istanbulda iğneli epilasyon deneyimlerim

Çok teşekkür ederim Ezgi hanım bilgilendirdiğiniz için bende başladım bugün bakalım güzel olur umarım. Yaşayan birinden birebir bilgilenmek çok daha umutverici oluyor :)
Rica ederim, aynı süreçten ben de geçtim. İşin ehline yaptırıyorsanız Tüylerinizin yüzde yüz bİteceğinden emin olabilirsiniz. Allah kolaylık versin
 
merhaba seans olarak söylemek mantıksız, tur olarak söyleyeyeim: göbek-göğüs bölgem 4 turda bitti. kol bölgem de 3-4 turda bitti. seanslar kişiden kişiye değişir. mesela ilk seansım göbeğin yarısı 3 saat sürmüştü öyle söyleyeyim. 2 kol ilk seans toplam 3 saat sürmüştü. işin ehli yaparsa kesin bitiyor. mesela kollarımın ilk seansı 3 saat sürdü. 2. seansı 2 saat sürdü.çünkü çoğu ilk turdan yok olmuştu. sonnraki seanslar 1 saat ,yarım saat şeklinde ilerledi. tek tük çıkanlar var onları da önemsemiyorum. onlar için de bi ara gidicem 10 dk lık işlem yeter diye düşünüyorum. her gidişimde en başından beri kaşlarımdaki aykırı kılları da hep aldırdım. o zamandan beri hiç kaşımı almadım-kuaföre gitmeme de gerek kalmıyor. benim kaşlarım daha çıkmadan kendini deri altında gösterirdi. her gün işe gitmeden kaş aldığımı hatırlıyorum. her yere geç kaldığımı hatırlıyorum .çok şükür kurtuldum. hayat standartlarım arttı resmen. kaş için aynı sorunu yaşayan varsa,cımbızla geziyorum diyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum...
Merhaba, 3 saat cok degil mi ya ? Mesela ben yüzüm ve boynum icin de düşünüyorum göbek hariç ki göbeğe de 3 saat dayanabilir miyim emin degilim. Heralde yüzümde 40 dkyi bile geçse mahvolurum gibi yani yüzüm çok kötü olur gibi geliyor. Bir seansin ne kadar süreceğini yapan kişi mi belirliyor?

Bir de diyelim benim 300 tllik bütçem var buna göre seans süresi ayarlanır mı acaba biliyor musunuz
 
Merhaba, 3 saat cok degil mi ya ? Mesela ben yüzüm ve boynum icin de düşünüyorum göbek hariç ki göbeğe de 3 saat dayanabilir miyim emin degilim. Heralde yüzümde 40 dkyi bile geçse mahvolurum gibi yani yüzüm çok kötü olur gibi geliyor. Bir seansin ne kadar süreceğini yapan kişi mi belirliyor?

Bir de diyelim benim 300 tllik bütçem var buna göre seans süresi ayarlanır mı acaba biliyor musunuz
merhaba, zaten bu yüzden çok sabır istiyor. çok zaman istiyor. çok hızlı yapan kişilere gitmek lazım. evet 3 saat acıdan dolayı dayanılmaz oluyor. ağlamıştım ben sinirden. sonradan göbeği uyuşturarak yapan yer buldum. orda 2-2.5 saat dayanabiliyordum çünkü birşey hissetmiyordum.kadın da çok hızlı yapıyordu. bu sürece girecekseniz göze almanız gerek. 300 tl ye göre siz hesap yaparsanız. dk sı 3 tlye yapıyorsa 100 dk lık randevu alın. yapabildiği kadar bölgeyi yapsın.
 
merhaba, zaten bu yüzden çok sabır istiyor. çok zaman istiyor. çok hızlı yapan kişilere gitmek lazım. evet 3 saat acıdan dolayı dayanılmaz oluyor. ağlamıştım ben sinirden. sonradan göbeği uyuşturarak yapan yer buldum. orda 2-2.5 saat dayanabiliyordum çünkü birşey hissetmiyordum.kadın da çok hızlı yapıyordu. bu sürece girecekseniz göze almanız gerek. 300 tl ye göre siz hesap yaparsanız. dk sı 3 tlye yapıyorsa 100 dk lık randevu alın. yapabildiği kadar bölgeyi yapsın.
Teşekkür ederim :)
 
