Istanbul'da önerebileceginiz tüp bebek merkezleri?

Evet canım yarın yaptırmam gerekiyordu ama bugün hemşireyi aradım yaptırablirmiyim bu akşam diye o da yaptırabilirsin dedikten sonra verdim kan işte. Ağustos ayında da 24 çıkmıştı sonuç kimyasal gebelik oldu. Şuan en çok zoruma giden eşimin bana teselli de bulunmaması ben hava alcam dedi çıktı gitti. Kendimi şuan o kadar kötü hissediyorum ki bana hiçbir şey söylemedi. Çok üzgünüm

16 ekimde transfer oldum 7 haftalık gebeym kesem göründü 2 gün sonra kalp atışın duymaya gitcz,rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar verir inşallah

merhaba acaba transfer oldun mu canım inşallah guzel haberlerin vardır merak ettim böyle pat diye soruyorum lutfen kusuruma bakma
sor tabiki kusura bakmam kesinlikle hepmz aynı sıkıntılardan geçiyorz tez zamnda rabbim sana evlat versin

Acibadem maslak

Canim ben 3 bahceci tup bebek merkezi diyorum orda denedim şükür Rabbım yüzüme güldü

Benim şişli memorialde bir negatif denemem var,elbette bu işte olumlu sonuçlar gibi olumsuzlar da olabilir.Burada önemli olan tedavi olumsuz da olsa iyi ki burada denedim ya da 2. tedavimi de kesinlikle burada denerim diyebilmektir.
Ben denemem,hatta bir daha görüşmem bile,çok çok soru işaretim oluştu.
İlk tedavinin olumsuz olmasını gayet makul karşıladım ki benim de ilk denememdi.Doktorum arayıp elimizde embriyo kalmadı yeniden deneyelim dedi ve ben neden olumsuz dediğimde(bana %60-70 olumlu oranı veriyordu),sonuca ben de şaşırdım dedi. Bilmiyorum bu benim kabul edeceğim bir cevap değil açıkcası.
Şimdi başka bir merkezle görüşüyorum,olumlu deneyimim olursa (pozitif demiyorum,olumlu diyorum) yazarım yine.

Merhabalar. Bende oraya başlamayı düşünüyorum. Doktorunuz kimdi. Özelden konuşabilir miyiz?

Merhabalar. Bende oraya başlamayı düşünüyorum. Doktorunuz kimdi. Özelden konuşabilir miyiz?
Merhaba arkadaşım,

tabii tüm sorularını mesaj atabilirsin,en erken şekilde dönmeye çalışırım.Kusura bakma geç gördüm araya başka sağlık problemleri girdi

merhaba benim de ilk denemem malesef yeşilköy international acıbadem de oldu malesef olmadı kötü sonuçlandı. murat bey değildi doktorum sizin sonuçlar umarım iyidir. inşallah hamilesinizdir
Merhabalar ilk denemeniz olumsuz sonuçlanmış international acıbademde doktorunuz kimdi acaba ismail hocamıydı

Merhabalar ilk denemeniz olumsuz sonuçlanmış international acıbademde doktorunuz kimdi acaba ismail hocamıydı
evet ismail beydi aslında çok iyi bir hekim bir çok tanıdığım onun tedavisinde hamile kalmıştı ama benim tedavi sürecimde olaydan çok kopuktu hemşireler çok ilgisizdi transfer aşamasında resmen travma yaşadım 80 lerde hani devlet hastanelerinde hemşireler azarlarmış ya hastayı resmen öyle neredeyse azarlama boyutunda ben şokları yaşadım. soruyorsun bir zahmet cevaplama zoraki ustelik öyle buyuk bir hasta yoğunluda yoktu. ama yine söylüyorum ismail bey hekim olarak çok iyi bir hekim ama ekip çok önemli. bilmiyorum bana mı denk geldi böyle talihsiz bir durum oldu. eğer ekibe ve tedaviye inancım olsaydı orada yine devam ederdim denemeye

Tedavinizin olumsuz sonuçlanmasında ekibin mi hatası oldu canım yoksa bir neden den dolayımı oldu bende ismail hocada tedavi görmeye başlayacağım hocanın güleryüzlü samimi olmasıda önemli tabiki ama ekipte hemşirelerin ilaç kontrolleri olsun yaklaşımlarıda önemli birde labarotuvar ın güvenli olması

benim şişli memorial tedavim ve 8-
O dönem belki bana denk geldi bilemiyorum ama çok ilgisizdi ekipte hemşirelerde mesela yumurta toplandı o gun ilaçları kullanmaya devam etmem gerekiyor ama ilk tedavim olduğu için acemiyim de narkoz sonrası hemşirelere soruyoruz yanımıza almadık eşim dışardan eczaneden temin etsin kullanalım gerekiyorsa diye saatlerce bilgi verilmedi kaç kez soruduk yada telefon mesaj ulaşamadık ilaç saatleri geçtikten sonra bir lutuf hemşire hanım geldi kullanmalıydın ama önemli değil akşam kullanırsın dedi yada ne bileyim mesela transfer gunu idrara sıkışık olmanız gerekiyormuş benim haberim olmadı bir çok konuda bilgi ve iletişim noktasında eksik kaldıklarını gördum ve açık söylemek gerekirse kendimi çaresiz hissettim. ben yapı olarak surekli arayıp rahatsızlık boyutunda bilgi isteyen insanlardan değilim inanın söyleneni anlayacak kapasitem ve eğitimim var ama ben orada kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim. bilemiyorum belki duzelmiştir ama bunlar benim yaşadıklarım. neticede bu bir tedavi sureci yani kullanılan ilaçlar kişinin yaşı hayat biçimi beslenme şeklim mutlaka etken yani biz ilk tedavide mutlaka olumlu sonuç alırız diye de beklemiyorduk ama ekibin tavır davranış şekli samimiyetsizliği benim için hem travmatik oldu hem de başka hastaneye gitmeme sebeb oldu aksi taktirde yine yeşilköy international da tedaviye devam eder memorial şişli ye gitmezdim ki 8- 9 aydır memorial şişli de prof semra hnm ve ekibiyle devam ediyorum tedavime yani orada da ufak tefek sorunlar tabiki çıkıyor ama orada daha tedavi odaklı oldukları inancına sahibim yani yumurta kalitesini uygun bulmadıklarında bunu sıze oturup izah ediyorlar sizi maddi manevi zorluk içerisine sokmak istemediklerini anlatıyorlar. kusura bakmayın çok uzattım ama o anları tekrar yaşamış gibi uzuldum. bu arada yine söylemek istiyorum ismail bey çok iyi bir hekim ben muayenesinde herhangi bir aksaklık yada negatiflik yaşamadım. ama ekip ve tedavimin takibi ilaçların hatırlatılması ve davranış psikolojisi önemli bence .(ki transfer işleminde resmen hemşiresi beni azarlar boyutunda yuksek sesle konuştuğunda mudahil olmaması bence hiç uygun değildi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…