- 3 Mart 2016
- 12
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
Paran bol ise taksiye bin daha güvenliMerhaba kızlar, ben yarın başka bir şehirden istanbula gelcem, ve bana yardımcı olabilcek birisi gerekiyor .. İstanbul Pendik'den Beylikdüzü'ne gitmem gerekiyor .. Doktora gitceğim ama orasını hic bilmediğim icin bana yardımcı olabilecek birisini arıyorum . Parasını'da veririm, sorun değil. Yarın 11'den sonra orda olcam, lütfen yardımcı olun bana
Ordan oraya taksi öğrencinin aylık geçim masrafı yavParan bol ise taksiye bin daha güvenli
Zaten gelen kişiyede parasını veririm sorun degil yazmış ona vereceği parayı taksıye versinOrdan oraya taksi öğrencinin aylık geçim masrafı yav
Taxi trafikte kalırsa baya cok bir para yazar ki amaParan bol ise taksiye bin daha güvenli
Taksi km hesabı çalışır Can'ım yanı durduğu yerde yazmazTaxi trafikte kalırsa baya cok bir para yazar ki ama
Taxi parası yaklaşık nekadar tutar ki ? Pendikten oraya kadar ?Taksi km hesabı çalışır Can'ım yanı durduğu yerde yazmaz
Özel bir kliniğe, kadın doktorunaarkadaşım ne doktoruna geleceksin desene .. hastane mi? hangi hastane?
Özel bir kliniğe, kadın doktoruna
ay hem yardım istiyorsun hem ağzından kerpetenle laf çıkıyor .. hangi klinik ona göre yol tarif edicem.. burda öyle pek klinik tarzı yerlerde yok yalnız..
İncirli Caddesi no:9/8 Ceylan Apt. Bakırköy İstanbul ( Kemerburgaz Üniversitesi sol yanı , Bakırköy Kaymakamlığının az yukarısında TEB bankası karşısı )
Jinekolog Op. Dr. Turgay karakaya Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı.
Ben Ankara'da yaşıyorum. Duruyorken de yazıyor burada. İstanbul'da farklıysa bilemem.Taksi km hesabı çalışır Can'ım yanı durduğu yerde yazmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?