Yalnış saat tercihi yaptım galiba
Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.Migrosta mamalar yarı yarıya indirimde sanırım şuan. ordan alıp hem barınağa hem sokak hayvanlarina yardım yapabilirsiniz . Sokak hayvanlarınında çok ihtiycı var kıyamamharikasiniz
Mama alacaksanız temiz mama yı öneririm. Hem fiyatı uygun hem kediler severek yiyor. Bonissa (migrosta neden hala satılıyor bilmem) marka mamayı yemiyorlar aklınızda olsun.Merhaba kk.
Cumartesı günü ilk işimde ilk maaşımı aldım :) ve hayalim ilk maaşım ile Sokak Hayvanlarına destekde bulunmaktı. İnternetten barınak araştırıp gittim ama kapatılmıştı. O yuzden size sormak için yeni üyelik açtım.
İstanbul Avrupa'da bildiginiz barınak varsa söyler mısınız? Ozellikle hayvanlara iyi bakılmayan yer olursa sevınırım birde avrupa cıvarlarında sokak hayvanlarının bol olduğu bi yer varsa onlarıda yazın beslemede yapmak istiyorum. Avrupanın neresı olursa fark etmez erkek arkadaşımda araba var. Simdiden teşekkür ederim...
Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.
Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.
Temız mamada bonacibo var bizim sokaktaki canlar hassstasssıı
Bonnie olabilir mi?
Carrefour da %50 indirim vardı. Goody aldım. Onu yediler.
Migrostakini gördüm ama almamıştım iyi oldu mesajınızı okuduğum.
Temız mamada bonacibo var bizim sokaktaki canlar hassstasssıı
Mıgrostakılerı falan yemıyolar ya :/
Allah iyiliğini versin
Bonaciboya hepsi bayılıyor.
Hamsili bebekler için olan ben bile merak etmeye başladım tadını.
Allah iyiliğini versin
ben bir kere yanlışlıkla yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?