merhaba sevgili hanımlar. ben ergenlik döneminden beri kıllarıyla uğraşmış çaresi yok sanıp ağlamış bir kadınım. şuan 27 yaşındayım. 3 yıldır iğneli epilasyonla bu dertten kurtuldum. şimdi buraları okuduğumda bir bilgi kirliliği görüyorum. bu derdi bildiğim için sizlere yardımcı olmak istiyorum.ne kadar çok dert etmişim kendime.boşu boşuna ağlamışım. istediğim zaman istediğim kıyafeti giyememişim. şimdi zaman değişti. ergenlik dönemlerimde doğru düzgün internet, böyle forumlar mı vardı? yazımı özellikle ergenlik çağındakı kızlarımız çok iyi okusun. bu dertten olayın başında kurtulun, bi ömür rahat edin. çünkü bu iş çok sabır, çok zaman, bir miktar para (ama kuruşu kuruşuna helal olsun derim hep) istiyor. bu olaya başlayacaksanız önce görünmeyen yerlerinizden başlamanızı tavsiye ederim. çünkü işlem yapıldıktan sonra kızarıklık, kabuk bağlama süreci var en az 2 hafta. insan içine çıkamayabilirsiniz. yüzünüz yoğunsa mesela ilk 3 seansınız tatilinize/ izin aylarınıza denk gelsin. ( ben öğretmen olduğum için yaz tatilleri çok işime yaramıştı)

ben de tüm kadınlar gibi başta saçma sapan yerlere kanıp lazer epilasyonla bu sürece girdim. ama tek sonuç aldığım yer koltuk altı ve bikini oldu. onun dışında kol yüz göbek bacak daha da kötü hale geldi. daha donra 25 yaşında iğneli epilasyonla ilgili yazılanlara ulaştım. inanamadım nasıl kesin sonuç olur? ve artık lazeri bırakıp ineli epilasyon yapan usta kadınları araştırmaya başladım. bu iş çok ustalık ve deneyim isteyen bir iş. o yuzden yaşını almış, bu işi en az 15 yıldır yapan kadınlara gidin. şimdi size deneyimlediğim tüm iğneli epilasyon yapan yerleri detaylı bir şekilde anlatacağım.

bakırköy neka: burası bu işin kralıdır. detaycıdırlar.başka yerlerin almadığı incecik kılları bile alırlar. zaten 1960 lı yıllarda türkiyeye iğneli epilasyonu getiren kadınlardır. esin hanım ve kızı songül hanım vardı burda. esin hanım 80-90 yaşlarında vardır. kızı da orta yaşlı bir kadın. ikisi de çok hızlı işin ehli kadınlar. tek seferde akım verip kılı tereyağdan çeker gibi alırlar. kullandıkları iğne çok ince bir iğne(bu çok hoşuma gitmişti. kimsede yok bu iğneden). olumsuz yanları: ücreti fazla. her yıl 1tl artıyor sanırım. 2018 de 4 tl idi. ama kesinlikle değer. çünkü çok hızlılar. ve de eğer göbeğinize yaptıracaksanız burada yaptırmayın çünkü göbek çok acıyor acıya dayanamazsınız. ben ağlayarak çıkıyordum.hatta bu yüzden esin hanım azarlamıştı beni. (biraz haklıydı ne zaman biter gibi salakça soru sordum. bu işin ne zaman biteri yok. kıl yapınıza bağlı. ama işin ehline yaptırırsan tek akımda da biten kılların olacak. 2.-3. turda da biten kılların olacak. bunu yapan kişi bilemez.)halbuki göbeği uyuşturarak yapan kadınlar var. allahtan onları keşfettim.yoksa psikolojim bozulmuştu göbeğimdeki acıdan.

