Tüp Bebek Merkezleri İstanbul'da Memnun Kaldığımız Doktorlarımızı Birbirimize Tavsiye Edelim

Bana da Aret Beyi doktor bir aile dostumuz önermişti, paragöz bir insan olmadığını, gerçekleri söylediğini belirttiği için ben de tercih ettim. Yaşı çok takmayın bence, ben de 37 yaşındayım, aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaşım 46 yaşında ilk denemesinde tutturdu, biraz kader kısmet sanırım. 2015 fiyatlarını bilmiyorum, ben 2014 baharda başladım. Çok net hatırlamıyorum ama tüp bebek için 4000 yada 4500 tl verdik, ilaçlar da 1500 tl civarı tuttu, tabi benim acemiliğime de geldi, tanıdık doktorlara yazdırıp devletten alabileceğim bazı ilaçları da eczaneden aldım (kan sulandırıcı iğne, cirnone jel yada progestan iğnesi gibi). Benim ilk denememde tutmadı, embriyoları dondurduk, 2. denemede 2000 TL ödedik dondurulmuş embriyo transferi için, yine ilaç kullandım ama bu sefer hem akıllandığım için hem dondurulmuşta daha az ilaç kullanıldığı için çok masrafım olmadı.
Bu arada tebrikler!! 4 aylık bolumu gormemisim. :):)

Ben de 4.denememde doc Dr banu kumbak Aygun ile Medıpol mega hastanesınde mutlu haberı aldım

Umut tüp bebek merkezi doktorum selen sezginsoy. Hem doktorumdan hem çalışanlardan çok memnunum. Özellikle embiyoloji lab bana göre mükemmel. İleri yaş yumurta rezervim çok düşük ilk deneme çok kötüydü iptal oldu. Şimdi ikinci denemem yumurtalarım iyi ve döllendiler rahim kalınlığı sebebiyle bekliyorum inşallah önümüzdeki ay transfer yapılacak. Doktorumada ekibede gerçekten minnettarım

Cumartesi günü Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezine gittim ve herşey beklediğimden çok daha iyiydi. Bu ilk tüp bebek denemem olucak. Dolayısı ile fazla tedirgindim ama kapıdan il girdiğim andan itibaren çok güzel karşılandım. Sanırım adı gibi umut veriyor bu merkez insana. Doktorum Selen Sezginsoy. Güler yüzlü sıcak kanlı ve işinin ehli bir doktor.

Cumartesi günü Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezine gittim ve herşey beklediğimden çok daha iyiydi. Bu ilk tüp bebek denemem olucak. Dolayısı ile fazla tedirgindim ama kapıdan ilk girdiğim andan itibaren çok güzel karşılandım. Sanırım adı gibi umut veriyor bu merkez insana. Doktorum Selen Sezginsoy. Güler yüzlü sıcak kanlı ve işinin ehli bir doktor.
Insallah guzel sonuclar alirsiniz, bolll sansss dilerim ;)

Back
X