İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bazan falım çıksın diye falcının dediği şeyleri yapıyorum :) öyle kavga etmeyesin sen de?
bi de direkt gün mü verdi? ve uzun bir tarih mi?

aynen öyle... ya da biz uyuşamadık ne bileyim

falın en güzel yanı, istediğine inanıp istemediğine inanmaman. çünkü inanıp inanmaman geleceğini pek değiştirmeyecek sanırım. hatta inanmamanın allah tarafından ödüllendirildiğine inanıyorum ben :)
sen de çoğumzu gibi umudunu kaybetmemek için fal baktırıyorsun.

ben bazan falım çıksın diye falcının dediği şeyleri yapıyorum :) öyle kavga etmeyesin sen de?
bi de direkt gün mü verdi? ve uzun bir tarih mi?

yokk tatlım tamamen alkasız bianda gelişti o aklımdan çıkmıştı hatta olay btti sakinleşttim o an geldi aklıma:)werdiği tarih 17mayısta cnm daha öncede bna her dediği olmuştu bakalım artık nse kawga için bi çaba sarf etmedim bnm bi ilgim bile yok hatta :):)ergün abide senn bi suçun olmıcak demişti :)

böyle net tarihler vermek kolay değildir. çıkacak mı bakalım. salı gününe dek geliyor :)

böyle net tarihler vermek kolay değildir. çıkacak mı bakalım. salı gününe dek geliyor :)

ayy inşş cnmm yaa bak ben bakmamştım hangi gün diye sabretmek zor olcak ama bekleyelmde görelim bakalım inşş olsun ya her dediği oldu ama en önemlisi bu bu olsun lütfennn :):):97:

Arkadaslarrr, burkac kisiye bana gelen maili forwladim.

Sebnem veya Anna hakkinda duyumu olan var mi?

Onları ben yazdım ama onlar cafe falcıları gibi herkesin bildiği kişiler değil, Anna gerçekten çok ünlü insanlara bakar 20 yılı akın süredir bazı çevrelerde çok bilinen bir isimdir ve müşterileri de genellikle çok uzun zamandır kendisine gider. Şebnem zaten özel yetenekleri olan bir insandır yani bilinen falcı tiplerinden farklıdır, Sebnem'in müşterileri de uzun yıllardır ona giderler.

daragayacim evet iletisim bilgilerini de yollamissin tesekkur ederim :)

Forumda baska bilen yok sanirim daha oncebu iki isme gitmis olan.

Sebnem 100 TL e mi bakiyordu? ve cok iyi diyorsun degil mi?

daragayacim evet iletisim bilgilerini de yollamissin tesekkur ederim :)

Forumda baska bilen yok sanirim daha oncebu iki isme gitmis olan.

Sebnem 100 TL e mi bakiyordu? ve cok iyi diyorsun degil mi?

Daha önce de yazmıştım, ben çok falcıya gittim arkadaş çevremden de çok giden var ve hepimizin ortak görüşü yazdığım 3 ismin en iyiler olması. Yani bana göre iyi falcı benim beklentilerimi söyleyen kişi değildir. Düşünce gücüyle benim duygu ve düşüncelerimi algılayıp o doğrultuda konuşan iyi falcı değildir, benim görüşüm bu. 2009 da bana söylediği şeyleri ben 2010 Eylül ayında yaşadım örneğin. Başka bir deneyimimi daha paylaşayım, bir dersten 30 dahi alamam ve kesinlikle kaldım diye düşünüyordum Sebnem geçeceksin dedi, ben verdiğim kağıttan 30 dahi çıkmaz dedim. Geçmek için almam gereken not 60 idi. Sınav sonucunun açıklanacağı gün internetten baktım 59 notum bilemedi işte dedim içimde ama aşağıda bir not vardı yönetim kurulu kararıyla 58-59 geçer nottur yazıyordu ve ben geçtim böyle pek çok şey var çok fazla özelimi anlatmak istemiyorum anlayışla karşılayacağınızı umarak... Başka bir olay daha anlatayım, 5 yıldır çalıştığım bir kurum var, genel müdürü asla gitmez diye düşündüğümüz bir insadı, bu adam gidecek dedi, imkansız dedik gitmez, hatta tarih verdi geçen yıl Mart ayı için, Mart ayında genel müdür gitmedi ama Temmuz ayında yönetim kurulu toplantısında yk oy birliğiyle adamı gönderdi. Yani tarihler oynuyor ama olacak diyorsa ve netse oluyor. Ama unutmamamız gereken bir şey var o da Allah ne kadarına izin verirse o kadarını görebilirler, insan sonuç olarak bunlar. Dediğim gibi çok özelimi de paylaşmak istemiyorum, eğer özel birine baktıracaksanız da mutlaka fotograf götürün.

Günlerdir bakamadım yine buraya...
Kızlar eski Dejavu Duygu... şimdi kendine cafe açmış Duygum diye...
Ona gittik arkadaşımla şuanla ilgili çok şey bildi... Ve çok değişik bir enerjisi vardı insanın gözlerinin içine bakıyor, çok değişik bir enerji aldım ondan ama geleceği biliyor mu deneyen var mı? Daha önce dedikleri çıkan oldu mu mesela?

ooohooo...dediklerin gerçekten çıkıyor...ama tam tersi oluyor:)maalesef.

şu forumda çok falcılardan bahsedildi...ama en gereksiz ün yapmış biri..bana göre Duygu.İsim bilme konusunda gayet başarılı..ama diğer söylenen herşey ...maalesef tam tersi şeklinde gerçekleşiyor.

üzügünüm canım...bende ki deneyimler olmsuz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…