Haa bu arada baktırdığım falcı sayısı 7 imiş. İkisini unutmuşum. Biri hangi cafedeydi, adı neydi onu bile hatırlamıyorum o kadar yani. Hatırladıklarımı yazıyorum:
1) İsmini hatırlayamadığım cafe ve kadın: Sanırım Mayıs gibi baktırmıştım. Yazdıkları halen durur baktıkca buna mı para verdim derim. Bir tane tutsaydı bari.
2) Kadınlar Kahvesi Meryem: Mayıs sonunda baktırdım. Ağustosta söz kutlama gibi birşey olacak dedi. Evet planımızda vardı ama Temmuz'da ayrılınca hayal oldu. O anki düşüncelerinin bir kısmını biliyor. Bana yazdıklarına bakıyorum da çıkan olmamış. Yani o zamanda ayrıydık barışacaksınız demişti ve o tutmuştu ama ben barışacağımızı biliyordum. Sadece evlilik olacak mı o bnm için önemliydi. Hakikaten evlilikle gelip barışmaya çalıştı. Herşey yolunda giderken Temmuzda bir hafta içinde herşey tepetaklak oldu ve bir hafta içinde ayrıldık. Hem o bir hafta çok kötüydü aramız hemde iş dolayısıyla 1-2 sene daha evlilik olamayacağını söyledi!!!Ama ne gariptir bu kadın yengeme hep tutturuyor. O zaman 3 ay içinde hamile kalacaksın demişti; yengem dediği zamanda hamile kaldı. Şimdi 3 aylık hamile. Cinsiyeti de tutturursa daha da şaşıracağım ve bu elektrik olayına inanacağım. Abime de aynı gün baktı; hiçbir dediği ona da çıkmadı.
3)Sırdaş Cafe Arzu: 2 ay önce baktırdım. Akrabamın eşine boşanacaksın demiş. Evet kadıncağız kocadan yana baya bi çekiyordu ama boşanmaya cesaret etmiyordu. öyle birşeyin mümkün olacağına inancı bile yoktu. Verdiği tarihte hakikaten boşandı. Kocasından çok feci bir dayak yedikten sonra mecbur kaldı

Kocasının psikolojik rahatsızlığı var zaten mutlu değillerdi. Bende bundan etkilenerek gittim. Bana siz Allah katında ayrı değilsiniz dedi, geri dönecek dedi ama yine evlilik için bir sene bekleyeceksin dedi. Ben zaten evliliği ötelediği için ayrılmıştım. 3 ay oldu. Döner mi bilmem, bekler miyim onu da bilmiyorum. Döneceği zamanı da net söylemedi zaten. İşle ilgili gelişme istiyorum; o da istediğim gelişmenin ancak baharda (Mart-Nisan-Mayıs) olacağını söyledi. yani iki önemli konuda da verdiği tarih o kadar uzak ki; bekleyip göreceğiz

Ama Allah'ı var, faldan çıktığımda uçuyordum resmen. O fal beni sadece bir ay oyalayabildi, motivasyon tavandı o bir ay.
4) Uçurtma Cafe Emre: 1,5 ay önce baktırdım. Tuhaf biri, çok değişik bakışları var kimini rahatsız edici derecede, bazıları bu adam sapık demiş sitede koptum :) Elini el,inin içine alır falan bir enteresan, acaba yavşıo mu diye aklına gelmiyor değil :) Ne dediğini inanın unuttum. Sanırım hoşuma giden bir fal değildi. Yoksa muhakkak hatırlardım.
5) Laf Cafe Kuzey

ün baktırdım. 3 ay önce birşey olmuş tüm planların altüst olmuş dedi. Doğruydu; işte istediğim yerde değildim ama tazminat için de ayrılamıyordum