bakırköy şevval güzellik: burası da işin ehli. hızlılar diyebilirim(neka kadar olmasa da) neka dan eğitim almışlar diye biliyorum. burada da 2 kız kardeş vardı. yaşları 40-50 vardır. buraya çok dua ederim. neden diye sorarsanız.burası göbeği uyuşturuyor iğne ile. yani iğne ile ilacı deri altınıza enjekte edip bölge bölge göbeği bitiriyorlar. ve siz hiçbirşey hissetmiyorsunuz. o yuzden buranın yeri çok ayrı benim için. allah razı olsun. fakat bu risklibir iş olduğu için her yer yapmaz. yani gerçekten sıkıntı bi olay. ama şidiye kadar sorun yaşamamışlar. dişlerdeki uyuşturucu maddeden kullanıyorlar.dişcileerde sorun yaşamadıysanız yine yaşamazsınız allahın ziniyle. ben göze aldım. çünkü acı çekmek istemiyordum psikolojim berbat durumdaydı ağlaya ağlaya eve dönmekten bıkmıştım neka da. buranın olumsuz yanı: neka gibi canla başla istikrarla, detaylıca yapmıyorlar işlerini. biraz keyif içi öylesinee yapıyorlar gibi geliyor. paraya doymuşlar artık. işlem yaparken telefonla konuşurlar, 2 gün çalışır 5 gün çalışmazlar, siz de istediğiniz zaman randevu bulamazsınız. en kötü yanları bu maalesef...

esenler canan hanım: bu hanım da evinde yapıyor. şevval güzellik ile akrabalar. ama bu hanımın 2 küçük çocuğu var o yuzden evde kadını rahat bırakmıyorlar ki kadın işini yapsın. bana çok yardımcu oldu allah razı olsun. yine göbeğimi göğüs aramı uyuşturarak yaptı. çok rahat etmiştim.yine de gitmek isteyen olursa özelden yazın telefonunu veririm. hala yapıyor mu bilimiyorum. konuşursunuz.

küçükyalı handan hanım: bu kadın da 2 elle çalışır. deneyimlidir. ama çok yavaş yapar üstteki yazdığım yerlere göre. hatta bir kıla 3 kere falan akım verir canınızdan can koparır. sonra da sen de çok hassasın der... neyse yine de kıl kökünü öldürür mü evet öldülür. yani yakınsanız onu dükkana bi deneyin. çok acımayan bölgeler için gidebilirsiniz. kol-bacak-sırt için. fakat handan hanım kaşa yapmıyor. halbuki yapabilen her yere yapar. neka ve şevvalde kaşımı da yaptırmıştım ben çok rahat ettim. kaş almak benim için bitmiştir. her hafta kuaföre kaş aldırmayın iğneli epilasyon yaptrın ve bana dua edin. emin olun daha ekonomik olacak.

kozyatağı dharma med: burayı öylesine denemiştim. çünkü pendikten kalkıp karşılara gitmek beni çok yoruyordu bıkmıştım artık. burası güzellik merkezi lazer epilasyon falan da yapıyorlar. iğneli de yapıyorlar ama çok iyi değiller. çalışanlar genç kızlar. kılı alırken hissediyordum. yani akımı tam köke verecek kadar usta değiller. zaten bi daha da gitmedim. hem yapamıyorlar hem dk sı 5-6 tl idi. zaten bir yer hem lazer hem iğneli yapıyosa oradan uzak durun bence. çelişkili oluyor çünkü..

bakırköy esa iğneli epilasyon: buraya da şevval den randevu bulmadığım mecbur kaldığım bi zaman denemek istemiştim. sakın gitmeyin. çünkü yapamıyor. kılı çektiğini hissetiğimiz söyledim. kadın beni tersledi atar yaptı kovmaktan beter etti neye uğradığımı şaşırdım. işini ondan iyi mi bilecekmişim? tabi ki biliyorum kaç tane yere gitmişim artık ben de ustayım bu işte :)

deneyimlerim bu kadar hanımlar. esa hariç hepsine gidin deneyin. ekonomik olarak şevval i öneririm. profesyonellik olarak neka yı. süsen güzellik diye bi yer de var. şevval in bulunduğu apartmanın içinde. orayı da deneceğim. iyi olduğunu duydum. ama pahalı. deneymlerimi yine yazarım. inşallah bu sıkıntıdan sizle dde kurulursnuz tez zamanda. tek tavsiyem elinizi çabuk tutun. ben evlenmeye 1 sene kala başladım psikolojik olarak yıpratmıştı beni. izler gececek mi kalacak mı diye. ama izler hiçbirşey sürmeseniz bile illaki geciyor dert etmeyin.

