ben artık allah'ım hayırlı et diye dua ediyorumm.herkesin istediğini hayırlı etsinn
Hahahaha :) Böyle dua etmek hiç aklıma gelmemiştiSüpermiş! Aklınla bin yaşa valla Ben de artık kendim için yeni bir dua şekli buldummmmm
Bu arada televizyonda çıkan Emine gelecekle ilgili söylediği hiç bir şey çıkmıyor. Nişantaşı'nda Valikonağı'nda sanırım bir cafe de baktırmıştım Burcu ve bir erkek vardı, onlar ortalama şeyler bilebiliyor.
Cadde Serkan memnun kalmadım.
hazır şebnemin telini istemişken elmiranın da telini istiyim gören banada atarmı elmiranın telini genel olarak herkes elmiradan çok memnun gibi gözüküyor banada ulaştırırsanız sevinirim ....:)
bnm arkdaşımn dua şekli daha ilginç iyice aştı kendini 'Allahh'ım konuyu biliyosun Amin' hahah off ya ne hallere düştük :):)
Ayyyy, bu da çok komikmişşşşşBayıldım!!!! hahahahah "Allahım konuyu biliyorsun amin!
elmira dan sonra beni bu kadar sasirtan ikinci insan... kizlar sok oldum hala kendime gelemedim! benimle allah arasinda ki sirlarimi bile bildi... inanamiyorum beni hic tanimayan bir insan beni sevdigim insani yasadiklarimi ailemi isimi cevremi bana bu kadar nasil tarif edebilir... birebir yasadiklarimi anlatti ya OLAMAZZZZZZZ
gercekten saskinliktan uyustum kaldim elmira yla birlikte beni ancak bu kadar sasirtabilir!!!!
iki saatten beri kendime gelemedim inanin...
mutlaka gidilmesi gerekenlerin basina mercan i da ekleyin derim...
gelecekle ilgili ayni seyleri söyledi sabirli olmam ve beklemem gerektigini ama kesinlikle barisacagimizi... verdigi zaman digerleriyle ayni hemen hemen...
sayet gelecekle ilgili dedikleri de cikarsa
evet kızlar bence de bıgun bulusalım bahar da geldı bız faldan medet uman canı sıkılan tıpler olarak bıgun kahvaltı falan yapalım super olur , bırbırımızle sohbet eder gulerız hayatımızdakı boslukları doldurmanın faldan daha guzel yontemlerı olmalı
ben anadolu yakasında oturuyorumm
bendee.ALLAH izin verirse yakama karnafil takıyım mı
şu mercana bi ben ulaşamadımtel atarmısın bendeki tel yanlışmış
selam canim
mercan tel: 05354335145..... gercekten harika bakiyor dilerim sende memnun kalirsin ve insallah gelecekle ilgili söyledikleri cikar:)
Şebnem telefonda bakmaz, ancak saat 16:00 sonrası bakar, düzgün bir ailedendir. falcı gibi değil aslında biraz görü yeteneği gelişmiş diyebiliriz onun için, yani alıştığımız falcı tiplemesinin dışında. Randevu almak biraz zordur. Annesiyle irtibata geçildiğinde annesi daha iyi organize edebiliyor, zaten kendi evinde değil annesinin evinde bakıyor. Hele ki baktıracağınız biri varsa fotoğrafını götürürseniz o anda nerede olduğunu dahi söyleyebilir. 100 e bakıyor ama o kadar çok falcı tecrübem oldu ki, cafe falcılarından tutun da sosyete falcılarına kadar şu ana kadar en iyi diyeceğim kişidir.
Merhaba rica etsem şebnem in telini özelden mesaj atarmısın canım teşekkürler..:)
bende sebnem in telefonunu alabilirmiyim lütfen
kizlar ben elimde tuz gene bekliyorum sebnem in telinin bana ulastirabilirmisiniz lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?