Hayırlı olsun inşallah gönlünüzce olur her şeyMerhaba. Ben de şişli memorialda aşılama tedavisine başladım. 5 gün femara kullandım. Yumurtalar istenen boyuta gelmedi henüz (15.gündeyim). Bakalım iki gün daha verildi. Büyümezse eğer tedavi iptal edilecek
Allah ikisinide size bağışlasın sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallahAcıbadem maslak. Hastaneden memnun kaldım her şey tüm süreçok iyiydi. Ama hastaneyi tercih etme sebebim prof dr yiğit çakıroğlu idi... Önceki doğumunda doktor sebepli travmalar üstü travmalar yaşatılan ve hiçbirine güvenmeyen ben, yatırıp kesse vardır bir bildiği derdim. Sesinde sakinleştirici bir etki var. Nasıl nazik, nasıl kibar nasıl işinde uzman.. Transferimin tek seferde başarılı olmasına tek üzüleceğim nokta tekrar görüşememek sanırım. Kuralları gereği transferi bülent tıraş yapıyormuş ama yiğit hocam ricamı kırmayıp gelip tüm işlem boyunca elimi sımsıkı tuttu.. Bu iş güven ve enerji işi... O olmadan olmazdı. Sağolsun. Fiyat anlamında yardımcı olamam çünkü ciddi genetik incelemeler kromozom analizleri vs yapıldı bize. İlk evladım engelli doğdugu için. Standart bir süreç geçirmedik, ilaçlar benzin yemesi tedavisi o su bu su 50bini buldu diyebilirim.
Asla pişman değiliz, ne gerekiyorsa o yapılıyor. İkizlerime gebeyim şu an 17 haftalık. Yiğit hocam orayı bırakıp bulundugumuz ile gelse takiplerime de ona giderim. Gerçek bir İNSAN
Gene aynı yerde mi canım. Kaçıncı gün embriyosu oldun. Ben 3,gün negatif. Saglıkla tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallahMerhaba ben Şişli memorial da ilk transferimi oldum canım kimyasal oldu maalesef ikinci tedaviye başlayacağız inşallah bir kaç ay sonra
Evet canım aynı yerde benim 5.gün embriyosuydu ama kalite iyi değildi 3bb ve 4cb embriyosu transfer edildi . Toplamda 4 embriyom vardı ama çözülürken iyi kalite olanlar bozuldu maalesef o yüzden sıfırdan başlayacağım inşallah nasipse . Senin ilk transferin miydi? Nerede tedavi görüyorsun canım ? İnşallah ikimizde kavuşuruz en yakın zamanda ben biraz bu süreçte dinlenmek istiyorum psikolojik olarak çok yordu süreçGene aynı yerde mi canım. Kaçıncı gün embriyosu oldun. Ben 3,gün negatif. Saglıkla tez zamanda kavuşursun bebeğine inşallah
3.güniyi kalite dediler ama negatif oldu. Yasemin çekmez doktorum. Senin kimEvet canım aynı yerde benim 5.gün embriyosuydu ama kalite iyi değildi 3bb ve 4cb embriyosu transfer edildi . Toplamda 4 embriyom vardı ama çözülürken iyi kalite olanlar bozuldu maalesef o yüzden sıfırdan başlayacağım inşallah nasipse . Senin ilk transferin miydi? Nerede tedavi görüyorsun canım ? İnşallah ikimizde kavuşuruz en yakın zamanda ben biraz bu süreçte dinlenmek istiyorum psikolojik olarak çok yordu süreç
Ah canım olumsuz sonuc olunca duygusal üzüntü de oluyor malesef bilmezmiyim. İnşaallah bu sefer hersey güzel olur senin için.Evet canım aynı yerde benim 5.gün embriyosuydu ama kalite iyi değildi 3bb ve 4cb embriyosu transfer edildi . Toplamda 4 embriyom vardı ama çözülürken iyi kalite olanlar bozuldu maalesef o yüzden sıfırdan başlayacağım inşallah nasipse . Senin ilk transferin miydi? Nerede tedavi görüyorsun canım ? İnşallah ikimizde kavuşuruz en yakın zamanda ben biraz bu süreçte dinlenmek istiyorum psikolojik olarak çok yordu süreç
Merhaba sisli memorialde mi bozuldu embriyonuzEvet canım aynı yerde benim 5.gün embriyosuydu ama kalite iyi değildi 3bb ve 4cb embriyosu transfer edildi . Toplamda 4 embriyom vardı ama çözülürken iyi kalite olanlar bozuldu maalesef o yüzden sıfırdan başlayacağım inşallah nasipse . Senin ilk transferin miydi? Nerede tedavi görüyorsun canım ? İnşallah ikimizde kavuşuruz en yakın zamanda ben biraz bu süreçte dinlenmek istiyorum psikolojik olarak çok yordu süreç
Evet diğer embriyolar da gidince tamamen çöktüm birinci olmazsa ikinci diyordum şimdi en başından başlamak lazım inşallah canımAh canım olumsuz sonuc olunca duygusal üzüntü de oluyor malesef bilmezmiyim. İnşaallah bu sefer hersey güzel olur senin için.
