saoll cnmm benmm ilk gittiğimde hiç beğenmmiştim böle garip bi adamdı arkdaşmn sewglisi gtmiş ağlyrak çktnı dyunca mrk ettim :):)ben mdyumm flan ddi o anlttkça off dedim keşke doru dzgn birine gtsedm snradan bi açıldıı herşeyi bildi bana 6tane şey söledi 5tanesi oldu son 1i kaldı oda sewgili sewglimn geri dönüşü :):)ama mesela bna birile tnşcaksın sakın erkk arknn haberi olmasnn çok kötü olur senn için ddi ki onn öle pskptlkları wardır:):)dediği gün tnştım çok ykn bi arkınla kawga ediceksin ddi oda oldu işle ilgli bildi hepte onn dediği gibi oldu bi daha gitmeyi düşünüyrm ama böle dkkada bi para werceme bi kerede elmirayımı denesem diede dşünmüyo diilimm :):)
kızlar iyi geceler hepinize,
birşey sormak istiyorum olguyla ilgili bir çoğumuz baktırdık nede olsa olgunun fallarının çıkma % si nedir sizce,tarihleri ve hep tutarlımıdır ? biz şuan iki arkadaş çok merak ettik bunu fikrinizi alabilirmiyim acep
ben yaklaşık 10 yıl önce arkadaşımın eşinden ayrılıp bi kadına fal baktırmaya gitmesiyle tanıştım ona gitme etme derken kendimi fal baktırırken buldum.bazıları kimse geleceği bilemez der kii genelde bi çok kişi bilmez ama bazı insanlar var tıpkı 10 yıl önce benim tanıştığım falcı diee nitelendirdimiz kişilerde gerçekten nasıl oluyoda biliyo çözebilmiş değilim.. bana kişinin adını kişinin yüzündeki yara izi ondan uzak durmamı aksi taktirde olacakların beni üzeceni arabasının modeli renki herşeye kadar sölerdi.
bana ve arkadaşıma sölediği herşey oldu ve biz bunları yaşarken tamamiyle daha önce bize sölenmişdi duygusundan uzaktık.. arkadaşım eşinden ayrılmıştı ona burdan çıkıcaksın ve 4 yol ağzında onunla karşılaşacaksın ve eve gelicek dedi ( arkadaşım bende kalıyodu o sıra ) ve biz gerçekten o evden çıktık kendi evimize takside giderken eve 300 metre kala 4 yol ağzı kavşakta arkadaşın eşinin arabasıyla burun buruna geldik. ben taksiden indim arkadaşa sen eve git dedim ve eşinin arabasına bindim. enişte napıyon gel bi kahve içelim dedim tamamiyle iç güdüsel olarak maksadım onları bi araya getirmek ve belki araları düzelir umuduylaydı. seni asla görmek istemiyorum diyen adam kabul etti ve geldi kahve içtik. kadının söledikleri hiç durmadan gerçekleşir oldu. kocasını tanımıyodu kocasının ordan geçiceni nerden bildi.. bana uzak dur dediği kişinin bana yapıcağı pisikolejik baskıyı nerden bilicekti onudamı o ayarladı. evimize giricek hırsızı çalıncakları.yıllar sonra oturucamız evi bile sölemişti ve oldu.. ben eşimle tanıştım ve eşimin sağ omuzunda yara izi var daha evli değildik çıkıyoduk bahsettiğim kadında izmirde yaşıyodu biz başka şehirde ben aradım ve biriyle tanıştımı ve ilerde neler görebildini sordum ve ayrılmak istemiyorum artık evlenmek istiyorum dedim bana akşama ara ne görürsem sölerim dedi. akşamına aradım ve kolundaki yara izinden yurt dışına gidicene kadar zorda olsa bi evlilik olucanı ama bu evliliğin zor meşakatli olucanı söledi ve ölede oldu yurt dışına gitti geldi yine gitti yine geldi sonunda evlendik ama kolay olmadı hala evliyiz ama 8 senedir hiçte kolay olmayan bi evliliğimiz var... sadete gelicek olursak bu kadın bakım işlerini bi nevi bıraktı birazda yaşlandı ama hala bakıyo olsaydı hiç çekinmez size telefonunu verirdim nasıl oluyo nasıl biliyo kısmına yorum yapmıyorum bildiiğim detaylar var tabii :))) ama onun gibi bakan varsa baktırırım yoksa cafelere bizbize bakar gibi bakanlara baktırmadım bence sizde 15 ona 20 buna vericenize 100 lira verin 6ay nolcanı söleyen birine verin derim :))....
