İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim icin de Mercan ve Elmira ayni seyleri soyledi. Tek fark Elmira isim soyledi ve benim meslegimi bildi. Acikcasi hepimiz kendimizle ilgili gecmisi ve su ani biliyoruz da muhim olan verdikleri tarihlerde olacak olanlar..

Aşk acısı menemdir.
Yapmam denilen şeyleri yaptırır,aç,susuz bırakır. Hayat anlamını yitirir.
Sevipte kavuşamamak, uğrunda herşeyini feda edebileceğin insana ulaşamamak.
Hayatta olduğu halde ona ulaşamamak.
Ben falı iş için baktırmıyorum. İş bi şekilde olur,sağlık dersen doktorlar var, ama aşk !
Kim merhem olabilir ?
Sevdiğinden başka ..
Sabırla beklemekten başka ne gelir elden ..
İnsan beklerken güzel bir iki kelam için neler yapmaz ki ..
Falcı falcı dolaşmaktan hangimiz memnun ?
Ama incecik bir dala bile tutunmayı becerebilen bizler.
O güzel cümlelerle hayat buluyoruz.
Ve diliyorum ki o bulduğumuz hayat hep yaşasın.
Benim sevgilim bana rüyam derdi,sonra hiç bi rüya bu kadar güzel olamaz dedi.
Hala yanımda Allahıma bin şükür. Ben hep yanımda kalacak mı diye gidiyorumfalcılara.
Sevdiği yanında olmayanlara bi an önce kavuşurlar inşallah diyorum.
HEpiniz çok mutlu olun. Zaten sevmek gerçekten sevmek yürek ister. Sizlerde bu yürek var, çektiğiniz acılara rağmen sahip cıkıyorsunuz sevginize.
Hak ettiğinizi almanız dileği ile..

çok teşekkürler minikdepresif çok güzel yazmışsın gerçektende hissettiklerimizi sabrediyoruz umarız hepmizin gönlüne göre istediği gibi olur kızlar herşey hem kendim içim hemde tüm sevdiği kişi ile barışmak isteyenlere dua ediyorum..

ewet aynen ölee bide hiç bişey yokken çok mtlyken bırakıp gtmesi en acı weren kısmı hani düzeltcek bişey bile bırkmıo çnkü..senn için mtlu oldum ama cnmm umarım bütün haytnız birlikte mutlu ve huzurlu geçer hiç ayrlmassınz inşşkendm we bklyen dier herkes içinde kısa zamnda kawşmayı mutlu olmyı we falcılardan kurtlmayıı diliorumm birazda sabr fena olmaz :):97:

phesta orayı bılıyorum hergun ordan gecıyorum nerdeyse degermı sence gıtmeye

cnmm benmm şimdi ilk hiç memnun klmadım dediğim gibi ama bana her dediği çıktı daha öncede dedim bnu we gelecğe yönelk ddkleri oldu bide bu enrji olayı war tabi istersen ben bikere daha deniyim arkdşlarımla sonra git sen gerçi ben memnunm ama boşuna seni hayal kırklına uratmk we boşa para hrctmk istemm kendmi kötü hssedrm snra :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…