Istanbul'da yardımcı olacak biri

Hic bilmediginiz bir şehre gidip orda sizi dr.götürecek birine hemde hic tanimadiginiz birine para vermede sakinca görmüyorsunuzda taksi ücretinin mi derdindesiniz.??? Hiç güvenilir gelmediniz.... aynı şehirde tanimadigimi biryere götürmezken ayri şehirden aslaaa.kimsede yapmaz,yapmamalida

Insanlar burda bir semtten diğer semte zor gidiyor kendi işi için bile ,sen taa pendikten bakirkoye insan ariyorsun ,bin taksiye git paran varsa ver 150-200 lira niye ugrastiriyosun ki insanları? ? Sora sora bagdat bulunur ıstanbul da herkes birilerine soruyor zaten, cebinde paran varsa kaybolmazsin burda

Yardimci olana para vermek de neyin nesi? Binin bir taksiye, gidin nereye gitmek istiyorsaniz. Neyin kafasindasiniz?

Bakirkoy'deki doktor es imzasiz kurtaji kabul etti mi peki?

Beni götürebilecek birisini arıyordum ..
Sikintin yeri bulamaksa taksiyi birak her yerde guvenlik ve polis var git sor korkma zarar vermez baki4koye gitmek istiyorum nasil yapabilirim hic bilmiyorum de...ve pendikte istanbul kart edin.metro metrobus icin lazim olucak pendikten beylikduzune 1.50 saatte gelirsin metrobüs ile uzun cayiirdan ..
Bakırköye de insanlar anlatmış en fazla 7 tl falan gider donusude hesaplarsan 30 tl olsa nolur nolmaz diye yeterli..Bu devirde kim kime guvenir de ben gelirim der ki? Eger bebek aldirmak icinse size bunu yapan size destek olmuyor mu..

Gizli kurtaj artik gizli değil adereside verdi,bu nasıl iş anlamadim.doktorun kabul etmemesi lazim.insallah etmemistir.bosancaksan çocuk niye korunsaydin dicem ama sevismekte yanlış bence,çok garip insanlar var burdan beni götürün demesini zatenvanlamiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…