evet maalesef paramızla rezil oluyoruz. Sekreter bize girmeden önce bilgi verdi ve dedi ki muayene olursanız 650tl gibi bir ödemeniz olacak dedi bizde tamam ama biz önce bilgi almak istiyoruz doktor güven verirse ona göre muayene yaptırırız dedik , dr görünce hiçbir şey anlatmadan etmeden muayene etmek istedi sürece başlarız falan dedi . Bende eşimle öyle afedersin atlayınca kaçmak istedik daha çok.Allah Allah ya, valla nereye gideceğimizi şaşırdık...
Memoriel e demi gidecektin ön görüşmeye?
Kendimiz için doğru yeri bulma sorumluluğu da başka bi stres... Bende napıcam şaşırdım..
Aynen bugün memoriala da gittim görüşmeye ora da başlayacağım çünkü dr kimsenin görmediği , söylemediği şeyleri söyledi bana . Birkaç dr’a rahim filmimi göstermeme rağmen. Rahimde polip ve yapışıklık varmış benim. Önümüzdeki ay yumurtalar toplanıp dondurulacak , ondan sonra histereskopi olacağım inşallah bir ay dinlendikten sonra transfer yapacaklar . Uzunca anlattı her şeyi eşimde bende aklımızda olan bütün sorularımıza cevap aldık ve oraya kara verdik .Memorial de mi başliycaksın sürecine şimdi?
Anlatman çok iyi oldu sağolasın. Bende eşime diyorum instagramda ne kadar güleryüzlü adam bak. Bize kendimizi kötü hissettiremez falan...evet maalesef paramızla rezil oluyoruz. Sekreter bize girmeden önce bilgi verdi ve dedi ki muayene olursanız 650tl gibi bir ödemeniz olacak dedi bizde tamam ama biz önce bilgi almak istiyoruz doktor güven verirse ona göre muayene yaptırırız dedik , dr görünce hiçbir şey anlatmadan etmeden muayene etmek istedi sürece başlarız falan dedi . Bende eşimle öyle afedersin atlayınca kaçmak istedik daha çok.
Evet biraz patavatsızca konuştu bizimle de . Hayır bir insan öyle bir dr’a nasıl kendini emanet eder? Bazı şeyler göründüğü gibi olmuyormuş bende bunu anladım. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçları alır bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz çünkü bu süreç oldukça yıpratıcı.Anlatman çok iyi oldu sağolasın. Bende eşime diyorum instagramda ne kadar güleryüzlü adam bak. Bize kendimizi kötü hissettiremez falan...
Çünki son özel hastane tecrübemizde doktor bana eşimin yanında resmen sorun sende muamelesi yaptı. Okadar kötü ve eşime karşı mahçup hissettimki..
Histeroskopi olmadan Rahimde yapışıklık olduğu görünmez demişti bana doktor ama.. Sonuçta histeroskopi bu süreçte kötü birşey değil. İmkanı olan herkes transfer öncesi yapsa keşke.. Bana negatif sonuç tekrar ederse yaparız dedi oyüzden yapmadım. Ama bu kez bende yaptırıcam.Aynen bugün memoriala da gittim görüşmeye ora da başlayacağım çünkü dr kimsenin görmediği , söylemediği şeyleri söyledi bana . Birkaç dr’a rahim filmimi göstermeme rağmen. Rahimde polip ve yapışıklık varmış benim. Önümüzdeki ay yumurtalar toplanıp dondurulacak , ondan sonra histereskopi olacağım inşallah bir ay dinlendikten sonra transfer yapacaklar . Uzunca anlattı her şeyi eşimde bende aklımızda olan bütün sorularımıza cevap aldık ve oraya kara verdik .
2013 de ben sol yumurtalıktan kist olmuştum o yüzden dr dedi eğer açık ameliyat olduysa ondan sonra olmuştur yapışıklık dedi ve 16 mm polip olduğunu söyledi tüplerin açık ama polip var dedi .Histeroskopi olmadan Rahimde yapışıklık olduğu görünmez demişti bana doktor ama.. Sonuçta histeroskopi bu süreçte kötü birşey değil. İmkanı olan herkes transfer öncesi yapsa keşke.. Bana negatif sonuç tekrar ederse yaparız dedi oyüzden yapmadım. Ama bu kez bende yaptırıcam.
