Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadıköyde feza sultan var moda katina kafede ben memnunum bi de angels cafe burcu var o da iyidirArkadaşlar ben de yeni üye oldum herkese merhaba :) kadıköyde gidebileceğim bir falcı arıyorum sığınak cafede levent beye gitmeyi düşünüyorum aslında da sizce nasıl bir de ücretini biliyorsanız ne kadar bilgilendirirseniz sevinirimm :)
Peki feza sultan icin randevu almaya gerek oluyo mu hangi günler orda bide ücreti ne kadar diye sorsam :)kadıköyde feza sultan var moda katina kafede ben memnunum bi de angels cafe burcu var o da iyidir
randevusuz da gidebilirsin ama genelde kalabalık olduğu için önceliği randuvululara veriyolar çok beklersiniz yani randevusuz giderseniz. hatırladığım kadarıyla kahve falı tarot ve katina 40,su falı 100 lira. pazartesi hariç her gün orda :)Peki feza sultan icin randevu almaya gerek oluyo mu hangi günler orda bide ücreti ne kadar diye sorsam :)
randevusuz da gidebilirsin ama genelde kalabalık olduğu için önceliği randuvululara veriyolar çok beklersiniz yani randevusuz giderseniz. hatırladığım kadarıyla kahve falı tarot ve katina 40,su falı 100 lira. pazartesi hariç her gün orda :)
cherryciğim asıl olayla ilgili verdiği zamana daha var. ama bazı dedikleri çıktı. birlikte gittiğimiz arkadaşa da dedikleri çıktı. anda mükemmel benim ve arkadaşımın ağzı açık kaldı. gittiğimde de sıra bekleyenlerin çoğu eski müşterisiydi zaten memnunlar yani. ama burda olumsuz yazanlar da olmuş. enerji meselesi gerçekten bu işler.Dedikleri cikiyor mu peki ?
cherryciğim asıl olayla ilgili verdiği zamana daha var. ama bazı dedikleri çıktı. birlikte gittiğimiz arkadaşa da dedikleri çıktı. anda mükemmel benim ve arkadaşımın ağzı açık kaldı. gittiğimde de sıra bekleyenlerin çoğu eski müşterisiydi zaten memnunlar yani. ama burda olumsuz yazanlar da olmuş. enerji meselesi gerçekten bu işler.
Levent cok kötu bakmışti bana.. hic biseyi bilemedi.. bırak gelecegi anı bile bilemedi.. 30 filandir yanilmiyorsam.. ama ordaki niko guzel bakmisti bilgineArkadaşlar ben de yeni üye oldum herkese merhaba :) kadıköyde gidebileceğim bir falcı arıyorum sığınak cafede levent beye gitmeyi düşünüyorum aslında da sizce nasıl bir de ücretini biliyorsanız ne kadar bilgilendirirseniz sevinirimm :)
Sen kahve mi baktirmistin levente tarot mu yaa ben de yarin gitmeyi düsünüyordum bidee... Niko her zaman orda mi kafam karisti simdiLevent cok kötu bakmışti bana.. hic biseyi bilemedi.. bırak gelecegi anı bile bilemedi.. 30 filandir yanilmiyorsam.. ama ordaki niko guzel bakmisti bilgine
Selam kızlar ben yeni üye oldum, konu beni çok sardı zaten üye olmadan öncede takip ettiğim bi forumdu burda paylaşmak istediğim gerçekten iyi biri var , öyle harf falan değil kadın direk isim falan veriyor çok değişik , ama site Kuralları gereği galiba tlf numarasini falan baylasamiyorum sanırım.
Kahve bakti ama korkunc kotuydu.. niko bilmiyorum ama ara tlf la sor.. sığınak cafe diye numarasini bulabilirsinSen kahve mi baktirmistin levente tarot mu yaa ben de yarin gitmeyi düsünüyordum bidee... Niko her zaman orda mi kafam karisti simdi![]()
Arayip sordum canim sali carsamba haric diger gunler ordaymis nikoKahve bakti ama korkunc kotuydu.. niko bilmiyorum ama ara tlf la sor.. sığınak cafe diye numarasini bulabilirsin
Merhaba numara yazamasanda nerede baktıgını ısmını adres bılgılerını paylasabılırsın yaz numarasını da sıstemden belırlı sure sonra sılebılırler.