İstanbul'da ki barınaklar

Bonnie olabilir mi?
Carrefour da %50 indirim vardı. Goody aldım. Onu yediler.
Migrostakini gördüm ama almamıştım iyi oldu mesajınızı okuduğum.
Goody marka hayvanları hasta ediyor, en güzeli temizmama.com dam micho ya da mito markalar severek yiyorlar Sokaklara saça saça geziyoruz biz, kediler köpekler kuşlar her çeşit hayvan kapış kapış yiyor :)

Goody marka hayvanları hasta ediyor, en güzeli temizmama.com dam micho ya da mito markalar severek yiyorlar Sokaklara saça saça geziyoruz biz, kediler köpekler kuşlar her çeşit hayvan kapış kapış yiyor :)

Zaten hasta etmeyen markalar bir elin parmaklarını geçmiyor bildiğim kadarıyla. :)
Goody alırken bütçem ona yetti açıkçası Mito, Micho falan bilmiyordum. :) Bittikten sonra da temizmamadan bonachibo aldım ona da bayılıyor yiyen kediler. ☺☺

Düşünmeniz bile güzel yesin minnoşlar

Silivri canları yaşam bahçesi, şu an çok fazla yardıma ihtiyaçları var, hayvanseverlerin yaşatmaya çalıştığı bir barınak, isterseniz özelden yetkilisinin bilgilerini yazabilirim

Bir de Kavaklı barınağı var, Beylikdüzünü geçince , oraya da yardım ederim sık sık

Ayyy ne kadar güzel düşünmüşsünüz...
Mamalar için Migros da deli gibi indirim var hayatımda hiç böyle bi fiyat görmedim bende dün çuval çuval aldım.
Joker in 15 kg mamaları var (en tazesi oydu) 37 tl ye düştü migrosda ordan alın..
Orman beslemelerine katılabilirsiniz orada çok ihtiyaç var. İnstagramda elestibezmi var kullanıcı adı onunla iletişime geçip sorabilirsin besleme noktalarını

Minik itiraf, bende ıslak mamanın tadına baktım. Azıcık ama.

Hamileyken ıslak mama çekmişti canım. Yememe ramak kalmıştı

Konu sahibi yeni işin hayırlı olsun. Kendine harika bir amaç edinmişsin. Bol kazançlar diliyorum, sevgiler..

Nereye yaparsanız yapın bu iyiliğinizi allah kabul etsin. Teşekkür ederim kendi adıma

Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.
Migrostan hiç almadm açıkçası ama carrefour dan aldım enjoy köpek. Maması indirimden 4 tane almıştım 1 günde bitti ama birsuru köpek doyurdum. Migrosta da o marka vardr diye dusunmstm acikcasi. Dediğinz mamadn bizde severek kullanıyorz:)

Evet bende temiz mama dan alıyorum. Hem kedilerim seviyor. Hem dışardakilere de yetiyor.

ben temizmamadan micho değilde mito adult diye bir mama alıyorum 15 kg. onu çok seviyorlar.
o dostluk mamalarını yemiyorlar gerçekten ama diğer mamalar şu an alınabilir fiyatta onları kastetmiştim.
Mitoyu çok seviyorlar ama ishal yapıyor. O yüzden başka mamayla karıştırıp vermek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…