benim şişli memorial tedavim ve 8-
O dönem belki bana denk geldi bilemiyorum ama çok ilgisizdi ekipte hemşirelerde mesela yumurta toplandı o gun ilaçları kullanmaya devam etmem gerekiyor ama ilk tedavim olduğu için acemiyim de narkoz sonrası hemşirelere soruyoruz yanımıza almadık eşim dışardan eczaneden temin etsin kullanalım gerekiyorsa diye saatlerce bilgi verilmedi kaç kez soruduk yada telefon mesaj ulaşamadık ilaç saatleri geçtikten sonra bir lutuf hemşire hanım geldi kullanmalıydın ama önemli değil akşam kullanırsın dedi yada ne bileyim mesela transfer gunu idrara sıkışık olmanız gerekiyormuş benim haberim olmadı bir çok konuda bilgi ve iletişim noktasında eksik kaldıklarını gördum ve açık söylemek gerekirse kendimi çaresiz hissettim. ben yapı olarak surekli arayıp rahatsızlık boyutunda bilgi isteyen insanlardan değilim inanın söyleneni anlayacak kapasitem ve eğitimim var ama ben orada kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim. bilemiyorum belki duzelmiştir ama bunlar benim yaşadıklarım. neticede bu bir tedavi sureci yani kullanılan ilaçlar kişinin yaşı hayat biçimi beslenme şeklim mutlaka etken yani biz ilk tedavide mutlaka olumlu sonuç alırız diye de beklemiyorduk ama ekibin tavır davranış şekli samimiyetsizliği benim için hem travmatik oldu hem de başka hastaneye gitmeme sebeb oldu aksi taktirde yine yeşilköy international da tedaviye devam eder memorial şişli ye gitmezdim ki 8- 9 aydır memorial şişli de prof semra hnm ve ekibiyle devam ediyorum tedavime yani orada da ufak tefek sorunlar tabiki çıkıyor ama orada daha tedavi odaklı oldukları inancına sahibim yani yumurta kalitesini uygun bulmadıklarında bunu sıze oturup izah ediyorlar sizi maddi manevi zorluk içerisine sokmak istemediklerini anlatıyorlar. kusura bakmayın çok uzattım ama o anları tekrar yaşamış gibi uzuldum. bu arada yine söylemek istiyorum ismail bey çok iyi bir hekim ben muayenesinde herhangi bir aksaklık yada negatiflik yaşamadım. ama ekip ve tedavimin takibi ilaçların hatırlatılması ve davranış psikolojisi önemli bence .(ki transfer işleminde resmen hemşiresi beni azarlar boyutunda yuksek sesle konuştuğunda mudahil olmaması bence hiç uygun değildi)