istanbulda hangi plaja gidilr yaa

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
sevgilimle denize gitmek istiyoruz bi türlü biyer bulamadık...adalara plajlara filan gideniniz var mı hiç? memnun kalan var mı? bi yardımcı olsanız
denizin içi tamamen kum olmalı ama taşlık olunca ayaklarım çok acıyo rahat olmuyo

Kilyos en güzeli. 3 hafta önce gittik beklediğimden temizdi denizi. Ve tamamen kum.

Kilyos' taki beachlere gidebilirsiniz çok eğlenceli aktiviteler oluyor. Ama iki kişi 200 lirayı gözden çıkartmanız gerek giriş 60 lira haftasonu çünkü e yemesi içmesi de var. Babylon' u öneririm ya da Burç Beach.

Biz erkek arkadaşımla Büyükada'da bi plaja gidiyoruz genelde. Aile plajı, erkekler yanında kadın olmadan giremiyorlar plaja o yüzden biraz daha nezih bir yer fazla apaçi yok yani :D Denizin içi kum evet. Kişi başı 25-30 lira gibi bir ücretle giriliyor yalnız ve denizi belli bir saatten sonra pis oluyor onun dışında güzel bir yer aslında

sevgilimle denize gitmek istiyoruz bi türlü biyer bulamadık...adalara plajlara filan gideniniz var mı hiç? memnun kalan var mı? bi yardımcı olsanız
denizin içi tamamen kum olmalı ama taşlık olunca ayaklarım çok acıyo rahat olmuyo
Riva tabiki :KK51:

kilyosta hangi plaj bu? adı

Adını unuttm malesef ya. Zaten çok beach gezdik hatırlamıyorum o yüzden.
Girişi kişi başı 15 tlydi. Ki biz bayramda gittiğimiz halde.
Kınalıada'ya da gitmiştik 2 sene önce ama çakıl hep.

Çok güzel hemde kum ve tertemiz sahili var tavsiye ederim :)
Şile'ye bende bayıldım mesela sırf kum hiç öyle dalgalı değildi sıcacıktı suyu akşam 4 den sonra dalgalar çıktı zaten aman aman yüzülmüyor orada tam benlikti boyunu geçmiyor su hep dizlerimde ya da belimde :KK70:Rivayı yazdım bir yere demek ki aynı inşallah Ağustos Eylül gibi de oraya gideceğim:rapci:

Şile'ye bende bayıldım mesela sırf kum hiç öyle dalgalı değildi sıcacıktı suyu akşam 4 den sonra dalgalar çıktı zaten aman aman yüzülmüyor orada tam benlikti boyunu geçmiyor su hep dizlerimde ya da belimde :KK70:Rivayı yazdım bir yere demek ki aynı inşallah Ağustos Eylül gibi de oraya gideceğim:rapci:
Bende gideceğim nasip olursa cnm belki karşılaşırız he :KK51:

şile ye herkes güzel diyo ama yolu çok uzak gidiş 3 saat geliş 3 saaatmiş...gece kalmayacağz akşama dönüceğim için giemiyoruz ya şileye

riva plajı istanbulda yüzülmeye elverişsiz pis plajlar arasında listede yer alıyodu... netten baktım gördüm öyle oyüzden pis zannediyordum.
Yoo gayette temizdi belki çook önceden öyle olmuş olabilirler ben gittiğimde temizdi. her yeri kum ve tertemiz

Back
X