ben de pendik-tuzla civarında bu işi ustalıkla yapan bir yer arıyorum. bana yardım ederseniz sevinirim. çünkü uzaklık istanbulda çok zor bilirsiniz. çook araştırdım ama pendikte bulamadım kimseyi. inşallah bulurum. çünkü bitek bacaklarım kaldı. bacak için gitmek istiyorum.

son olarak herhangi bir zararını sağlığıma bir etkisini gördün mü? diye sorarsanız. doğru kişiye yaptırdıysanız iz hiç kalmıyor. psikolojik olarak da çok iyi duruma getirdi beni. göbeğim kollarım göğüslerim avuç içi gibi
 
Süsen güzellik hakkında tecrübesi olan var mı acaba? Yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum fakat somut olarak çok fazla yorum bulamadığım için biraz tedirginim
 
Süsen güzellik hakkında tecrübesi olan var mı acaba? Yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum fakat somut olarak çok fazla yorum bulamadığım için biraz tedirginim
orayı henüz denemedim.instagramdaki videoları oldukça iyi görünüyor. 2elle çalışıyor vehızlı görünüyor. ama yine de gidip yaptırmadan bilemeyiz. telefonla arayıp sormuştum kaşı 6tl ye başka bölgeleri 4 tl ye yaptıklarını söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. bana çok pahalı geldiği için gitmedim.zaten kaş iiçin de ayrı ücretlendirme çok saçma geldi bana. iğneli epilasyonda kıl her yerde kıldır.dk başına ücret alınır saçma geldi bana gitmedim. benim gittiğim yer dk sı 2 tl ye yapıyordu (şevval güzellik.süsüen güzellik in hemen bitişiğindeki apartmanda) ama artık kapattılar. yeğenine yönlendirdi.ben de gittim. aslı hanım evinde yapıyormuş.o da dk sı 2 tlye yaptı. bakırköy incirli caddesinden dolmuşla 7-8 dk sürdü. evi yakın bakırköye. ama o da bi yapıyor bi ara veriyor. kafasına göre takılıyor biraz.. ama işinde iyi beğendim
 
Bende youtube da evde kullanmak için iğneli epilasyon aleti alan birinin videosunu gördüm çok da makul fiyat olarak ama makine olarak farkediyor mu bilemiyorum tabi. Uygun bulunan bir şey değil ama bu sorundan ötürü insan her çözüm olabilecek durumu düşünüp araştırıyor.
Aslında çok mantıklı. Videonun ismi nedir acaba? İllaki çok uygun değildir fiyatı ama 2bin 3 bin tl ye ortalama bi Makina alınıp Eğitim alınsa çok uygulama yaparak insan kendini geliştirebilir. Kızkardeşe anneye teyzeye öğretilip birbirlerine uygulama yapıyorlar. Çünkü herhangi bi bölge için bile gitsek hem zaman kaybı hem çok para gidiyor.vücudumun kol gövde biraz da yüz kısımlarıma yaptırmama Rağmen makinanın fiyatının En az 3 katı param gitmiştir :KK43:
 
bu pendikte nasıl hiç yok anlamıyorum. inşallah birileri görür de yazar. bakırköy çok uzak tüm günüm gidiyor:KK43:
Ezgii pendikte değil ama ACIBADEM DE SEMRA HANIM var iğneli epilasyon çok iyiiii her yeri denemiş biri olarak çok memnun kaldım SEMRAEPİLASYON instagramdan bakabilirsin
 
Ezgii pendikte değil ama ACIBADEM DE SEMRA HANIM var iğneli epilasyon çok iyiiii her yeri denemiş biri olarak çok memnun kaldım SEMRAEPİLASYON instagramdan bakabilirsin
çok teşekkür ederim. araştıracağım orayı. bu arada özelden mesaj atmışsınız. bu mesaja cevap verilemez yazıyor. nedeni ne bilmiyorum o yuzden cvp yazamadım kusura bakmayın. şevval güzellik artık bırakmış:KK43: bn de yeni arayışlardayım. esenler canan hanım çok iyi bir insan. fakat biligniz olsun 2 küçük oğlan çocuğu var onlar hiç durmuyor. yine de arayın görüşün. 0530 300 86 92
 
