Istanbul da yaşayanlar cevap verirler de "başıma ağrılar girdi." çok acayip bir durum değil mi? Azıcık rahat olun hayatta.Merhaba arkadaşlar biz bu yıl ilk defa kurban keseceğiz.istanbulda olanlar siz nasil hallediyorsunuz kurban işini.nerden alip nerede kestiriyorsunuz.marketlerde böyle işlemler var güvenilir mi ? Cevap verirseniz çok sevinirim kızlar basima ağrılar girdi. Es kişisi cok alakasız bu konuyla
Ben herseyi böyle büyütüyorsun kafamda herseyi dert ediyorum.kurban bize düşüyor ama esim bir okadar gamsız. Keşke bende rahat olabilsemIstanbul da yaşayanlar cevap verirler de "başıma ağrılar girdi." çok acayip bir durum değil mi? Azıcık rahat olun hayatta.
Markette açıklamalar kısmında müftü eşliğinde kesiliyor yazıyor doğru degilmidir acabaİstanbul'dayım biz kurban parasını yolluyoruz memleket de kiler kesiyor genelde ama kesim yeri çok var ücreti yüksek diye biliyorum. İnternetten bakın isterseniz tam olarak yer vermek sorun olabilir.ve marketlerde asla yapmayın bu işi özelikle Carrefour ve migros da . Helal ve usule göre olması açısından bunlar iyi değil
Etini eve getiriyirmusunuz yoksa memlekette dağıtıyor musunuz.İstanbul'dayım biz kurban parasını yolluyoruz memleket de kiler kesiyor genelde ama kesim yeri çok var ücreti yüksek diye biliyorum. İnternetten bakın isterseniz tam olarak yer vermek sorun olabilir.ve marketlerde asla yapmayın bu işi özelikle Carrefour ve migros da . Helal ve usule göre olması açısından bunlar iyi değil
Getirmedim şimdiye kadar hiç zaten kurban ihtiyaç sahibi insanlar için diyerekten dağıtılıyor ordaEtini eve getiriyirmusunuz yoksa memlekette dağıtıyor musunuz.
Anadolu yakasiIstanbulda hangi ilçedesiniz
Bazı dernekler var hisseye giriyosunAnadolu yakasi
Hangi köy acaba telefon numarası falan var mi bizde gider yaptırdık koydenSatılan yerlerde kesimi de yapılıyor.
Ben carrefour ve migrosta da kestirmiştim kızım bebekken,gayet özenli ve temiz hazırlıyorlar kolileri.
Son 3 senedir,İstanbul'a yakın köyde birini bulduk,önceden haber verip seciyoruz,orda kesim,parcalama vs yapılıyor. Yaşadığım semtte ki kurban kesim alanı evime yakın ama kalabalık ve yoğunluktan dolayı tercih etmedim hiç.
Silivrinin köylerinden biri,kendi ahırları var,orda kesiyorlar,telefon numarası mevcut değil zira bir tanıdık aracılığıyla iletişim kurduk hep.Hangi köy acaba telefon numarası falan var mi bizde gider yaptırdık koyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?