selwin Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2009 91 2 96 5 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selwin #1 Arkadaşlar saçlarımı sarıya boyatmıştım.Ve dip boyası geldi.İstanbulda kaliteli açıcı kulllanan, saçlarımı açarken yakmayacak ve turunculuk bırakmadan sarı yapabilen bir kuaför biliyor musunuz?
Arkadaşlar saçlarımı sarıya boyatmıştım.Ve dip boyası geldi.İstanbulda kaliteli açıcı kulllanan, saçlarımı açarken yakmayacak ve turunculuk bırakmadan sarı yapabilen bir kuaför biliyor musunuz?
leylaklila Nirvana Kayıtlı Üye 11 Nisan 2007 3.076 2.396 723 30 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selwin #2 selwin .!.: Arkadaşlar saçlarımı sarıya boyatmıştım.Ve dip boyası geldi.İstanbulda kaliteli açıcı kulllanan, saçlarımı açarken yakmayacak ve turunculuk bırakmadan sarı yapabilen bir kuaför biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... fatihde kardelen kuaför güzellik salonunu diyebilirim
selwin .!.: Arkadaşlar saçlarımı sarıya boyatmıştım.Ve dip boyası geldi.İstanbulda kaliteli açıcı kulllanan, saçlarımı açarken yakmayacak ve turunculuk bırakmadan sarı yapabilen bir kuaför biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... fatihde kardelen kuaför güzellik salonunu diyebilirim
E ebeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 6 0 36 İstanbul 30 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selwin #3 fatihin neresinde bu yer kesimide iyimi cnm
leylaklila Nirvana Kayıtlı Üye 11 Nisan 2007 3.076 2.396 723 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selwin #4 işinde uzman kişiler çalışıyor..fatihde fevzipaşa cad.ocaklı sok.8b..kardelen kuaför güzellik salonu
E ebeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 6 0 36 İstanbul 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi selwin #5 işlerinde uzmansa onlar saçı makasla kesiyolardır inşallah jilet çok yıpratıyor