Öyle olması gerekiyor zaten.İletisim çok önemli benim diğer tedavilerim de doktora soru sormak için bile ulaşamıyordum.Bu sefer ki doktorum iyiAynen öyle olunca daha çok şüphe ettim resmen . Fiyat bilgisi vereceklerdi yapılacak işlemlerin onu bile beklemedik o muameleyi gördükten sonra . Çıktıktan sonra tekrar bahçeciden aradılar bizi eşim açık açık her şeyi söyledi onlarda isterseniz başka hocalarla görüştürürüz sizi falan dediler biz istemedik. Ordan çıktıktan sonra da memorial ile görüştüm 2 ayrı dünya var iki hastanenin arasında . Semra hoca tatile ayrılmış onunla görüşemedik ancak İpek Nurbalın ile görüştük 2 saat ilgilendi resmen kadın bizimle muayene etti gördü rahim ağzına baktı , anlamadığım soruları tekrar tekrar sordum kendisine sağolsun hemşire olsun diğer personeller olsun o kadar iyi davrandılar ki .
aynen öyle, yapabileceklerimizi yapıyoruz, tüm ihtimalleri tarıyoruz, bide karşımıza içimize sinen düzgün bir ekip çıkarsa ki bence senin için tamam:) inşallah olur3 senedir hiçbir şekilde gebelik oluşmadı belki de sebep buydu bilemiyorum ama şimdi en azından çözüm var buna şükrediyorum
İnşallah hepimiz için , bu yolda Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasınaynen öyle, yapabileceklerimizi yapıyoruz, tüm ihtimalleri tarıyoruz, bide karşımıza içimize sinen düzgün bir ekip çıkarsa ki bence senin için tamam:) inşallah olur
MRA’nın size böyle yapmasına çok şaşırdım.. ben 2 kez gittim kendisine, ikisinde de aynı instagramdaki gibi Güler yüzlü konuşkan ve açıklayıcıydı. Hatta çıktıktan sonra bende eşime demiştim ki, kimse bugüne kadar bize bunları bu kadar anlatmamıştı diye. Hatta bana son gittiğimde sana tüp bebek yapmayalım şimdi sen birkaç ay kafanı rahatlat kendin dene, olmazsa gel yapalım demişti. Hemen tüp bebek diye atlamaması bile bi güven vermişti. Değişik bi durum olmuş sizinki gerçekten..Evet biraz patavatsızca konuştu bizimle de . Hayır bir insan öyle bir dr’a nasıl kendini emanet eder? Bazı şeyler göründüğü gibi olmuyormuş bende bunu anladım. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçları alır bebeklerimize en kısa sürede kavuşuruz çünkü bu süreç oldukça yıpratıcı.
Evet benden daha çok eşim şaşırdı zaten ben burada ki bir arkadaşın tavsiyesi üzerine araştırdım kendisini ve instagram da güler yüzlü bir sürü hastasını paylaşmış diye olumlu düşündüm ama maalesef tam tersi muameleyle karşı karşıya kaldık. Hiçbir şey anlatmadan etmeden direk tüp bebek yapalım demesi çok saçma geldi biz detaylı bilgi almak istedik. İkimizinde beklentilerini karşılamadı . Sonuçta bu kadar hassas bir konuda insan doktorundan güven istiyor . Size bebek vereceğiz ne demek oyun mu buMRA’nın size böyle yapmasına çok şaşırdım.. ben 2 kez gittim kendisine, ikisinde de aynı instagramdaki gibi Güler yüzlü konuşkan ve açıklayıcıydı. Hatta çıktıktan sonra bende eşime demiştim ki, kimse bugüne kadar bize bunları bu kadar anlatmamıştı diye. Hatta bana son gittiğimde sana tüp bebek yapmayalım şimdi sen birkaç ay kafanı rahatlat kendin dene, olmazsa gel yapalım demişti. Hemen tüp bebek diye atlamaması bile bi güven vermişti. Değişik bi durum olmuş sizinki gerçekten..
Şu anda çok şükür kafama yatan bir doktorla ilerliyorum ve güveniyorum inşallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır . Allah kimsenin bu yolda kucağını boş bırakmasın dediğim gibi çok zor bir süreçMRA’nın size böyle yapmasına çok şaşırdım.. ben 2 kez gittim kendisine, ikisinde de aynı instagramdaki gibi Güler yüzlü konuşkan ve açıklayıcıydı. Hatta çıktıktan sonra bende eşime demiştim ki, kimse bugüne kadar bize bunları bu kadar anlatmamıştı diye. Hatta bana son gittiğimde sana tüp bebek yapmayalım şimdi sen birkaç ay kafanı rahatlat kendin dene, olmazsa gel yapalım demişti. Hemen tüp bebek diye atlamaması bile bi güven vermişti. Değişik bi durum olmuş sizinki gerçekten..
İyi yapmışsınız, bu süreçte içimize sinen doktorla ilerlemek en güzeli. En önemli şey stres yapmamak diye düşünüyorum ben de. Amin inşallahŞu anda çok şükür kafama yatan bir doktorla ilerliyorum ve güveniyorum inşallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır . Allah kimsenin bu yolda kucağını boş bırakmasın dediğim gibi çok zor bir süreç
Dr Mehmet Reşit Asoğlu ile görüştüm bugün kızlar merak edenler için yazıyorum . Dr resmen 2 dk konuşmadı bizimle direk tüp bebek yaparız dedi . Sonuç hiçbir şey anlamadık eşimle şaşırdık kaldık açıkçası ilk deneyimimiz. Bir şey sorunca sanki kötü bir şey sormuşuz gibi tersleyerek hep cevap verdi . Burada okuduğum şeylerin kat kat fazlası ve İnstagram profiliyle alakası yok adamın . İnstagram da yine gülüyor ediyor ama bizim gördüğümüz sinirli bir dr.
