Yiğit terketmiş, Ayhan olumsuz söylemiş, X sallamış, Y tutturamamış... Hep böyle olmadı mı zaten... Ticarete dökülmedi mi bu iş yıllar yıllar önce... Forumda bir arkadaş "kumar gibi bi illet bu" dediğimde kafama dank etmişti ne paralar kaybettiğim.
Yine de fal terapidir, eğlenceli hale getirmek sizin elinizdedir. O kadar derinlemesine inanıp hayatınıza ona göre şekil verirseniz tabi ki fal patlar.
1. Gazetede çıkmış olan kum falı bakan beyefendi tam bir ticari. 10 söylediğinden 1'i çıkar. Sonra muhteşem falcı olur paşam..
2. Sembol cafe serkan: 3 dakika bakar. Makinalı tüfek gibi, takip edemezsiniz söylediklerini ama kafanızda gittiğiniz soruyu da bilir cevabını da...
3. Sığınak Niko: herkesin ölüp bittiği Niko. 3 hafta Cafe'ye gelmesini 3 saat sıranın gelmesini bekleyince çıldırtan ve bana soru sorarak cevap bulan Niko Lütfen bana söylediklerin çıkmasın zaten..
4. Telefonda bakan Seda: kişilik analizleri çok başarılı.. Kişiliği nedir, lokasyon olarak nerededir, kalben ne hisseder... Vb konularında gayet iyi. Yüz yüze baksa daha neler çıkar Allah bilir... Gelecekle ilgi söylediği şey henüz çıkmadı ama çıkmaması için gerçek hayatta ne sular aktı o köprüden..
5. Laf cafe sevim hanım: ağzımı açık bırakan, fal boyunca beni bağırta çağırta ağlatan tek isimdir. Kişiliğinmiş, burcunmuş hiççç vakit kaybetmiyor onlarla.. Direk konuya girer, eleştirileri acımasız ama doğrudur.. Aynı şekilde olacak dediği şey henüz olmadı.. Kesin de bi tarh vermedi ama gerçek hayatta olaylar farklı gelişti..olursa şaşarım artık..
6. Telefonda ya da yüz yüze bakan Ayça: kafandaki soruya o kadar çok odaklanmışsın ki benim kafamı karıştırıyorsun dedi. Ve bence çok haklıydı bi olacak derken hemen olmayacak diyordum.. Anlık değişimlerim vardı, kendim konsantre olamıyorum.. Bu nedenle Ayça bana çok dürüst gelmiştir. Onun dışında sağlık ve para konuları ile ilgili ne söylediyse oldu..