İstanbul'da Fal - Falcılar

Haha gecen sene dadanmıstım bu fallara bu ara yıne abarttım bende baktırıyorum. Ne kadara baktırdıgımı hatırlamıyorum kı ama kahveye bakmıs ses kaydından onu anladım.:KK66:
kahveye nasıl bakıyor telde?resimmi yolladın naptın?
aştık biz aştık çığır aştık falda :D

telefonda bakıyor mu canım? :)
Telefonda baktırdımm bende canım yani o zamnlardakı herkes erkek arkdasımla evlenecegımı soluyordu cok nadır baktırdıgım falcılar arasında bu kadın sen kasımda bıtırceksın hayatıma gircek insanı sölemiş bana söledikleri cıkmıs ama su anda nasıldır bilemem yine söliyimde :KK66:

Telefonda baktırdımm bende canım yani o zamnlardakı herkes erkek arkdasımla evlenecegımı soluyordu cok nadır baktırdıgım falcılar arasında b kadın sen kasımda bıtırceksın hayatıma gircek insanı sölemiş bana söledikleri cıkmıs ama su anda nasıldır bilemem yine söliyimde :KK66:
yani şuan ona ulaşabileceğimiz bir telefon numarası falan var mı sende?

ahh littleeee :KK70: kız dur bii neye baktırcan yine zehranın dedikleri çıkmadı :KK70:
zehra hanımın bana dedikleri çıktı çıkıyor zaten ama ne biliyim bi arar bayanın sesini duyarım hoşuma gitmezse baktırmam :)
enerji önemli :)

bana da versen :KK70: bende bi bakim napıyormuş :KK70: little arasında bi haber eylesin :KK70:
valla şimdi telefon elimde arıyordum sesine bi bakıcam kaça baktığını öğreniyim beğenmezsem baktırmam :)
şuan benim için gereksiz çünkü fal baktırmak. zehra hanımın dedikleri çıktı sonuçta hatta napsam bir kere daha mı zehra hanıma baktırsam?
neyse şu kadını bir arayımda :D

valla şimdi telefon elimde arıyordum sesine bi bakıcam kaça baktığını öğreniyim beğenmezsem baktırmam :)
şuan benim için gereksiz çünkü fal baktırmak. zehra hanımın dedikleri çıktı sonuçta hatta napsam bir kere daha mı zehra hanıma baktırsam?
neyse şu kadını bir arayımda :KK70:
kız hadi elin çalışmasın az çeneye vur :D

kız hadi elin çalışmasın az çeneye vur :KK70:
şimdi aradım...
hanımefendi telefondaki fallarına 50 liraya bakıyormuş ve sabah 9 ila 11 arasında bakıyormuş..
bak bak bak :KK12:
ters ters konuştu zaten o ne öyle
bende bayılmıyordum zaten :stop:

şimdi aradım...
hanımefendi telefondaki fallarına 50 liraya bakıyormuş ve sabah 9 ila 11 arasında bakıyormuş..
bak bak bak :KK12:
ters ters konuştu zaten o ne öyle
bende bayılmıyordum zaten :stop:
:D:D:D telefon dışında kaça bakıyormuş ay çok mrk ettim ya :D
9-11 :D demekki o ara iş yapıyor yardımcıları nihahaha :D:D:D:D

:D :D :D
30 liraya bakıyormuş birde sinirliydi bir görüceksin kızına bağrıyordu bir yandan

ay bak yine kararsız kaldım, adanalı mı samsunlu mu :))) gerçi hemen şimdi baktırmam 1-2 hafta sonra belki ama yeni birileri lazım artık. yiğit'i cok seviyorum ama hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldım :/

Back
X