İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar benim favorim Birsen abla gop ama oda son zamanlarda biraz ukalalaştı sanırım ondan önce laf cafe andaça giderdim iyide bilirdi ama son bir keresinde resmen canımı yakmaya calıştı psikiyatris bir arkadaşlarım gay lerin sağının solunun belli olmayacağını bazen bayanlarla kankayken bazende düşman olabiliyolar o yüzden onu bıraktım birsen ablaya arada bir gidiyorum hala ama son favorim fincan cafe zuhal çok tatlı iyi niyetli kısa öz ama çok net bakıyo.. tavsiye ederim bende burdan okuduklarımdan sonra elmirayı denemeye karar verdim

kızlar iyi geceler hepinize,
birşey sormak istiyorum olguyla ilgili bir çoğumuz baktırdık nede olsa olgunun fallarının çıkma % si nedir sizce,tarihleri ve hep tutarlımıdır ? biz şuan iki arkadaş çok merak ettik bunu fikrinizi alabilirmiyim acep

kım bu bahsettınız cıkan falcı

bende inanılmaz merak ediorum nisan sonuna kadar beklediğim bişey var cıkmazsa cnm anlıycazki oda anı bilip geleceği bilemeyenlerden...

bakmaz mi kesinlikle(((( yani bakmayi birakti mi, sayet bakarsa nasil ulasabiliriz

elmira dan sonra beni bu kadar sasirtan ikinci insan... kizlar sok oldum hala kendime gelemedim! benimle allah arasinda ki sirlarimi bile bildi... inanamiyorum beni hic tanimayan bir insan beni sevdigim insani yasadiklarimi ailemi isimi cevremi bana bu kadar nasil tarif edebilir... birebir yasadiklarimi anlatti ya OLAMAZZZZZZZ

gercekten saskinliktan uyustum kaldim elmira yla birlikte beni ancak bu kadar sasirtabilir!!!!

iki saatten beri kendime gelemedim inanin...

mutlaka gidilmesi gerekenlerin basina mercan i da ekleyin derim...

gelecekle ilgili ayni seyleri söyledi sabirli olmam ve beklemem gerektigini ama kesinlikle barisacagimizi... verdigi zaman digerleriyle ayni hemen hemen...

sayet gelecekle ilgili dedikleri de cikarsa

cnmm çok sewindimm falınaa inşş en kısa zamnda barşrsnızz :)bide sen elmryda gttin dmi ikisinin söledkleri tutarlımıydı aynı şeylermi söledler :)

olguya 1 kere baktırdım ama müdavimleri sherry83 baya bi bilmiş onlara bende 2 şeyi bildi ama asıl olan ne olur çıkar çıkmaz sölicem gerçi hep dediğim bişey var bu tarihler şaşabiliyor hani 1 ay sonra yada 3 hafta sonrada çıkabilio çok takılmamaya çalışsamda farkında olmadan aklımda kalıo bu tarihler (=

mercanda burda baya tartışıldı onuda beğenen çıktı beğenmeyen çıktı offf karışık işlerrr (=

Senin adina cok sevindim arkadasim.. su sabir denen sey ne zormus, bende bekle bekle ki isler rayina otursun. Mercan'i denememe gerek kalmadi madem ayni seyleri soyluyomus

Merhaba,
Ben gitmiştim Arap Melahat'e, ama maalesef bana söyledikleri çıkmadı. Memnun kalmamıştım ben.
millett kızlar lütfen ses verin aranızda arap melehata giden varmı.vatan gazetesi yazarı selehattin dumanın yazısına konu olan kadın arap melehat kurtuluştan giden varmııı.gidenler lütfen yazsınnnn

cnmm çok sewindimm falınaa inşş en kısa zamnda barşrsnızz :)bide sen elmryda gttin dmi ikisinin söledkleri tutarlımıydı aynı şeylermi söledler :)

insallahhhhhhhhhhhhhh hersey hepimizin istedigi gibi olsun

elmira yla hemen hemen ayni seyleri söyledi ama mercan da tam anlamiyla sok oldun diyebilirim inanin abartmiyorum yani benim kendi kendime bile söyleyemedigim seyleri söyledi... hele öyle bir konu var ki bir allah bir ben bilirim onu bile bildi... gerci elmira da bilmisti ama mercan benim kendi cümlelerimi bana söyleyince öylecek kalakaldim telefon elimde

gelecekle ilgili söyledikleri de ayni bakalim bekleyip görecegiz!

hayır hayır ben burayı okumuyorum.
mercan diye biri aslında yok.
yok yok mercan kim yahu.
ı ıh hayır baktırmayacağım.
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama cidden baktırmıcam :)
kendi kendime sözüm var.
elmiranın süre verdiği bi konu var. hemde kesin bi süre 3 vakit 5 vakit değil :) onu bekliyorum.
o olmazsa fala o kadar para vermem bi daha

zorda laf mi hemde ne sor! allahim sabir sabir sabir :44:

zor olani elde etmekte paha bicilemez, yoksa zaten bi anlami kalmiyor.. tadi tuzu yani :).. Elmira ile Emine ayni seyleri soylediler sadece biraz sabretmem lazim, birsey degil canim nedirki

cdden şaşrtıcı cnmm gelckle ilglide bizi şşrtr we mtlu eder inş:) bnde ya elmira yada mercana gidiyim die dşünüyrm çok istiorumda ama daha emine ablanın falınn zamnı war biraz daha bekliyim diorum şu ayrlık nası bi eziettr yahu aşk insanı ne hallere sokuyo en zor şeyde beklemek we sabretmkmiş ahh ahhh

Olgu'nun dedikleri sanırım çıkacak:) Geçen hafta söylediği küçük birşey çıkmıştı. Bugün de işle ilgili söylemiş olduğu birşeyi yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…