İstanbul'da Fal - Falcılar

Sen cekemıyosunn arkadasımm okanbeyı ve sacmalıyosunuzz gozumle cok ınsan oldugunu ınsanlarınn fal sırası bekledıgını gordum senı oraya kım koymussa ınsanları karalama hakınnda bosu bosuna ugrasma arkadasımm:KK66:benım en az 12 arkadasımm ayda olsunn 2 haftada bır fal baktırıyo baktıran arkadaslarımm hepsı sokta sen bence doktora gıtsen ıyı olur cnm ıyı degılsınız bence sız

Bence sız kıskanıyosunuzz okanbeyı sızı oraya bırılerı dıkkmıss galba mekan sahıbı herkesı karalıyosunuz ayıp bence tanımadan etmeden yorum yapmayınn senın art nıyetli oldugunn her halındenn konusmandan bellı ayıp bence ıyı bakan falı super olan bırınınburda karalamayınnn
Sen kendini burada yeteri kadar gösterdin zaten. Seviyeni de belli ettin. Hakarette ettin. Anlıyorum sende böyle şarlatanlara çalışıyosun ama yanlş yerdesin bn söyleyeceğimi söyledim. Adama alt tarafı fal baktırmışsın babanmış gibi savunuyosun sen burada her türlü reklam yapıyosun. Bizim gibi saf insanlarda ilkte inanıyo sonra anlıyo ama geçmiş olsa paralarımız çöpe gidiyo. Biraz daha anlayışlı olmanı ve sessiz kalmanı tavsiye ederim sana daha cevap vermicm zaten. Güle güle.

Bence enbuyuk sarlatan sızsınız yarımm saatten berı kotu karalama yapıyosunuz sızı acaba hangı mekan sahıbı dıktı buraya arkadasımm bole yalanla ınsanı karalıyosunuz feksınız heralde senın bayan oldugundan supelıyım bırcok ınsan o mekana fala gıdıyo ve gozlerımle gordugume ınanırım anladınızmı senın dek oldugunn her halınden bellı fotonuzda yokkk bu satten sonra foto koysanda boss bılmemm anlatabıldımmı

Bence enbuyuk sarlatan sızsınız yarımm saatten berı kotu karalama yapıyosunuz sızı acaba hangı mekan sahıbı dıktı buraya arkadasımm bole yalanla ınsanı karalıyosunuz feksınız heralde senın bayan oldugundan supelıyım bırcok ınsan o mekana fala gıdıyo ve gozlerımle gordugume ınanırım anladınızmı senın dek oldugunn her halınden bellı fotonuzda yokkk bu satten sonra foto koysanda boss bılmemm anlatabıldımmı
Bn buraya aylardır üyeyim sen yazıları hiç takip etmiyosun sanırım. Bnde senin okan olup olmamandan şüpheliyim. Mekan işletmedim sahip leri bilmemneleri bilmem ama okanın iki cafe değiştirdiğini iyi biliyorum. Burdaki insanlara da boşu boşuna para bayıltmaya çalışma yazık günah bna da yaşattı medyum adı altında fal bakan arkadaş boşuna gitmemelerini tavsiye ettim hatta onayladı forumdaki bi arkadaşta aynı şeyleri söyledi bize. Yıldızımız düşükmüş ondan oluyomuş. Herşey Allahtan medyum kim fal öylesine bi icad terapi gibi bişi. Bari 200 tl bayılmasınlar. Sende burdaki insanların günahına girme artk yazık yani. Bu kadar da sinirlenip hakaretler yağdırma insanlara haddini aşma. Her kimsen ..

Bak hanım efendı bence sız haddınızı bılın sızın pıskolıjınız bozuk bence okadar ınsan fala fıdıyo oraya bu ınsanlar bosuna gıtmıyo sana kımse zorla baktır demedı gıdenlerın hepsı memnun falda sen memnun degılsenm bence acılenn doktora gıdın adam herseyı sayıp soluyo ve bır cok ınsan orda sıra beklıyo hepsı memnun ben herkese tavsıye edıyorum senın bayan dusunmuyorumm cok art nıyetlısınızz ayıp bence

