Benim gibi bir çoğu bahçeci umut yada bahçeci fulya diyecekMerhaba Arkadaşlar,
Istanbul'da onerebileceginiz en iyi tüp bebek merkezi yorumlarınıza ihtiyacım var aşağıdaki merkezleri araştırıyorum sizinde deneyim ve tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
1- Liv hospital - Deniz Gökalp ve Ekibi Arda Lambet
2- Şişli Memeriol -Semra Kahraman ve ekibi
3- Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
Merhaba Arkadaşlar,
Istanbul'da onerebileceginiz en iyi tüp bebek merkezi yorumlarınıza ihtiyacım var aşağıdaki merkezleri araştırıyorum sizinde deneyim ve tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Peteklim canım çok dua ediyorum sanaMerhaba Arkadaşlar,
merhaba umarım hamilesinizdir. hastanelerin ve doktorların tavır ve konuşmaları gerçekten bazen moral bozcu olabiliyor. insan bir umut ufacık bir ışık ta olsa denemek yada sormak istiyor. bazen duygusuzlaşıyorlar malesef2 kez bahçeci cem hocadaydık embriyomuz bile gelişmedi döllenme olmadı sebepsiz infertiliteyiz. Doktor doğru düzgün bir yorum yapıp açıklama bile yapamadı niye böyle olduğuna dair. Ben internette piezo yöntemini öğrendim döllenme problemi olanlara yapılan bir yöntemmiş. Bahçeci labaratuvarını arayıp böyle yöntem duydum acaba bizde denenir mi diye sorduğumda alaycı bir tavırla internette her duyduğunuza inanmayın yok öyle bişey denildi. Çok moralimizi bozmuşlardı. Zaten çare arıyorduk derdimize verdikleri cevaba bakın. Ayrıca acayip paragöz bir yer bizi baya sömürdüler 2.tedavimde rahim dinlendirme olmycağı halde (Dr. Not almış dosyamıza embriyo gelişirse taze transfer olacak diye) veznedeki arkadaş öyle bir direttiki rahim dinlendirme ücreti almak için. Bizde mecburen vermek zorunda kaldık. Tabi embriyo gelişmedi tedavi iptal oldu bu sefer o parayı geri alabilmek için az uğraştırmadılar. Tabi rahim dinlendirme ücreti de ayrı komik bi olay ama neyse. Sanki rahim kendi kendine dinlenmiyor da merkez alıp dinlendiriyor :)) yani para talep etmeleri hiç doğru değil. Biz 2 tedaviden sonra memorial a geçtik Semra hanıma burda o dalga geçilen piezo yöntemiyle kaliteli 3 embriyomuz gelişti. İlk transferim tutmadı. Şimdi 2. Kez transferim oldu haftaya test günüm. Kesinlikle memorial ı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Hem hastaya olan yaklaşımları, hem doğru tedavi yöntemleri hem de paragöz olmamaları bizim için çok büyük artı oldutarihi geçmiş yani süresi dolmuş tüp bebek raporunu götürünce onu kabul edip 1500 lira indirim yapmışlardı. Bahçecide var olan raporu kabul etmemişlerdi
merhaba benim de ilk denemem malesef yeşilköy international acıbadem de oldu malesef olmadı kötü sonuçlandı. murat bey değildi doktorum sizin sonuçlar umarım iyidir. inşallah hamilesinizdirBen Acıbadem İnternational 'da Murat beye gidiyorum daha doğrusu istediği tahlillerimi yaptırdım adet olmayı bekliyorum adetimin ilk günü aramamı söyledi o zaman başlayacağız sanırım. Tüp bebekte ilk denemem olacak umarım son olmuş olur ve tek seferde tutar. Olumlu-olumsuz başlık açıp tecrübelerimi de paylaşacağım burada fikir olsun diye. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
merhaba siz hangi hastanede başladınız ve memnunmusunuz=Merhaba Arkadaşlar,
şişli memorial de tüp bebek yaptırdım semra hanım ve ekibiyle genel olarak doktorum yücel şahin di çok memnun kaldım ben laboratuvar ı da iyi ilgililerdeMerhaba Arkadaşlar,
merhaba benim de ilk denemem malesef yeşilköy international acıbadem de oldu malesef olmadı kötü sonuçlandı. murat bey değildi doktorum sizin sonuçlar umarım iyidir. inşallah hamilesinizdir
Merhabalar kesinlikle moral ve doktorların yaklaşımı çok önemli. Hayırlısı olsun sizin de inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Benim pazartesi transferim oldu 18 kasım test günüm beklemedeyim bakalımmerhaba umarım hamilesinizdir. hastanelerin ve doktorların tavır ve konuşmaları gerçekten bazen moral bozcu olabiliyor. insan bir umut ufacık bir ışık ta olsa denemek yada sormak istiyor. bazen duygusuzlaşıyorlar malesefbende memorialda bu ay tekrar başlıcam. genetik olumsuz çıkmıştı sizin son durumunuzu merak ettim
inşallah canım hayırlısı senin içinde dua ediyorum allah mujdeli haberler nasıp etsin hayırlısıyla istediğin bebişine kavuşmayı nasıp etsin. tahlil için az kalmış son 1 gun mujdeyi inşallah burada paylaşırsın canımMerhabalar kesinlikle moral ve doktorların yaklaşımı çok önemli. Hayırlısı olsun sizin de inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Benim pazartesi transferim oldu 18 kasım test günüm beklemedeyim bakalım
çok sevindim canım allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin maşallahı mı da ekleyeym. hamilenin duası kabul olurmuş insaallah benimde en kısa zamanda olurMerhaba, hayırlısı böyleymiş belki de hakkınızda, ya da henüz zamanı değildir belki Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah, evet ben hamileyim çok şükür :)
merhaba acaba transfer oldun mu canım inşallah guzel haberlerin vardır merak ettim böyle pat diye soruyorum lutfen kusuruma bakmakesinlikle şişli memorial semra hoca ve ekibi mükemmel benim genel takiplerimi yücel hoca yaptı çok iyi bi doktor gerçekten yumurtalarım toplandı temmuzda şu an pgt yapılıyorgerçektrn çok ilgililer.çok karmaşık bir vaka olmama rağmen her zaman destekleyici yaklaştılar.bende hidrosalpenks vardı bu sabah şişli memorial de ahmet beyde laparoskopi oldum ondanda çok memnun kaldım nasipse ekimde transfer olacagım ben çok arştrdm merkezleri çok konştm hiç biri bu kadar ilgili degildi
Allah razı olsun canım ama pek hayırlı gözükmüyor. Bu akşam yaptırdık kan testi şimdi sonuç 26 geldi büyük ihtimal kimyasal gebelik olacakinşallah canım hayırlısı senin içinde dua ediyorum allah mujdeli haberler nasıp etsin hayırlısıyla istediğin bebişine kavuşmayı nasıp etsin. tahlil için az kalmış son 1 gun mujdeyi inşallah burada paylaşırsın canım
moralini bozma canım senin tahlili yarın yaptırman gerekmiyormuydu? belki erken davrandın olumlu da olumsuzda olsa vazgeçmek yok yorulmak yokAllah razı olsun canım ama pek hayırlı gözükmüyor. Bu akşam yaptırdık kan testi şimdi sonuç 26 geldi büyük ihtimal kimyasal gebelik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?