merhaba sevgili hanımlar. ben ergenlik döneminden beri kıllarıyla uğraşmış çaresi yok sanıp ağlamış bir kadınım. şuan 27 yaşındayım. 3 yıldır iğneli epilasyonla bu dertten kurtuldum. şimdi buraları okuduğumda bir bilgi kirliliği görüyorum. bu derdi bildiğim için sizlere yardımcı olmak istiyorum.ne kadar çok dert etmişim kendime.boşu boşuna ağlamışım. istediğim zaman istediğim kıyafeti giyememişim. şimdi zaman değişti. ergenlik dönemlerimde doğru düzgün internet, böyle forumlar mı vardı? yazımı özellikle ergenlik çağındakı kızlarımız çok iyi okusun. bu dertten olayın başında kurtulun, bi ömür rahat edin. çünkü bu iş çok sabır, çok zaman, bir miktar para (ama kuruşu kuruşuna helal olsun derim hep) istiyor. bu olaya başlayacaksanız önce görünmeyen yerlerinizden başlamanızı tavsiye ederim. çünkü işlem yapıldıktan sonra kızarıklık, kabuk bağlama süreci var en az 2 hafta. insan içine çıkamayabilirsiniz. yüzünüz yoğunsa mesela ilk 3 seansınız tatilinize/ izin aylarınıza denk gelsin. ( ben öğretmen olduğum için yaz tatilleri çok işime yaramıştı)

ben de tüm kadınlar gibi başta saçma sapan yerlere kanıp lazer epilasyonla bu sürece girdim. ama tek sonuç aldığım yer koltuk altı ve bikini oldu. onun dışında kol yüz göbek bacak daha da kötü hale geldi. daha donra 25 yaşında iğneli epilasyonla ilgili yazılanlara ulaştım. inanamadım nasıl kesin sonuç olur? ve artık lazeri bırakıp ineli epilasyon yapan usta kadınları araştırmaya başladım. bu iş çok ustalık ve deneyim isteyen bir iş. o yuzden yaşını almış, bu işi en az 15 yıldır yapan kadınlara gidin. şimdi size deneyimlediğim tüm iğneli epilasyon yapan yerleri detaylı bir şekilde anlatacağım.

bakırköy neka: burası bu işin kralıdır. detaycıdırlar.başka yerlerin almadığı incecik kılları bile alırlar. zaten 1960 lı yıllarda türkiyeye iğneli epilasyonu getiren kadınlardır. esin hanım ve kızı songül hanım vardı burda. esin hanım 80-90 yaşlarında vardır. kızı da orta yaşlı bir kadın. ikisi de çok hızlı işin ehli kadınlar. tek seferde akım verip kılı tereyağdan çeker gibi alırlar. kullandıkları iğne çok ince bir iğne(bu çok hoşuma gitmişti. kimsede yok bu iğneden). olumsuz yanları: ücreti fazla. her yıl 1tl artıyor sanırım. 2018 de 4 tl idi. ama kesinlikle değer. çünkü çok hızlılar. ve de eğer göbeğinize yaptıracaksanız burada yaptırmayın çünkü göbek çok acıyor acıya dayanamazsınız. ben ağlayarak çıkıyordum.hatta bu yüzden esin hanım azarlamıştı beni. (biraz haklıydı ne zaman biter gibi salakça soru sordum. bu işin ne zaman biteri yok. kıl yapınıza bağlı. ama işin ehline yaptırırsan tek akımda da biten kılların olacak. 2.-3. turda da biten kılların olacak. bunu yapan kişi bilemez.)halbuki göbeği uyuşturarak yapan kadınlar var. allahtan onları keşfettim.yoksa psikolojim bozulmuştu göbeğimdeki acıdan.