Bak hanım efendı bence sız haddınızı bılın sızın pıskolıjınız bozuk bence okadar ınsan fala fıdıyo oraya bu ınsanlar bosuna gıtmıyo sana kımse zorla baktır demedı gıdenlerın hepsı memnun falda sen memnun degılsenm bence acılenn doktora gıdın adam herseyı sayıp soluyo ve bır cok ınsan orda sıra beklıyo hepsı memnun ben herkese tavsıye edıyorum senın bayan dusunmuyorumm cok art nıyetlısınızz ayıp bence
Sen resmen Allaha şirk koşuyosun resmen falcı okan birdir diyosun bence senin psikolojin bozuk. Fal baktırıp memnun kalan ve memnun kalmayan insan arasındaki muhabbet genelde bana çıktı bana çıkmadı aman neyse olur. Sen burdan cafeye adam toplamaya çalışıyosun. Beşyüzkere okan yazıp durdun yani. Herkesde gördü. Merak edip giden gider zaten bn uyarıyorum sonra üzülmesinler diyr niye sinirleniyosun bu kadar anlamıyorum ki..

Kızlar bişi sorcam ankaradaki zehra hakkında ankara sayfasında çokşey yazmışlar. Birara burdanda çok baktıranlar olduydu
Hiç memnun kalan yok mu

Bir kere banlandınız yetmedi sanırım. İlla güzel yorum yapmak zorunda değil kimse. Beğenen olur beğenmeyen olur. Beğenilmedi diye kimseyi PSİKOLOJİSİ (böyle yazılır) bozuk olmakla suçlayamazsınız. Haddinizi bilin ve kendinize gelin lütfen. Sürekli burda reklam yapmanıza kimse izin vermez sanırım. Herkesin aklı var bir kere yazınca anlıyor herkes ard arda aynı şeyi yazarak bir sonuç alamazsınız. Yazdığınız sürekli reklam başka da yorumunuz yok. Bunun için üye olmuşsunuz belli. Kusura bakmayın kimse salak değil burada. Ben de gittiğimde iki kişi vardı. Giden gider baktıran baktırır memnun kalan kalır kalmayan kalmaz. Neyin ispatını yapmaya çalışıyorsunuz siz. Niye bu kadar savunmaya geçiyorsunuz. Renginizi bu kadar belli etmeyin bari. Ne bekliyorsunuz herkes yarın hemen aaaa harikaymış diye gidecek mi. Herkes anlıyor artık neyin ne oldugunu. Buradan yöneticilere sesleniyorum. Gereği yapılsın lütfen. Tuhaf tuhaf cevaplar yok kıskanıyorsunuz doktora gidin psikolojiniz bozuk şarlatansınız çekemiyorsun bilmem ne ard arda mesajlar. Dehşet süper. Abuk sabuk aynı mesajları tekrar tekrar kimse görmek zorunda değil. Yeter!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere banlandınız yetmedi sanırım. İlla güzel yorum yapnak zorunda değil kimse. Beğenen olur beğenmeyen olur. Beğenilmedi diye kimseyi PSİKOLOJİSİ (böyle yazılır) bozukolmakla suçlayamazsınız. Haddinizu bilin ve kendinize gelin lütfen. Sürekli burda reklam yapmanıza kimse izin vermez sanırım. Herkesin aklı var bir kere yazınca anlıyor herkes ard arda aynı şeyi yazarak bir sonuç alamazsınız. Yazdığınız sürekli reklam başka da yorumunuz yok. Bunun için üye olmuşsunuz belli. Kusura bakmayın kimse salak değil burada. Ben de gittiğimde iki kişi vardı. Giden gider baktıran baktırır memnun kalan kalır kalmayan kalmaz. Neyin ispatını yapmaya çalışıyorsunuz siz. Niye bu kadar savunmaya geçiyorsunuz. Renginizi bu kadar belli etmeyin bari. Ne bekliyorsunuz herkes yarın hemen aaaa harikaymış diye gidecek mi. Buradan yöneticilere sesleniyorum. Gereği yapılsın lütfen. Tuhaf tuhaf cevaplar yok kiskanıyorsunuz psikolojiniz bozuk bilmem ne ard arda mesajlar. Abuk sabuk aynı mesajları tekrar tekrar kimse görmek zorunda değil. Yeter!!!!
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Rica ederim de teşekkür edilecek bir durum yok. Ben düşüncelerimi ve rahatsızlığımı belirttim gına geldi çünkü. Arkadaş daha önce de benimle polemiğe girmişti. Kimse kötü yorum yapamaz. Onun için burada. Sanırım huyu bu laf ettirmiyor kendisine ya da patronuna ay pardon Okan'a yanlış yazdım....

