kızlar hazırmısınız
[*]Ben gerçekten çok şaşkınım şuan, Elmira suan ne hıssettıgımı resmen soyledi.
[*]Yol ayrımındasın, sankı ısaret beklıyosun dedı kı benım sıze soyledıgım seylerdı bunlar.
[*]Erkek arkadasımın tıpını tarıf ettı, karakterını cat cat soyledı, adını goremedı, hatta kendı soyledı son karta kadar gorurum sanmıstım ama goremedım adı ne dıye bana sordu en son. İlişkimizin basıyla sonlarını analız ettı ve gercekten hersey dedıgı gıbı...1-2ay once cıddı bı ayrılık evresınden gecmıssınız ama o gerı adım atan o olmus ve yenıden baslamıssınız dedı. bunların hepsı dogru...
[*]Ben eskı ılışkısıyle ılgılı bıseyler sordum, benım bıldıgım seylerı sıraladıgı gıbı, duymak ıstedıgım seylerı de soyledı.
[*]benım meslegımı soyledı ya sok oldum.
yaaa elmira hep güzel seyler söylüyoorrr olsun olsun ne olur dedikleri olsun çatlıycam yanii heee beklemekteeennnnnn:)) çat diye ayrılvercem simdi orta yerimden :)
Elmira işyerinde bi sorun yaşıcan kısa zamanda demişti.
aha az önce patron son noktayı koydu sinir konusunda.
zaten 3-5 gündür delirtiyolardı.
az önce katmerlendi. düzelicek demişti ama ben düzelsin istemiyorum sadece çekip gitmek istiyorum şu lanet yerden !
senin için de en hayırlısı olsun ben o lanet yer olan bi iş yerinden kurtuldum o yüzden anlıyorum seni .
senin için de en hayırlısı olsun ben o lanet yer olan bi iş yerinden kurtuldum o yüzden anlıyorum seni .
elmira konusunda banada yardımcı olun bazı arkadaşlara özel msj attım ama cvp vermediler bu elmira nerdedir nasıl ulaşırım nası bakıyo benimde öğrenmek istediklerim var denildiği kadar iyiyse banada bişiler söler lütfen bana cvp verin
elmira konusunda banada yardımcı olun bazı arkadaşlara özel msj attım ama cvp vermediler bu elmira nerdedir nasıl ulaşırım nası bakıyo benimde öğrenmek istediklerim var denildiği kadar iyiyse banada bişiler söler lütfen bana cvp verin
Kızlar çooook daraldım ben((((((((
bıktım sürekli mücadele mücadele kafayı sıyırdım iyicee((((((
sakin ol.iş yerinden dolayımı hayattan mı sıkıldın?herşeyin bi çözümü var unutma lütfen ,bak ben çalışıyodum ama hergün ağlayarak çağrı merkezinde çalıştığım içinküfürler havada uçuşuyo ama insanla konuşuyosun anla yani.en sonunda kendime bunu yapmıcam ayrılcam dedim mutlu değilim sonuçta ve ayrıldım evet belki şuan bi işim yok sıkıntıdayım ama daha mutluyum.kendini mutsuz edicek şeyler sana gelicek güzellikleri de kapatıyo bu yüzden olucaklar olmuyo çıkıcak fallar çıkmıyor.neyse şunu dcem hayattaki mutsuzluklarına bak bi ilişkimi,iş mi neyse bunun için gayret göster ve allah a dua et zamanla aşılıyor bi çok şey .unutma.tez zaman da güzel şeyler de yazarsın buraya umarım.sevgiler...
mercana fal baktırdım,
iyi niyetli birisi, sesi pozitif birisi.
şu anki durumu ve şu anki durumu etkileyen geçmişi bildi diyebilirim. Ama konuştukça bazı şeyler çıkıyor.
Gelecekle ilgili tarihler verdi bu güzel. Ve oluş şekilleri verdi.
Güzel de şeyler söyledi ama bilmiyorum negatif konuştuğu kimse var mı.
Hiç kimsenin bilmediği bahsetmediği birşeyi direk telefonun başında söyledi ama sorarak söyledi. Söylemesi kolay birşey değildi. Bu hoşuma gitti.
Gelecekle ilgili ben istedim senaryo verdi, o senaryo makul ve mantıklıydı. Ben de düşünmüştüm bunu.
Eğer gelecek çıkarsa 7 olan notum 10 olur.
En yakın tarih 1 ay.
şimdilik böyle.
mercana fal baktırdım,
iyi niyetli birisi, sesi pozitif birisi.
şu anki durumu ve şu anki durumu etkileyen geçmişi bildi diyebilirim. ama konuştukça bazı şeyler çıkıyor.
gelecekle ilgili tarihler verdi bu güzel. ve oluş şekilleri verdi.
güzel de şeyler söyledi ama bilmiyorum negatif konuştuğu kimse var mı.
hiç kimsenin bilmediği bahsetmediği birşeyi direk telefonun başında söyledi ama sorarak söyledi. söylemesi kolay birşey değildi. bu hoşuma gitti.
gelecekle ilgili ben istedim senaryo verdi, o senaryo makul ve mantıklıydı. ben de düşünmüştüm bunu.
eğer gelecek çıkarsa 7 olan notum 10 olur.
en yakın tarih 1 ay.
şimdilik böyle.
msj hakkım yok mercanla ilgili bilgileri banada veririmisiniz lütfeeennn
işle alaklı bi problem yok allah'a şükür.
Ilişkim de yaşadığım sorun var ayrıyız şu an.ama özledim hemde çoook özldedimm.sadece dua ediyorum yapabileceğim en güzel şey bu ....sizde bana dua edin lütfenn....
allah yardımcın olsun o zaman en iyisini yapıyorsun dua ederek ,hayırlısını iste ama.eğer istersen her muradın için okuyacağın sure var bende 7 gece boyunca her gece yarısından sonra 786 defa "bismillahirrahmanirrahıym" diyorsun.deneyebilirsin ama hayırlısını istemeyi unutma...
iyiyidi yani öylemi.sanki seni çok tatmin etmemiş gibi yada ben öyle hissettim.
Teldemi baktırdınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?