• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar ben de yeni üye oldum herkese merhaba :) kadıköyde gidebileceğim bir falcı arıyorum sığınak cafede levent beye gitmeyi düşünüyorum aslında da sizce nasıl bir de ücretini biliyorsanız ne kadar bilgilendirirseniz sevinirimm :)

Arkadaşlar ben de yeni üye oldum herkese merhaba :) kadıköyde gidebileceğim bir falcı arıyorum sığınak cafede levent beye gitmeyi düşünüyorum aslında da sizce nasıl bir de ücretini biliyorsanız ne kadar bilgilendirirseniz sevinirimm :)
kadıköyde feza sultan var moda katina kafede ben memnunum bi de angels cafe burcu var o da iyidir

Ya angels cafeye gitmistim ama hic burcuya denk gelemedim diğerlerinden de memnun kalmamıştım zaten :KK43: feza sultan ı hiç denemedim yorumlardan dolayı öncelikle sığınaktaki levente gitmeyi düşünmüştüm ama sizlere sormak istedim ne düşünüyosunuzz :)

Peki feza sultan icin randevu almaya gerek oluyo mu hangi günler orda bide ücreti ne kadar diye sorsam :)
randevusuz da gidebilirsin ama genelde kalabalık olduğu için önceliği randuvululara veriyolar çok beklersiniz yani randevusuz giderseniz. hatırladığım kadarıyla kahve falı tarot ve katina 40,su falı 100 lira. pazartesi hariç her gün orda :)

randevusuz da gidebilirsin ama genelde kalabalık olduğu için önceliği randuvululara veriyolar çok beklersiniz yani randevusuz giderseniz. hatırladığım kadarıyla kahve falı tarot ve katina 40,su falı 100 lira. pazartesi hariç her gün orda :)

Dedikleri cikiyor mu peki ?

Dedikleri cikiyor mu peki ?
cherryciğim asıl olayla ilgili verdiği zamana daha var. ama bazı dedikleri çıktı. birlikte gittiğimiz arkadaşa da dedikleri çıktı. anda mükemmel benim ve arkadaşımın ağzı açık kaldı. gittiğimde de sıra bekleyenlerin çoğu eski müşterisiydi zaten memnunlar yani. ama burda olumsuz yazanlar da olmuş. enerji meselesi gerçekten bu işler.

cherryciğim asıl olayla ilgili verdiği zamana daha var. ama bazı dedikleri çıktı. birlikte gittiğimiz arkadaşa da dedikleri çıktı. anda mükemmel benim ve arkadaşımın ağzı açık kaldı. gittiğimde de sıra bekleyenlerin çoğu eski müşterisiydi zaten memnunlar yani. ama burda olumsuz yazanlar da olmuş. enerji meselesi gerçekten bu işler.

Telefonda bakar mi acaba :oops: panpa, ozelden yazar misin ne cikti mesela?

merhaba arkadaşlar ben geçen günlerde bakırköy violet cafede ömür hanıma fal baktırdım söledği iki şey çok net çıktı ve çok şaşırdım aranızda daha önce fal baktıran var mı nasıldı ? :110:

Levent cok kötu bakmışti bana.. hic biseyi bilemedi.. bırak gelecegi anı bile bilemedi.. 30 filandir yanilmiyorsam.. ama ordaki niko guzel bakmisti bilgine

Levent cok kötu bakmışti bana.. hic biseyi bilemedi.. bırak gelecegi anı bile bilemedi.. 30 filandir yanilmiyorsam.. ama ordaki niko guzel bakmisti bilgine
Sen kahve mi baktirmistin levente tarot mu yaa ben de yarin gitmeyi düsünüyordum bidee... Niko her zaman orda mi kafam karisti simdi :(

Selam kızlar ben yeni üye oldum, konu beni çok sardı zaten üye olmadan öncede takip ettiğim bi forumdu burda paylaşmak istediğim gerçekten iyi biri var , öyle harf falan değil kadın direk isim falan veriyor çok değişik , ama site Kuralları gereği galiba tlf numarasini falan baylasamiyorum sanırım.

Selam kızlar ben yeni üye oldum, konu beni çok sardı zaten üye olmadan öncede takip ettiğim bi forumdu burda paylaşmak istediğim gerçekten iyi biri var , öyle harf falan değil kadın direk isim falan veriyor çok değişik , ama site Kuralları gereği galiba tlf numarasini falan baylasamiyorum sanırım.

Merhaba numara yazamasanda nerede baktıgını ısmını adres bılgılerını paylasabılırsın yaz numarasını da sıstemden belırlı sure sonra sılebılırler.

Arkadaslare angels cafedeki burcu biraz genel mi konusuyor sanki... Gelecek hakkinda verdigi tarihler cikiyor mu ne düşünüyorsunuz deneyimleriniz neler acabaa :)

Merhaba numara yazamasanda nerede baktıgını ısmını adres bılgılerını paylasabılırsın yaz numarasını da sıstemden belırlı sure sonra sılebılırler.

Hayatım kadın maltepe Dragos ta vallahi deneyin derim , ben çok memnun kaldım umarım sende memnun kalır ve benimle paylaşırsin tlf 05314300162

bu ara edirnede baktırdığım 2 fal da karamsarlıklar yığını resmen. tekrar nihayet istanbul'a geldim.
umut dağıtsın demiyorum ama en azından olabilecek güzel şeyleri de görebilecek bi falcı öneriniz var mı

Back
X