Rica ederim de teşekkür edilecek bir durum yok. Arkadaş daha önce de benimle polemige girmişti. Kimse kötü yorum yapamaz. Onun için burada. Sanırım huyu bu laf ettirmiyor kendisine ya da patronuna ay pardon Okan'a yanlış yazdım....
Kesinlikle yaa aynı bile bilemedi bnde. Ki hoşlandığm adam başkasına yazıyomş baya iyiii dizmişti fln snra başka bi cafeye gittim aylar sonra fal baktırıym diye cafe değiştirmiş rzalet yaa girdim artk yapcak bişi yoktu :)) artk zaten cevap verirse herhangi birine polemiğe girerse cidden admine gidicem. Başkasınn fotosunu falan da kullanıyo kız görse bi şikayet etse mahkemelik olur farkında değil. umarım bundan sonra da yazmaz. Dolandırıcı medyum okana kanmayın. Kızlarrrr... !!

Kesinlikle yaa aynı bile bilemedi bnde. Ki hoşlandığm adam başkasına yazıyomş baya iyiii dizmişti fln snra başka bi cafeye gittim aylar sonra fal baktırıym diye cafe değiştirmiş rzalet yaa girdim artk yapcak bişi yoktu :)) artk zaten cevap verirse herhangi birine polemiğe girerse cidden admine gidicem. Başkasınn fotosunu falan da kullanıyo kız görse bi şikayet etse mahkemelik olur farkında değil. umarım bundan sonra da yazmaz. Dolandırıcı medyum okana kanmayın. Kızlarrrr... !!
Ya ben çıkıp çıkmama olayını da geçtim. Her falcı herkese iyi gelmez burda çok övülüp aynı zamanda da beğenilmeyen bir sürü falcı oldu en çok hatırımda kalan Zehra ve Didem beğenen de oldu beğenmeyen de ama kimse her olumsuz yorumun altına savunucu durumuna geçip ard arda mesajlar abuk sabuk cevaplar vermedi. Her şey ortada üye olduğu tarihten itibaren tek mesaji Okan ve onu savunmak olumsuz cevaplara sitem etmek. İster istemez insan şüpheleniyor. Ki boşuna da değil bence şüphelerim. Ben de gittim karalamadim da anlattım nasıl geçtiğini. Tek suçum HAYDİ KIZLAARR BAKIRKÖYDE EN SÜPER FALCI dehşet süper bakıyor arkadaşımı aradım hemen şoktaydım yazmamam. Herkes yorumunda özgür burada. Ama insanları da aptal yerine koymadan konuşma tarzı ve adabıyla tabiki....

Ya ben çıkıp çıkmama olayını da geçtim. Her falcı herkese iyi gelmez burda çok övülüp aynı zamanda da beğenilmeyen bir sürü falcı oldu en çok hatırımda kalan Zehra ve Didem beğenen de oldu beğenmeyen de ama kimse her olumsuz yorumun altına savunucu durumuna geçip ard arda mesajlar abuk sabuk cevaplar vermedi. Her şey ortada üye olduğu tarihten itibaren tek mesaji Okan ve onu savunmak olumsuz cevaplara sitem etmek. İster istemez insan şüpheleniyor. Ki boşuna da değil bence şüphelerim. Ben de gittim karalamadim da anlattım nasıl geçtiğini. Tek suçum HAYDİ KIZLAARR BAKIRKÖYDE EN SÜPER FALCI dehşet süper bakıyor arkadaşımı aradım hemen şoktaydım yazmamam. Herkes yorumunda özgür burada. Ama insanları da aptal yerine koymadan konuşma tarzı ve adabıyla tabiki....
Dikkat edin benmde beğenmediğim oldu beğendiğimde oldu kısmet işte neyse ne artk. Adamın işleri bozuk olduğundan böyle yapıyo başka bi nedeni yok. Mesela hande adında bi falcı var ona gittim yorum da yaptım dideme baktırdım ona da yorum yaptm toprağa gittim ona da çıkarsa yaparım. Sonuç olarak kmsede bunu yaşamadım. Umarım buraya bir daha dadanmaz.

Dikkat edin benmde beğenmediğim oldu beğendiğimde oldu kısmet işte neyse ne artk. Adamın işleri bozuk olduğundan böyle yapıyo başka bi nedeni yok. Mesela hande adında bi falcı var ona gittim yorum da yaptım dideme baktırdım ona da yorum yaptm toprağa gittim ona da çıkarsa yaparım. Sonuç olarak kmsede bunu yaşamadım. Umarım buraya bir daha dadanmaz.
Biz olanı yazıyoruz burada uyduracak halimiz yok çok iyi olup da burada karalasak elimize ne geçecek niye yapalım bunu akıl var mantık var. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez saygı çercevesinde yorumunu da yapar kimse de yargılayamaz hakkı yok. Burada bilgi paylaşılacakki merak edenler de ona göre hareket etsin herkesin kendine göre derdi var. Körü körüne abartmak insanları kandırmak ısrarla inandırmaya çalışmak hiç etik değil hem de hiç. Bir kere yazarsın inanan inanır ısrarla yazmak savunmak inandırıcılığını yitirmekten öteye geçirmez insanı. Umarım ama cevap verecek hem de yine ard arda....

