Ayyy
Minik itiraf, bende ıslak mamanın tadına baktım.Azıcık ama.
Goody marka hayvanları hasta ediyor, en güzeli temizmama.com dam micho ya da mito markalar severek yiyorlar Sokaklara saça saça geziyoruz biz, kediler köpekler kuşlar her çeşit hayvan kapış kapış yiyor :)
Bonnie olabilir mi?
Carrefour da %50 indirim vardı. Goody aldım. Onu yediler.
Migrostakini gördüm ama almamıştım iyi oldu mesajınızı okuduğum.
Goody marka hayvanları hasta ediyor, en güzeli temizmama.com dam micho ya da mito markalar severek yiyorlar Sokaklara saça saça geziyoruz biz, kediler köpekler kuşlar her çeşit hayvan kapış kapış yiyor :)
Düşünmeniz bile güzel
Zaten hasta etmeyen markalar bir elin parmaklarını geçmiyor bildiğim kadarıyla. :)
Goody alırken bütçem ona yetti açıkçası Mito, Micho falan bilmiyordum. :) Bittikten sonra da temizmamadan bonachibo aldım ona da bayılıyor yiyen kediler. ☺☺
Merhaba kk.
Cumartesı günü ilk işimde ilk maaşımı aldım :) ve hayalim ilk maaşım ile Sokak Hayvanlarına destekde bulunmaktı. İnternetten barınak araştırıp gittim ama kapatılmıştı. O yuzden size sormak için yeni üyelik açtım.
İstanbul Avrupa'da bildiginiz barınak varsa söyler mısınız? Ozellikle hayvanlara iyi bakılmayan yer olursa sevınırım birde avrupa cıvarlarında sokak hayvanlarının bol olduğu bi yer varsa onlarıda yazın beslemede yapmak istiyorum. Avrupanın neresı olursa fark etmez erkek arkadaşımda araba var. Simdiden teşekkür ederim...
Ama Temizmama nın yaş mamaları çok lezzetli gözüküyor ahhahahha:)) Eşimde merak edip bakmıştı tadına
Hamileyken ıslak mama çekmişti canım. Yememe ramak kalmıştı
Konu sahibi yeni işin hayırlı olsun. Kendine harika bir amaç edinmişsin. Bol kazançlar diliyorum, sevgiler..
Migrostan hiç almadm açıkçası ama carrefour dan aldım enjoy köpek. Maması indirimden 4 tane almıştım 1 günde bitti ama birsuru köpek doyurdum. Migrosta da o marka vardr diye dusunmstm acikcasi. Dediğinz mamadn bizde severek kullanıyorz:)Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.
Evet bende temiz mama dan alıyorum. Hem kedilerim seviyor. Hem dışardakilere de yetiyor.Goody marka hayvanları hasta ediyor, en güzeli temizmama.com dam micho ya da mito markalar severek yiyorlar Sokaklara saça saça geziyoruz biz, kediler köpekler kuşlar her çeşit hayvan kapış kapış yiyor :)
Bende kokularını çok iştah açıcı buluyorum, özellikle somonlu olan. Tadını çok merak diyorum. Yiyince ne oldu ki onu merak ettim. Tabi yiyeceğim için sormuyorum.Aklı olan yemesin, ben yandım siz yanmayın.
Mitoyu çok seviyorlar ama ishal yapıyor. O yüzden başka mamayla karıştırıp vermek en iyisi.ben temizmamadan micho değilde mito adult diye bir mama alıyorum 15 kg. onu çok seviyorlar.
o dostluk mamalarını yemiyorlar gerçekten ama diğer mamalar şu an alınabilir fiyatta onları kastetmiştim.
Bende kokularını çok iştah açıcı buluyorum, özellikle somonlu olan. Tadını çok merak diyorum. Yiyince ne oldu ki onu merak ettim. Tabi yiyeceğim için sormuyorum.
Bonacibo çok güzel, kısırlaştırılmış kediler içinde ideal. Benim pisilerde seviyor.Temız mamada bonacibo var bizim sokaktaki canlar hassstasssıı
Mıgrostakılerı falan yemıyolar ya :/
Tadı o kadar kötümü? Zavallı pisilerParmağımın ucuyla yemiştim ama berbat.Midem alt üst oldu. Berbat bişeyy.
Mitoyu çok seviyorlar ama ishal yapıyor. O yüzden başka mamayla karıştırıp vermek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?