bakırköy şevval güzellik: burası da işin ehli. hızlılar diyebilirim(neka kadar olmasa da) neka dan eğitim almışlar diye biliyorum. burada da 2 kız kardeş vardı. yaşları 40-50 vardır. buraya çok dua ederim. neden diye sorarsanız.burası göbeği uyuşturuyor iğne ile. yani iğne ile ilacı deri altınıza enjekte edip bölge bölge göbeği bitiriyorlar. ve siz hiçbirşey hissetmiyorsunuz. o yuzden buranın yeri çok ayrı benim için. allah razı olsun. fakat bu risklibir iş olduğu için her yer yapmaz. yani gerçekten sıkıntı bi olay. ama şidiye kadar sorun yaşamamışlar. dişlerdeki uyuşturucu maddeden kullanıyorlar.dişcileerde sorun yaşamadıysanız yine yaşamazsınız allahın ziniyle. ben göze aldım. çünkü acı çekmek istemiyordum psikolojim berbat durumdaydı ağlaya ağlaya eve dönmekten bıkmıştım neka da. buranın olumsuz yanı: neka gibi canla başla istikrarla, detaylıca yapmıyorlar işlerini. biraz keyif içi öylesinee yapıyorlar gibi geliyor. paraya doymuşlar artık. işlem yaparken telefonla konuşurlar, 2 gün çalışır 5 gün çalışmazlar, siz de istediğiniz zaman randevu bulamazsınız. en kötü yanları bu maalesef...

esenler canan hanım: bu hanım da evinde yapıyor. şevval güzellik ile akrabalar. ama bu hanımın 2 küçük çocuğu var o yuzden evde kadını rahat bırakmıyorlar ki kadın işini yapsın. bana çok yardımcu oldu allah razı olsun. yine göbeğimi göğüs aramı uyuşturarak yaptı. çok rahat etmiştim.yine de gitmek isteyen olursa özelden yazın telefonunu veririm. hala yapıyor mu bilimiyorum. konuşursunuz.

küçükyalı handan hanım: bu kadın da 2 elle çalışır. deneyimlidir. ama çok yavaş yapar üstteki yazdığım yerlere göre. hatta bir kıla 3 kere falan akım verir canınızdan can koparır. sonra da sen de çok hassasın der... neyse yine de kıl kökünü öldürür mü evet öldülür. yani yakınsanız onu dükkana bi deneyin. çok acımayan bölgeler için gidebilirsiniz. kol-bacak-sırt için. fakat handan hanım kaşa yapmıyor. halbuki yapabilen her yere yapar. neka ve şevvalde kaşımı da yaptırmıştım ben çok rahat ettim. kaş almak benim için bitmiştir. her hafta kuaföre kaş aldırmayın iğneli epilasyon yaptrın ve bana dua edin. emin olun daha ekonomik olacak.

kozyatağı dharma med: burayı öylesine denemiştim. çünkü pendikten kalkıp karşılara gitmek beni çok yoruyordu bıkmıştım artık. burası güzellik merkezi lazer epilasyon falan da yapıyorlar. iğneli de yapıyorlar ama çok iyi değiller. çalışanlar genç kızlar. kılı alırken hissediyordum. yani akımı tam köke verecek kadar usta değiller. zaten bi daha da gitmedim. hem yapamıyorlar hem dk sı 5-6 tl idi. zaten bir yer hem lazer hem iğneli yapıyosa oradan uzak durun bence. çelişkili oluyor çünkü..

bakırköy esa iğneli epilasyon: buraya da şevval den randevu bulmadığım mecbur kaldığım bi zaman denemek istemiştim. sakın gitmeyin. çünkü yapamıyor. kılı çektiğini hissetiğimiz söyledim. kadın beni tersledi atar yaptı kovmaktan beter etti neye uğradığımı şaşırdım. işini ondan iyi mi bilecekmişim? tabi ki biliyorum kaç tane yere gitmişim artık ben de ustayım bu işte :)

deneyimlerim bu kadar hanımlar. esa hariç hepsine gidin deneyin. ekonomik olarak şevval i öneririm. profesyonellik olarak neka yı. süsen güzellik diye bi yer de var. şevval in bulunduğu apartmanın içinde. orayı da deneceğim. iyi olduğunu duydum. ama pahalı. deneymlerimi yine yazarım. inşallah bu sıkıntıdan sizle dde kurulursnuz tez zamanda. tek tavsiyem elinizi çabuk tutun. ben evlenmeye 1 sene kala başladım psikolojik olarak yıpratmıştı beni. izler gececek mi kalacak mı diye. ama izler hiçbirşey sürmeseniz bile illaki geciyor dert etmeyin.

