İstanbul’da tüp bebek yaptıranlar 🙏🏻

Çift embriyo da yaşa göre yapılıyor ama çift verip teknl gösterme işlemi de yapıyor bana çift verdi teki tuttu
Yaşım 28 etrafta tüp bebek yaptırıp ikizleri olanları görünce özeniyor insan ister istemez rica etsem çift atar mı acaba diye demiştim Olsun da tek olsun bu kadar çaba boşa gitmesin

Amin inşallah teşekkürler.Yuzde veriyor ama hangi ilden gideceksiniz bilmiyorum ama bence doktorla bire bir konuşun yada sekreteri sorsun hangi tahkileri istiyorsa yaptırıp gidin en azından maddi olarak biraz daha iyi olur ben çoğunu devlet Hastanesi'nde yaptırıp öyle götürdüm

Iğdırdan gidicez doktor toplantıdaydı asistanı ile görüştüm sadece sperm testi ve hormon testi istedi bende sperm testini burda yaptırıp diğer hormon testini orda yaptırmayı düşünüyorum sanırım diğer aya da transfere rahimi dinlendiriyormuş çok teşekkür ederim ben sağlıkla gelsin bebişiniz

Dinlendirme oluyor evet ben de Iğdır'dan gittim
aynı yerde yaşıyoruz demek ki
Her şey gönlünüzce olsun

Yaşiniz kaç acaba ?

öyle görünüyor kader arkadaşım inşallah bu vesile ile bebişlerimiz tutunur bize doktorunu mutlaka araştıracağım çok teşekkür ederim
asla tavsiye etmem bana etmediği hakaret kalmadı. duygusuz tahammülsüz bir kadın ve yaşlı olduğu için habire hastaları karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…