Ben de gittim ona gecen ay ve ayni yazdigini muameleye maruz kaldik birde fiyatlarla ilgili bilgi almak istedik assagilayici bir karsilik aldik paramizla rezil olduk ayni seyi hissetmisiz resmen kacmak istedik eger başlamadiysaniz tedaviye eray çaliskani tavsiye ederim ve calistigi embriyolog cok uzman ender yalcinkaya youtube videolari var ben cok guveniyoeum embriyolog cok onemli bilgi isterseniz ozelden yazarsiniz ve fiyatlar makulDr Mehmet Reşit Asoğlu ile görüştüm bugün kızlar merak edenler için yazıyorum . Dr resmen 2 dk konuşmadı bizimle direk tüp bebek yaparız dedi . Sonuç hiçbir şey anlamadık eşimle şaşırdık kaldık açıkçası ilk deneyimimiz. Bir şey sorunca sanki kötü bir şey sormuşuz gibi tersleyerek hep cevap verdi . Burada okuduğum şeylerin kat kat fazlası ve İnstagram profiliyle alakası yok adamın . İnstagram da yine gülüyor ediyor ama bizim gördüğümüz sinirli bir dr.
Aynen öyle ben histereskopi ameliyatının fiyatını sordum kendisine , ben para almıyorum falan diye sert bir tavırla cevap verdi sanki ben ona para teklif ediyorum sadece bilgi almak istedim .Diyebilirdi sekreterimiz bilgi verecek diye ama neyse olan oldu iyi de oldu yoksa şu anki drma kavuşamazdım ) Ben dr konusunda kararımı verdim canım umarım hepimiz bu süreçte güzel sonuçları alır evlatlarımıza kavuşuruzBen de gittim ona gecen ay ve ayni yazdigini muameleye maruz kaldik birde fiyatlarla ilgili bilgi almak istedik assagilayici bir karsilik aldik paramizla rezil olduk ayni seyi hissetmisiz resmen kacmak istedik eger başlamadiysaniz tedaviye eray çaliskani tavsiye ederim ve calistigi embriyolog cok uzman ender yalcinkaya youtube videolari var ben cok guveniyoeum embriyolog cok onemli bilgi isterseniz ozelden yazarsiniz ve fiyatlar makul
Bende histereskopi olucam,bidaki adette tedavi baslicak, banada surekli sen ne iş yapiyoaun diyordu hem odada sordu hem muayne ederken 2 sefer ne iş yapiyoaun diyo bana sonra esin ne is yapiyor diyo sanki şey eminonunde almanci musteri avina cikan esnaflar gibi hiç hoşlanmadimAynen öyle ben histereskopi ameliyatının fiyatını sordum kendisine , ben para almıyorum falan diye sert bir tavırla cevap verdi sanki ben ona para teklif ediyorum sadece bilgi almak istedim .Diyebilirdi sekreterimiz bilgi verecek diye ama neyse olan oldu iyi de oldu yoksa şu anki drma kavuşamazdım ) Ben dr konusunda kararımı verdim canım umarım hepimiz bu süreçte güzel sonuçları alır evlatlarımıza kavuşuruzÇok fazla dr araştırınca da insanın kafası karışıyor Ağustosun 1nde tedaviye başlayacağım inşallah
Töbe o ne alakaysaBende histereskopi olucam,bidaki adette tedavi baslicak, banada surekli sen ne iş yapiyoaun diyordu hem odada sordu hem muayne ederken 2 sefer ne iş yapiyoaun diyo bana sonra esin ne is yapiyor diyo sanki şey eminonunde almanci musteri avina cikan esnaflar gibi hiç hoşlanmadim
Size bebek veririz nedir yaaTöbe o ne alakaysaOnlar artık hastaları önemsemiyor çünkü biz gittiğimizde bir sürü yabancı vardı kabalıktı baya . Galiba nasılsa geliyorlar kafasındalar . Beni de girer girmez muayene etmek istedi bizde dedik hani bi konuşalım önce bilgi alalım kafamıza yatarsa muayenede oluruz falan yok bu muayene edicem tedaviye başlarız size bebek veririz falan diyor iyice gerildim bende . Sekreter de bize girmeden dedi ki ücret olacak muayene ederse diye bende açıkçası güvenmediğim birine muayene olmak istemedim , kime karar verirsem ona muayene olur başlarım dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?