ben de pendik-tuzla civarında bu işi ustalıkla yapan bir yer arıyorum. bana yardım ederseniz sevinirim. çünkü uzaklık istanbulda çok zor bilirsiniz. çook araştırdım ama pendikte bulamadım kimseyi. inşallah bulurum. çünkü bitek bacaklarım kaldı. bacak için gitmek istiyorum.

son olarak herhangi bir zararını sağlığıma bir etkisini gördün mü? diye sorarsanız. doğru kişiye yaptırdıysanız iz hiç kalmıyor. psikolojik olarak da çok iyi duruma getirdi beni. göbeğim kollarım göğüslerim avuç içi gibi oldu.
Handan hanımdan kaç seans aldınız acaba ve hangi bölgeniz için gittiniz.Bir azalma gozlemlediniz mi o dönemde.Ben yüz için gidiyorum ama gözle görülür bir azalma pek gözlemleyemedim daha tabi Corona yüzünden gidemedigim zamanlar oldu sürecim biraz uzadı
 
Handan hanımdan kaç seans aldınız acaba ve hangi bölgeniz için gittiniz.Bir azalma gozlemlediniz mi o dönemde.Ben yüz için gidiyorum ama gözle görülür bir azalma pek gözlemleyemedim daha tabi Corona yüzünden gidemedigim zamanlar oldu sürecim biraz uzadı
Merhaba handan hanıma 6-7 kes gitmişimdir. Çok uyuşuk bi kadın. 40 dk yapar yavas yavas yorulur bırakır. Kapının önünde beni 10 dk bekletir kusurabakma bile demez. Kıla 3-4 kez akım verir canımdan can koparırdı. Etkisi oldu mu elbette oldu. Ama onun 40 dk da yaptığını ne-ka da 10 dk da yapıyorlar. Yani bana kalırsa büyük bölgelerde kesinlikle tercih etmeyin onu. Tek tük kaldığı aşamalarda gidebilirsiniz. Çünkü kendisi bi ordan bi burdan almayı sever. Seri çalışmaZ
 
Ezgii pendikte değil ama ACIBADEM DE SEMRA HANIM var iğneli epilasyon çok iyiiii her yeri denemiş biri olarak çok memnun kaldım SEMRAEPİLASYON instagramdan bakabilirsin
Tesekkür ederim semra hanımı denedim. İyi bir kadın. Ama biraz yavaş gibi geldi bana. Tel tük çıkan kıllarım vardı. 20 dk sürerdi bnce. 40 dk sürdü. Bakalım aldıkları nasıl çıkacak. 1 ay sonra güncelleme yaparım
 
Ezgii pendikte değil ama ACIBADEM DE SEMRA HANIM var iğneli epilasyon çok iyiiii her yeri denemiş biri olarak çok memnun kaldım SEMRAEPİLASYON instagramdan bakabilirsin
Merhabalar bende semra hanıma gitmeyi düşünüyorum neden bilmiyorum ama içim çok işinde netten baktım Pendik te oturuyorum ama ona gitmek istiyorum gerçekten güzel yapıyor mu acaba biraz Bilgi verir misiniz rica etsem
 
Merhabalar bende semra hanıma gitmeyi düşünüyorum neden bilmiyorum ama içim çok işinde netten baktım Pendik te oturuyorum ama ona gitmek istiyorum gerçekten güzel yapıyor mu acaba biraz Bilgi verir misiniz rica etsem
Güzel yapıyor bence. Yani kılı çektiğini hiç hissetmedim. Ama biraz yavaş geldi bana bilemiyorum. Daha hızlılarını da gördüğüm için.. dk sı 3tl. Evinin karşısında Minik bi dükkanda yapıyor. Güvenilir bi hanım
 
Herkesten bir ricam olacak. Özelden mesajlar çok geliyor. Hem buraya hem oraya yazmaya yetişemiyorum. Herkes derdini sorusunu buraya yazsın bence. Başka hanımlar da okuyup bilgilenmiş olur.
 
Güzel yapıyor bence. Yani kılı çektiğini hiç hissetmedim. Ama biraz yavaş geldi bana bilemiyorum. Daha hızlılarını da gördüğüm için.. dk sı 3tl. Evinin karşısında Minik bi dükkanda yapıyor. Güvenilir bi hanım
Kaç kere gittiniz acaba şuan bir azalma varmı ayda bir mi yapılıyor ve iyileşme süreci uzun mu
 
X