Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilyos en güzeli. 3 hafta önce gittik beklediğimden temizdi denizi. Ve tamamen kum.
Adaya gidebilirsiniz
Ben gitmedim ama gidenler diğer kıyılara göre daha temiz ve rahat olduğunu söylüyorlar. Kum mu taş mı bir fikrim yok malesef.denizinin içi kum mu? hangisine gitmeliyim
Riva tabikisevgilimle denize gitmek istiyoruz bi türlü biyer bulamadık...adalara plajlara filan gideniniz var mı hiç? memnun kalan var mı? bi yardımcı olsanız
denizin içi tamamen kum olmalı ama taşlık olunca ayaklarım çok acıyo rahat olmuyo
Riva güzel mi canım ona da bir gün gitmeyi planlıyorum yaRiva tabiki![]()
Çok güzel hemde kum ve tertemiz sahili var tavsiye ederim :)Riva güzel mi canım ona da bir gün gitmeyi planlıyorum ya![]()
kilyosta hangi plaj bu? adı
Şile'ye bende bayıldım mesela sırf kum hiç öyle dalgalı değildi sıcacıktı suyu akşam 4 den sonra dalgalar çıktı zaten aman aman yüzülmüyor orada tam benlikti boyunu geçmiyor su hep dizlerimde ya da belimdeÇok güzel hemde kum ve tertemiz sahili var tavsiye ederim :)
Bende gideceğim nasip olursa cnm belki karşılaşırız heŞile'ye bende bayıldım mesela sırf kum hiç öyle dalgalı değildi sıcacıktı suyu akşam 4 den sonra dalgalar çıktı zaten aman aman yüzülmüyor orada tam benlikti boyunu geçmiyor su hep dizlerimde ya da belimdeRivayı yazdım bir yere demek ki aynı inşallah Ağustos Eylül gibi de oraya gideceğim
![]()
Riva tabiki![]()
Şile'ye bende bayıldım mesela sırf kum hiç öyle dalgalı değildi sıcacıktı suyu akşam 4 den sonra dalgalar çıktı zaten aman aman yüzülmüyor orada tam benlikti boyunu geçmiyor su hep dizlerimde ya da belimdeRivayı yazdım bir yere demek ki aynı inşallah Ağustos Eylül gibi de oraya gideceğim
![]()
Yoo gayette temizdi belki çook önceden öyle olmuş olabilirler ben gittiğimde temizdi. her yeri kum ve tertemizriva plajı istanbulda yüzülmeye elverişsiz pis plajlar arasında listede yer alıyodu... netten baktım gördüm öyle oyüzden pis zannediyordum.
Yoo gayette temizdi belki çook önceden öyle olmuş olabilirler ben gittiğimde temizdi. her yeri kum ve tertemiz