olmasnn çok kötü olur senn için ddi ki onn öle pskptlkları wardır:):)dediği gün tnştım çok ykn bi arkınla kawga ediceksin ddi oda oldu işle ilgli bildi hepte onn dediği gibi oldu bi daha gitmeyi düşünüyrm ama böle dkkada bi para werceme bi kerede elmirayımı denesem diede dşünmüyo diilimm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…