Biz olanı yazıyoruz burada uyduracak halimiz yok çok iyi olup da burada karalasak elimuzs ne geçecek niye yapalım bunu akıl var mantık var. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez saygı çercevesinde yorumunu da yapar kimse de yargılayamaz hakkı yok. Buarada bilgi paylaşılacakki merak edenler de ona göre hareket etsin herkesin kendine göre derdi var. Körü körüne abartmak insanları kandırmak ısrarla inandirmaya çalışmak hiç etik değil hem de hiç. Bir kere yazarsın inanan inanır ısrarla yazmak savunmak inandırıcılığını yitirrmekten öteye geçirmez insanı. Umarım ama cevap verecek hem de yine ard arda....
Yazsn yazsın yöneticilere haber vericem ben. Mecbur bıraktı çnkü. İstanbulun salağı çok diyerek hareket ediyo bunlar bizi enayi yerine koyuyo. Bu ve bunun gibiler elbette. Ama şöyle bişi var. Bilinçli insanımız var artk fal konusunda. Bnde bildiğimi yazarm. Bildiğim en iyi falcı bana şunu dedi. Evet falım çıkablr ama çıkmayadabilir. Bu yalnızca fal. Haytınıda kendinide buna göre yaşama akışına bırak dedi. O günden beri daha iyiyim. Emin olun size en çok moral verecek şey alışveriş gezi ve kuaför ki benm içinde geçerli. Bunu da size belirtmek isterim :) Allaha şirk koşanlardan korkun. Umarım yardımcı olablmişimdr size

Kızlar bişi sorcam ankaradaki zehra hakkında ankara sayfasında çokşey yazmışlar. Birara burdanda çok baktıranlar olduydu
Hiç memnun kalan yok mu
Canım ben baktırdım ama cok genel konuştu o yüzden memnun kalmadım belki enerjimizde tutmamıs olabilir ama yine baktırırım yok etkilemedı beni.

Bak sen baktırdımm dıyosunn benım butun cevrem baktırdı gıttımm okan beye herkes memnun sokta asıl sen ınsanları yanlıs yonlendırıyosunn senın bayan oldugunnda supelı hangı mekan sahıbıne calısıyosann artık bukadar art nıyelı karamalar yaparak bır yere varamazsınız sen sorunlu oldugun ıcın hıcbıtseydem memnun kalmazssınız tavrınızdan bunu anladımm neyse sızınle msjlasarak muatap olmucam evet subu bılınkı benım butun cevrem fala gıdıyo oraya memnun ve baya sıranın olmasından nekadar super falcı oldugumu gormus oldumm ınsan yogunlugundann buda sıze kapak olsunn

Bak sen baktırdımm dıyosunn benım butun cevrem baktırdı gıttımm okan beye herkes memnun sokta asıl sen ınsanları yanlıs yonlendırıyosunn senın bayan oldugunnda supelı hangı mekan sahıbıne calısıyosann artık bukadar art nıyelı karamalar yaparak bır yere varamazsınız sen sorunlu oldugun ıcın hıcbıtseydem memnun kalmazssınız tavrınızdan bunu anladımm neyse sızınle msjlasarak muatap olmucam evet subu bılınkı benım butun cevrem fala gıdıyo oraya memnun ve baya sıranın olmasından nekadar super falcı oldugumu gormus oldumm ınsan yogunlugundann buda sıze kapak olsunn
nekadar super falcı oldugumu gormus oldumm
bu yorumla biz de anladık zaten önceden anlamıştık Allah şaşırtıyor işte kendi ağzıyla itiraf buna denir....

Merber sorunun ne senın hayırdır cok ısmını duydumm okan beyın falını begendım sen bekcımısınn orda okan ısmını duyunca sana bıseler oluyo hayırdır bu kıskanclık be oluyo bıtane bayan memnun kalmamıs dıye cok yanlıs karalamabyoluna gıdıyosunuz sız ıkı kısı karalama yapıyosunuz ayıp ınsanları yanlıs konusma yapnayınn

Back
X