İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaşlar mercanı bende aramayı düşünüyorum.Fakat ne kadara baktıgını ve ücreti nasıl aldıgını söylermisiniz.

MERCAN enteresan bi kadın,kimseyle paylaşmadığın kendine sakladığın bi takım şeyler vardır ya onları pat pat söyler,düşünceleriinde var olan ama hayata geçirmediğin şeyleri döküverir birde sen dua ediyosun ederken şu şu cümleleri kullanıyosun gibi çok ilginç bir şekilde seni şok eder.
bende çok beğeniyorum mercanı benide şok etmişti gidilebilecek falcılardan biri

gerçekten çoook çok merak ettim bi de bunları yazıyosunuz ya zor sabrediyorum

sorun burda zaten kendi hayatımızı yaşamaktan kaçtığımız için fallara sığınıyoruz sizi bilmem ama şu an kendi hayatımı yaşamak çoooook ağır geliyo

arkadaşlar dün soğanlık emine ablaya baktırdım burdaki yorumlardan farklı biyorumum olacak duymak istediklerini değil gerçeği duymak istiyosanız mutlaka gidin asla olacak diye umut yok hani tam doğrucu davut derlerya aynen öyle zaman ve isim verdi bakalım çıkıcakmı zamanları ve isimleri olayları bekleyecem ama şu an olanlar ve olacal olanlarla ilgili hepsinde tam 12 den vurdu ben bi arkaşımla gittim ama kesinlikle ilk fırsatta tekrar ve tek başıma gidecem

emine hn hakkında ilk defa bu kadar olumlu bi şey okudum, ucuz da sanırım verdiğin paraya kıymazsın hadi bakalım, biraz ara verelim onu da deneriz

Emine Abla bence uygun zamanda gidilirse, cok yogun ve yorgun olmadigi gayet basarili ve bana terapi gibi geliyor onun tavri.

yapma ya üzüldüm senin adına, dediğin gibi uyuşamadınız belki, bak emine abla için herkes farklı söylüyor kimine çıkıyo kimine çıkmıyo elmira bana çıksiın sana çıkmasın olur mu

aslında bazı şeyleri bildi ama bazılarında mesela benim yaşamadıklarım yaşanmış gibi söyledi... belki de ben yanlış yönendirdim bilmiyorum

emine hn hakkında ilk defa bu kadar olumlu bi şey okudum, ucuz da sanırım verdiğin paraya kıymazsın hadi bakalım, biraz ara verelim onu da deneriz

ben parasında değildim zaten bu işe ne paralar verdim aama hiç kimse bana kendimi anlatmadı bütün hatalarımı bütün yaptıklarımı nerlerde yan lış yaptığımı hepsini söyledi bana boşuna umutta vermedi
olanadıda söyledi gece sabaha kadar üzüntüden uyumadım ama hepsi, doğruydu malaesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…