Nasıl olsa Aralıkta evleneceğim ayrılacağım diye rahattım. Ama Temmuzda bizimki evliliği yine öteleyince terkettim. Sonrasında ben 2 kere aradım ama bu sefer beyefendi istemedi

evlilikten kaçan tipik erkek vakası

Kuzeye bakarsan 6 hafta içinde hayatımdaki tüm dengeler yerine oturacak. Bir daha hiç sıkıntım olmayacak. 18 Kasımda eski erkek arkadaşım bana geri dönecekmiş bende yanarsa yanayım ne olursa olsun deyip affedecekmişim. 2013 Eylülde evlenecekmişim. Bir iş başvurum vardı; oraya terfi ederek geçecekmişim, paralar geliyormuş falan filan. geleceğim çok parlakmış.
6) Mandal Cafe Ada: Dün baktırdım. 8.,9., 10. aydaki sıkıntılarımı 10. ayda yavaş yavaş atmaya başlıyormuşum. Başvurduğum işe Ocak Şubattan önce terfi alarak giriyormuşum. Sevgilim sonradan bana dönecekmiş ama ben yeni iş ortamından tanıdğım benden yaşça büyük esmer biriyle birlikte olcakmışım aniden ve onunla aniden evlenecekmişim. Ha bu arada da 2013te evlilik yok dedi

7)Deja vu Gül: 5 dakka falan baktı. Sevgilinle restleşmissiniz şimdi ikinizde pişmansınız nasıl birbirinize geri döneceğinizi bilmiyosrunuz dedi. (Bu kısım doğru ama sevgilimden ayrıldığımı ağzımdan laf almak istediği için ben söyledim) İşinde terfi var. Kasım ortasında sevgilinle barışcaksın ama maddi sıkıntılar nedeniyle evliliği hala düşünmüyor dedi. Zaten düşünse benle barışır değil mi ama? Hala beni ordan burdan incelerken izlerken, unutamıyorsa bana dönmemesinin tek nedeni olabilir; o da evlenmek istemeyişi...
Sözün kısası bu falcıların hiçbiri beni şaşırtmadı, gelecek için söyledikleri çıkarsa birtek Ada beni şaşırtmış olacak.
Gelgelelim 2 sene önce baktırdığım Gül Diken'e... O zaman herşey karmaşık olmasına rağmen çatır çatır anlatmıştı merak ettiklerimi ben sormadan söyledi. ağzımdan bir tane laf almadı, zaten ağzım açık kalmıştı konuşacak halde diildim. Sıkıntıların gidecek herşey süper olacak, para gelecek zamazingolarıyla uğraşmadı. Bu i,şyerinde her zaman önüne bir engel çıkacak tam olacakken olmayacak, asıl yükselişin bu işinden sonra geçeceğin yerde olacak dedi. Doğru da; 2 senedir hiçbir ilerleme yok aynı yerde sayıyorum

Sevgilimin beni kıskandırma amaçlı başka bir kızla çıktığını, aynı şekilde benimde onu kıskandırma amaçlı başka biriyle görüştüğümü isimleri vs söylemişti. O 2 hafta içinde kızdan ayrılacağını söylemişti. Bende diğer oülanı sepetleyecekmişim. Bir hafta sonra kızdan ayrıldı; bende diğer çocuktan ayrıldım ve birbuçuk sene boyunca çok mutluyduk, tüm problemlerimiz geride kalmıştı. (Ama şimdi yine ayrıyız) 2013'te evlilik görünüyor dedi; Mart gibi başka bir çocuk olacak seyahat sırasında tanışacaksın ikilemde kalacaksın, hangisini seçersen onla evlenceksin, ikisi de hayırlı dedi. Doğruydu biriyle tanıştım seyahat sırasında. annemin babamın yaşadığını bilmişti. Ömürleri uzun olcak dedi, Amin inşallahh!!! Yani merak ettiğim herşeyi kendi söyledi; sadece iş ve evliliğe daha vakit var, onlar çıkar mı bilmiyorum. İnşallah en hayırlısı olur.
Kızlar iyi bir falcı bulmak hakikaten zor. Elinize bir tane geçti mi sakın kaybetmeyin derim...