Tüp Bebek Merkezleri İstanbul'da Memnun Kaldığımız Doktorlarımızı Birbirimize Tavsiye Edelim

Teşekürler 3 düşük yaptım ilki kendiliginden düşük 2. ve 3.kalpatışı olmadığı için mecburen kürtaj 3 de 9 haftalık falandı

merhaba arkadaşlar
ben yedi aylık hamileyim çamlıca erdem hastanesine gidiyorum ilk olarak meltem hanımla başladım; daha sonra bana hastaneden telefon geldi meltem hanım işten ayrılmış.
daha sonra yine aynı hastanede diler hanımın hastası oldum lakin gelin görünkü 2 muayeneden sonra hastaneden tekrar bir telefon diler hanımda işten ayrılmış.koca hastanede bir tane kadın doğumcu kaldı.
ne bahsız çocuğum var.:ecrin_bebek:

evim çok yakın çamlıca erdeme, siteye kayıt olan arkadaşlardan dr bahar hanım varmış hospitalium hastaneside bana tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yazılarını bekliyorum.

bende yakınım oraya cok ozel mesaj atma hakkım yok yenıyım cunku bende cakmak erdeme gıdıyorum ama 2 hamışlıkte pof benım düşük sız nereye başladınız

Kesinlikle LEMİ İBRAHİMOĞLU nu tavsiye edererim şiddetle!
ben böyle iyi bir doktor görmedim nişantaşında muaynehanesi var işlemlerini de istanbul cerrahide yapıyo.

ades ve telefon bılg verebılırmısınız ne gıbı işlemlerı yapıyor cerrahpasada

istanbul avrupa yakasında isenız memorial hizmet hastanesinde OPT.DR.HAKAN PEKER var çook ama çook ilgili ben pko ıcın bebek dusundum ıcın esımle gıttım ve muayene suremız tam 1 saattı sımdıye dek 5 dr gıttım ve en fazla 10 dk muayene surelerı vardı ılgılenmıyoları bıde ozele gıttım halde:((Hakan bey teker teker verdıgı ilaçları dahı neden verdını ayrıca ne ıse yarıcanı herşeyııı aklınıza ne gelırse her seyı anlatıyo sorularınızı sonun kada cvplıyo jınekolojık muayede sızı hiç utandırmıyor çok rahat sureklı sızınle konusuyor destek oluyor dusunun bıde ılk defa gıttık ve sankı hep tanıyormusuz gıbı bı hava yarattı ılk gırdımızde odaya ayağa kalktı koltuktan ta kapıya kadar geldı hosgeldınız dıye el sıkıştık çok sevecen çok ilgili kibar v e nazık davranıyor sıze jınekolojık muayeneyı nerdeyse hıc hıssetmedım ultrasonda bır bır anlatıyor konusuyor sıze gosterıyor benım kıstım vardı ne kadar buyudunu yumurtalıklarımı gordum rahmımı gordum hepsını teker teker gosterdı ayrıca sekreteride yok hasta odadayken kendı laptopu var ona aıt oraya kısıel bılgılerınız aktarıyor ve sız aradınızda hemen bakıp ona gore sordunuz soruya daha net cvp verıyor tlf nosusnu ılk gıttınızde hemen verıyor ben boyle dr gormedım arkadaş abi gibi eşimle çok memnun kaldık ve artık hep ondayımmmm inş tedavılerımız sonuc vercek İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA İSENIZ OPT.DR.HAKAN PEKER İ TEK GEÇERİM:))

İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
op. Dr.Defne Dağlar,çok memnunum,çok ilgili,sorularınıza bıkmadan cevap veriyor,bıcır bıcır konuşkan ve motive edici konuşmaları var.Tavsiye ederim.

