- 25 Aralık 2015
- 280
- 181
- 103
Söyledikleri çıktı mı size?Kızlar kafe diosa duyguya baktıran var mı aranızda ben gittim etkilendim ama geleceği henüz bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyledikleri çıktı mı size?Kızlar kafe diosa duyguya baktıran var mı aranızda ben gittim etkilendim ama geleceği henüz bilmiyorum
Yok bebiş o çıkmıyor hiç . An da birşeyler söyler ama pembeciSöyledikleri çıktı mı size?
Falcı olan garson kim? Yiğit mi Rüzgar mı? AnlamadımArkadaşlae asmin cafeye kesinlikle gitmetin hele rüzgarmış yiğitmiş aslaa baktırmayın . Resmen insan dolandırıyorlar yıllardır cafede takılan çocuğu falcı diye oturtmuşlar . Garson falcı olmuş . Sen burada falcı değildin ne alaka dedim dumur oldu istersen başkası baksın dedi . Arada sırada bakıyormuş . Bıkıyormyş kadınlardan bende yedim . Ayy neyse ben artk baktırmıyorum hoççagalın gidiyom ben![]()
Yok yiğit de rüzgar da fal bakıyor orada baya da müşterileri var garson değil :)Falcı olan garson kim? Yiğit mi Rüzgar mı? Anlamadım
Nasıl? Öneriyor musunuz?Evet şengül hanım oradaydı en son
Normal kahve tarot bakıyor numeroloji yapmıyor fena değil hatırladığım kadarıylaŞengül numeroloji yapan mı öyleyse oda tırt
Fal sepetinde suan gördüm neden iyimi kendisi?Ben binnazdan Bihter Kara yi arıyorum acaba sosyal medya vb bulabilecegim bir yer var mı çok üzgünüm kendisine ulasamam diye
merhaba mirzanın numarasını ben de rica edebilir miyim?mirzanin bende kendi cebi var kendisine sorup bekleyen herkese oyle yazarim
Bir yerde başladı mı peki? Bizi hatırlar mutlaka 2 yaşında bir oğulları var amerikaya taşınma durumları var dersen hatırlar. Ama telefon numarasını verip vermemesi onun kararı elbette saygı duyarız. Bir yerde başlarsa haber verebilir misin?mirza icin cok soran var ama daha veremiyorumcunku cok kisi oldu
Kafede bakmaya devam ettiğini söylediler bana ama orada çalışanlar telefonunu paylaşamıyor tabiBir yerde başladı mı peki? Bizi hatırlar mutlaka 2 yaşında bir oğulları var amerikaya taşınma durumları var dersen hatırlar. Ama telefon numarasını verip vermemesi onun kararı elbette saygı duyarız. Bir yerde başlarsa haber verebilir misin?
Ayy nasıl güzel haberKafede bakmaya devam ettiğini söylediler bana ama orada çalışanlar telefonunu paylaşamıyor tabi
Demet , kaya ,rüzgarAsmin kafe kimi önerirsiniz
Rüzgarın dedikleri çıktı mı?Demet , kaya ,rüzgar