Merhaba Şişli memorialda tedavi görüyorum evet ama embriyolarımın bozulmasının nedeni orası değil çünkü başka insanlarda da duydum aynı durumu biz pgt falan da yaptırmadıkMerhaba sisli memorialde mi bozuldu embriyonuz
28 canım sen?Yaş kaçtı canım.
Çok genç ve güzelsin
Benim orda olan bir oglum var tekrar düşünüyorum ama 2 ay önce bir arkadaşımın daha orda embriyosu bozuldu bende açıkçası sizide görünce bi acaba dedimMerhaba Şişli memorialda tedavi görüyorum evet ama embriyolarımın bozulmasının nedeni orası değil çünkü başka insanlarda da duydum aynı durumu biz pgt falan da yaptırmadık
Yaaaaa ne güzel Allah bağışlasınBenim orda olan bir oglum var tekrar düşünüyorum ama 2 ay önce bir arkadaşımın daha orda embriyosu bozuldu bende açıkçası sizide görünce bi acaba dedim
Benim memoriali suçluyacak bi suru sebebim var ama birsey demek istemiyorum çünkü başka bir merkez ordan daha iyi değil bu sektörün yinede en iyisi orası el mahkum ins bir sonrakinde saglikli evladınız olur hiç pes etmeyin bende orda 3. Tup bebekle ogluma kavuştumYaaaaa ne güzel Allah bağışlasın
Biz transfer günü gittik embriyolog size bilgi verecek dediler bekliyoruz tabi kötü bir şey beklemedik ilk defa transfer olacağım için hatta doktorlar bile hep olumlu konuştu işte sizin olur falan , embriyo kaliteniz de iyi , yaşınız da genç diye ta ki transfer günü gelene kadar . Embriyolog geldi bir şeyler anlatmaya başladı embriyolar ile ilgili biz eşimle başta olayı çözemedik tıbbı terminoloji ile konuşuyor doktor . Sonra -200 dereceye dayanamadılar falan dedi biz durumun kötüye gittiğini orada anladık . Orada dedi ki biz embriyoları donduruyoruz onlara bir müdahale yapamıyoruz ve ne ile karşılacağımızı bilmiyoruz dedi tamamen embriyodan kaynaklanan bir şey dedi . O yüzden ben memorialı bu konuda suçlayamam birde hep duydum en iyi laboratuvardan biri memorialda diye .
Çok teşekkür ederim inşallah bir kaç ay sonra tekrar başlamayı düşünüyoruz ama sıfırdan başlamak o kadar zor ki ben o 4 tane embriyoma güveniyordum birinci olmasa ikinci diye şimdi her şey baştanBenim memoriali suçluyacak bi suru sebebim var ama birsey demek istemiyorum çünkü başka bir merkez ordan daha iyi değil bu sektörün yinede en iyisi orası el mahkum ins bir sonrakinde saglikli evladınız olur hiç pes etmeyin bende orda 3. Tup bebekle ogluma kavuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?