kım bu bahsettınız cıkan falcı
elmira dan sonra beni bu kadar sasirtan ikinci insan... kizlar sok oldum hala kendime gelemedim! benimle allah arasinda ki sirlarimi bile bildi... inanamiyorum beni hic tanimayan bir insan beni sevdigim insani yasadiklarimi ailemi isimi cevremi bana bu kadar nasil tarif edebilir... birebir yasadiklarimi anlatti ya OLAMAZZZZZZZ
gercekten saskinliktan uyustum kaldim elmira yla birlikte beni ancak bu kadar sasirtabilir!!!!
iki saatten beri kendime gelemedim inanin...
mutlaka gidilmesi gerekenlerin basina mercan i da ekleyin derim...
gelecekle ilgili ayni seyleri söyledi sabirli olmam ve beklemem gerektigini ama kesinlikle barisacagimizi... verdigi zaman digerleriyle ayni hemen hemen...
sayet gelecekle ilgili dedikleri de cikarsa
kızlar iyi geceler hepinize,
birşey sormak istiyorum olguyla ilgili bir çoğumuz baktırdık nede olsa olgunun fallarının çıkma % si nedir sizce,tarihleri ve hep tutarlımıdır ? biz şuan iki arkadaş çok merak ettik bunu fikrinizi alabilirmiyim acep
mercanda burda baya tartışıldı onuda beğenen çıktı beğenmeyen çıktı offf karışık işlerrr (=
elmira dan sonra beni bu kadar sasirtan ikinci insan... kizlar sok oldum hala kendime gelemedim! benimle allah arasinda ki sirlarimi bile bildi... inanamiyorum beni hic tanimayan bir insan beni sevdigim insani yasadiklarimi ailemi isimi cevremi bana bu kadar nasil tarif edebilir... birebir yasadiklarimi anlatti ya OLAMAZZZZZZZ
gercekten saskinliktan uyustum kaldim elmira yla birlikte beni ancak bu kadar sasirtabilir!!!!
iki saatten beri kendime gelemedim inanin...
mutlaka gidilmesi gerekenlerin basina mercan i da ekleyin derim...
gelecekle ilgili ayni seyleri söyledi sabirli olmam ve beklemem gerektigini ama kesinlikle barisacagimizi... verdigi zaman digerleriyle ayni hemen hemen...
sayet gelecekle ilgili dedikleri de cikarsa
millett kızlar lütfen ses verin aranızda arap melehata giden varmı.vatan gazetesi yazarı selehattin dumanın yazısına konu olan kadın arap melehat kurtuluştan giden varmııı.gidenler lütfen yazsınnnn
mercan kesınlıkle cok ıyı bence
cnmm çok sewindimm falınaa inşş en kısa zamnda barşrsnızz :)bide sen elmryda gttin dmi ikisinin söledkleri tutarlımıydı aynı şeylermi söledler :)
Senin adina cok sevindim arkadasim.. su sabir denen sey ne zormus, bende bekle bekle ki isler rayina otursun. Mercan'i denememe gerek kalmadi madem ayni seyleri soyluyomus
zorda laf mi hemde ne sor! allahim sabir sabir sabir :44:
insallahhhhhhhhhhhhhhhersey hepimizin istedigi gibi olsun
elmira yla hemen hemen ayni seyleri söyledi ama mercan da tam anlamiyla sok oldun diyebilirim inanin abartmiyorum yani benim kendi kendime bile söyleyemedigim seyleri söyledi... hele öyle bir konu var ki bir allah bir ben bilirim onu bile bildi... gerci elmira da bilmisti ama mercan benim kendi cümlelerimi bana söyleyince öylecek kalakaldim telefon elimde
gelecekle ilgili söyledikleri de ayni bakalim bekleyip görecegiz!
olguya 1 kere baktırdım ama müdavimleri sherry83 baya bi bilmiş onlara bende 2 şeyi bildi ama asıl olan ne olur çıkar çıkmaz sölicem gerçi hep dediğim bişey var bu tarihler şaşabiliyor hani 1 ay sonra yada 3 hafta sonrada çıkabilio çok takılmamaya çalışsamda farkında olmadan aklımda kalıo bu tarihler (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?