foruma tel no yazmak yasak değil miydi bu arada, msj olarak bekliyodumçok sağol ama ya
aynen ben de :)
sebnem in teline ulasirsan bana da gönderirimisin lütfen :)
yasak tabii ki ben özelden yazdigimi sanmistim dalginligima gelmsi kizlarrrrr!
merhaba arkadaşlar mercanı bende aramayı düşünüyorum.Fakat ne kadara baktıgını ve ücreti nasıl aldıgını söylermisiniz.
elmira dan sonra beni bu kadar sasirtan ikinci insan... kizlar sok oldum hala kendime gelemedim! benimle allah arasinda ki sirlarimi bile bildi... inanamiyorum beni hic tanimayan bir insan beni sevdigim insani yasadiklarimi ailemi isimi cevremi bana bu kadar nasil tarif edebilir... birebir yasadiklarimi anlatti ya OLAMAZZZZZZZ
gercekten saskinliktan uyustum kaldim elmira yla birlikte beni ancak bu kadar sasirtabilir!!!!
iki saatten beri kendime gelemedim inanin...
mutlaka gidilmesi gerekenlerin basina mercan i da ekleyin derim...
gelecekle ilgili ayni seyleri söyledi sabirli olmam ve beklemem gerektigini ama kesinlikle barisacagimizi... verdigi zaman digerleriyle ayni hemen hemen...
sayet gelecekle ilgili dedikleri de cikarsa
MERCAN enteresan bi kadın,kimseyle paylaşmadığın kendine sakladığın bi takım şeyler vardır ya onları pat pat söyler,düşünceleriinde var olan ama hayata geçirmediğin şeyleri döküverir birde sen dua ediyosun ederken şu şu cümleleri kullanıyosun gibi çok ilginç bir şekilde seni şok eder.
bende çok beğeniyorum mercanı benide şok etmişti gidilebilecek falcılardan biri
herkes falları yaşıyor ne güzel :)
kendi hayatımızı ne zaman yaşıyacaz?
buluşunca ne komik olur ama dimi herkesin derdi aynı nerdeyse :)))
Arkadaşlar elmiranın tutturamadığı kimseler yok mu ya???
istemediğin şeyler mi söyledi??
aynen öyle... ya da biz uyuşamadık ne bileyim
arkadaşlar dün soğanlık emine ablaya baktırdım burdaki yorumlardan farklı biyorumum olacak duymak istediklerini değil gerçeği duymak istiyosanız mutlaka gidin asla olacak diye umut yok hani tam doğrucu davut derlerya aynen öyle zaman ve isim verdi bakalım çıkıcakmı zamanları ve isimleri olayları bekleyecem ama şu an olanlar ve olacal olanlarla ilgili hepsinde tam 12 den vurdu ben bi arkaşımla gittim ama kesinlikle ilk fırsatta tekrar ve tek başıma gidecem
yapma ya üzüldüm senin adına, dediğin gibi uyuşamadınız belki, bak emine abla için herkes farklı söylüyor kimine çıkıyo kimine çıkmıyo elmira bana çıksiın sana çıkmasın olur mu
emine hn hakkında ilk defa bu kadar olumlu bi şey okudum, ucuz da sanırım verdiğin paraya kıymazsın hadi bakalım, biraz ara verelim onu da deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?