Istanbul'da yardımcı olacak biri

Keeleebeek_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
12
0
1
30
Merhaba kızlar, ben yarın başka bir şehirden istanbula gelcem, ve bana yardımcı olabilcek birisi gerekiyor .. İstanbul Pendik'den Bakırköy gitmem gerekiyor .. Doktora gitceğim ama orasını hic bilmediğim icin bana yardımcı olabilecek birisini arıyorum . Parasını'da veririm, sorun değil. Yarın 11'den sonra orda olcam, lütfen yardımcı olun bana

Son düzenleme:
Moovit diye bi program vardı galiba. Onunla İETT güzergahı öğrenebilirsiniz.

E5e inin uzunçayır metrobüse giden otobüslere binin yazar üzerlerinde. Metrobus Beylikdüzüne gidiyor zaten.

Son düzenleme:
Paran bol ise taksiye bin daha güvenli

ay hem yardım istiyorsun hem ağzından kerpetenle laf çıkıyor .. hangi klinik ona göre yol tarif edicem.. burda öyle pek klinik tarzı yerlerde yok yalnız..

Jinekolog....Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlim kürtaj olmaya gidiyorsun sanirim...
burdan adam bulunmaz.tanimadigin insandan sana hayir gelmez..
hic mi arkadasin yok güvenebilecegin
hemen nasil döneceksin o halde

Bu adres bakirkoy sen niye beylikduzune gideceksin ki?

En guzeli taksi yada toplu tasima araci bu devirde ne cesaret tanimadin insanlarla bulusmaya kalkiyosun sora sora bagdat bulunurmus gec kalmaktan korkuyorsan da 3 yada 4 saat erkwn cik yola gidecwgin yerede vaktinde veya vaktinden once varma ihtimalin yuksek en iyi yol bildigin yoldur sora sora bulmani tavsiye ederim yada bi akraba falan yokmu istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…