İstanbul'da Fal - Falcılar

pissiskooooooo gül nerdee ne kadar ?:))

pissiskooooooo gül nerdee ne kadar ?:))

gül 25 lira davul,
yalnız öğlen 1 den gecelere kadar beklemek biraz yalan bence. çünkü o kadar sıra olunca millet çekip gidiyor. biraz abartıyorlar sanırım hani çok popüler gibisinden. evet 10 kişi falan sıra oluyor en fazla 2 saat - 3 saat sürüyor

Son düzenleme:
ben yaklaşık 10 yıl önce arkadaşımın eşinden ayrılıp bi kadına fal baktırmaya gitmesiyle tanıştım ona gitme etme derken kendimi fal baktırırken buldum.bazıları kimse geleceği bilemez der kii genelde bi çok kişi bilmez ama bazı insanlar var tıpkı 10 yıl önce benim tanıştığım falcı diee nitelendirdimiz kişilerde gerçekten nasıl oluyoda biliyo çözebilmiş değilim.. bana kişinin adını kişinin yüzündeki yara izi ondan uzak durmamı aksi taktirde olacakların beni üzeceni arabasının modeli renki herşeye kadar sölerdi.
bana ve arkadaşıma sölediği herşey oldu ve biz bunları yaşarken tamamiyle daha önce bize sölenmişdi duygusundan uzaktık.. arkadaşım eşinden ayrılmıştı ona burdan çıkıcaksın ve 4 yol ağzında onunla karşılaşacaksın ve eve gelicek dedi ( arkadaşım bende kalıyodu o sıra ) ve biz gerçekten o evden çıktık kendi evimize takside giderken eve 300 metre kala 4 yol ağzı kavşakta arkadaşın eşinin arabasıyla burun buruna geldik. ben taksiden indim arkadaşa sen eve git dedim ve eşinin arabasına bindim. enişte napıyon gel bi kahve içelim dedim tamamiyle iç güdüsel olarak maksadım onları bi araya getirmek ve belki araları düzelir umuduylaydı. seni asla görmek istemiyorum diyen adam kabul etti ve geldi kahve içtik. kadının söledikleri hiç durmadan gerçekleşir oldu. kocasını tanımıyodu kocasının ordan geçiceni nerden bildi.. bana uzak dur dediği kişinin bana yapıcağı pisikolejik baskıyı nerden bilicekti onudamı o ayarladı. evimize giricek hırsızı çalıncakları.yıllar sonra oturucamız evi bile sölemişti ve oldu.. ben eşimle tanıştım ve eşimin sağ omuzunda yara izi var daha evli değildik çıkıyoduk bahsettiğim kadında izmirde yaşıyodu biz başka şehirde ben aradım ve biriyle tanıştımı ve ilerde neler görebildini sordum ve ayrılmak istemiyorum artık evlenmek istiyorum dedim bana akşama ara ne görürsem sölerim dedi. akşamına aradım ve kolundaki yara izinden yurt dışına gidicene kadar zorda olsa bi evlilik olucanı ama bu evliliğin zor meşakatli olucanı söledi ve ölede oldu yurt dışına gitti geldi yine gitti yine geldi sonunda evlendik ama kolay olmadı hala evliyiz ama 8 senedir hiçte kolay olmayan bi evliliğimiz var... sadete gelicek olursak bu kadın bakım işlerini bi nevi bıraktı birazda yaşlandı ama hala bakıyo olsaydı hiç çekinmez size telefonunu verirdim nasıl oluyo nasıl biliyo kısmına yorum yapmıyorum bildiiğim detaylar var tabii :))) ama onun gibi bakan varsa baktırırım yoksa cafelere bizbize bakar gibi bakanlara baktırmadım bence sizde 15 ona 20 buna vericenize 100 lira verin 6ay nolcanı söleyen birine verin derim :))....

ya biz hepimiz gün düzenleyip birimizin evinde toplaşıp falcılardan birini çağırsak ya indirim yapar toplu olunca fal günü olur bi ay idare eder bizi, olguya mı teklif götürsek :)))

bana gelebilirsiniz:))uygun bi günde konuşuruz .bu arada dün aklıma geldi hakkaten ya bende yada bi yerde toplanalım böle uzaktan olmuyooo

Ya bide neyi merak ediyorum telde bakıyolar fala dyosunuz ya.1 saat konuşuyoruz falan ev telinden mi cepten mi 1 saat yokk eğer ceptense bi 75 de tel faturası gelir

yoksa yoksa bu Tanya mi?

valla çok kişi vardı sabredemezdik bizde erken gelelm dedik naalım

nerde peki?cafedeyse nerde cafe cnmmm

Arkadaşlar
ben not almıştım şu kişileri sorucam size diye,listeme eklicem de bilginiz varsa cvp verirmisiniz?
Azeri falcı elanit ,beşyüzevlerdeymiş sanırım,pismiş bide:)(adres yada tel nosu )
zeynep diye biri var bide evinde de bakıyormuş
varsa bilen haber etsin .teşekkürler

keryneia size dua için baya yardımcı oldu,dilerseniz eğer ARİF PAMUK un kitapları var özellikle dualar kitabı,onun içinde istediğiniz biçok dua yı bulabilirsiniz.pamuk yayıncılık dan çıkıyor ama alamazsanız eğer (ki fala para buluyoruz ama:) )ben burdan yardımcıda olurum .sevgiler . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…