şişlide korkut aslan muayenesı..ben onu daha onceden bulabılseydım gecen hafta bebegımı kaybetmeyecektım..maalesef kaybettıkten sonra onun gıbı ısının ehlı bırını buldum ama cok gectı..fevkalade bır ınsan bır doktor..bebegım olunca hamılelıgım boyu ona gıdcgm
evıme bır haylı uzak olmasına karsın herkese ama herkese tavsıye ederım

valla kızlar ben yeni gittm 2 gün önce pozitif sonucumu aldm istanbul eurofertil doktor hakan ile :):) iki gündr duramıyrm şmdi yermde :)

Başarılı sonuç alan herkes doktorundan memnundur mutlaka; ancak herkeste aynı başarı yakalanamayabilir. Ben sadece ilk denememde başarılı olduğu için değil; ilgisi, güleryüzü, samimiyeti, gereksiz tahlillerle hem ruhumu hem kesemi bunaltmaması bakımından Bahçelievler Medical Park doktorlarından Jane Hanım'ın üstüne tanımam. Daha doğrusu ayrım yapmayayım, ekip halinde çalıştıkları için tüm doktorlarıma teşekkür ederim.

BaŞka yerler var mı kızlar bırde fıyatları nedır bunların ?

Arkadaşlar geçen yıl ilk denememi kadıköy florance nightingale hast nuri delikara ya yaptırdım ve gercekten cok memnun kaldım
fiyatlar abartılı degil ilaçlar %20 indirimli alınıyor anlaşmaları var ilaçlar dahil 4/5 civarı maloluyor .
Daha sonraki süreçte tahlilleri devlet hast yaptırabiliyorsunuz cebinizden oyle abartılı paralar cıkmıyor .
Nuri bey ve ekibinden allah razı olsun oğlum 3 aylık oldu ilk denememde çok şükür hamile kaldım .
Kendimi hep çok güvende hisstettim çunku zor ve karmaşık bir dönem insanın en çok destege güzel seyler duymaya ihtiyacı oluyor .
Nuri bey hem arkadaş hem doktor sagolsun .benim için ayrıca doktorun besmele ile bşlaması inançlı bir insan olması çok önemli allah razı olsun her konuda 38 hafta boyunca hep yanımdaydı .bu durumda olan herkese allah yardım etsin kucaklarına bebeklerini almayı nasip etsin .

Arkadaşlar geçen yıl ilk denememi kadıköy florance nightingale hast nuri delikara ya yaptırdım ve gercekten cok memnun kaldım
fiyatlar abartılı degil ilaçlar %20 indirimli alınıyor anlaşmaları var ilaçlar dahil 4/5 civarı maloluyor .
Daha sonraki süreçte tahlilleri devlet hast yaptırabiliyorsunuz cebinizden oyle abartılı paralar cıkmıyor .
Nuri bey ve ekibinden allah razı olsun oğlum 3 aylık oldu ilk denememde çok şükür hamile kaldım .
Kendimi hep çok güvende hisstettim çunku zor ve karmaşık bir dönem insanın en çok destege güzel seyler duymaya ihtiyacı oluyor .
Nuri bey hem arkadaş hem doktor sagolsun .benim için ayrıca doktorun besmele ile bşlaması inançlı bir insan olması çok önemli allah razı olsun her konuda 38 hafta boyunca hep yanımdaydı .bu durumda olan herkese allah yardım etsin kucaklarına bebeklerini almayı nasip etsin .

Ilk tüp bebek denemem tedaviye başlamadan önce çok araştırdım yanlış kararlar almamak için ve allahım yardım etti ve doğru bir merkez ve doğru bir doktoru bulduğumu düşünüyorum henüz tedavi sürecindeyim sonuç ne olacak allahım bana ilk denemede bu mutluluğu nasip edecek mi bilmiyorum ama şimdilik doktorumdan ve merkezimden memnunum

Hayatta alabileceğim en güzel hediyeyi veren Bahçeci umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim

Yazın ardama kardeş için yine umut tüp bebek merkezindeyim

BAHCECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

SÜLEYMAN TOSUN VE EMRE BAKIRCIOĞLU

inşallah sizde benim yaşadığım bu mutluğu yaşarsın

z.kamilde ki ersan demiraga giden varmi. ozel muayenehsnesinde asilama yaptirsam ssk dan igne raporu cikarabilirmiyim bilen varmi

Back
X