- Konu Sahibi Keeleebeek_
-
Ben Ankara'da yaşıyorum. Duruyorken de yazıyor burada. İstanbul'da farklıysa bilemem.
Tatlim kürtaj olmaya gidiyorsun sanirim...
burdan adam bulunmaz.tanimadigin insandan sana hayir gelmez..
hic mi arkadasin yok güvenebilecegin
hemen nasil döneceksin o halde
Bakırköy'müş kusura bakmayın, karıştırmışım .. Taxiyle yaklaşık kac para yazar ? Lütfen yardım
Taxi parası yaklaşık nekadar tutar ki ? Pendikten oraya kadar ?
taksi çok tutar.siz deniz otobüsünü araştırın.bostancıya kadar gidebiliyorsanız.bostancı bakırköy deniz otobüsü var onu kullanın.sonrası zaten sora sora bulursunuz .yürüme mesafesi değilse taksiyle devam edersiniz.Taxi parası yaklaşık nekadar tutar ki ? Pendikten oraya kadar ?
Ya arkadasim, sari dolmuslar var pendik sahilde, onlarla bostanciya gel, sonra bostancidan deniz otobusene bin, bakirkoyde in. Kime sorsan sarin dolmusu da, deniz otobusunu de gosterir.Bakırköy'müş kusura bakmayın, karıştırmışım .. Taxiyle yaklaşık kac para yazar ? Lütfen yardım
+1 aynı şeyleri bende düşündüm birde yeni üye yani akla sığmıyor. Şu 39 üyeliği olan kişiden sonra yeni üye fobisi oldu bende resmenSapikmisin.organ mafyasimisin belli dwgil.kim tanimadigi biriyle bulusur oralara giderki.pes!
Beni götürebilecek birisini arıyordum ..Beylikdüzü yakın bana da nasıl bi yardim istiyodun ki
Eşinle gel keelebek.insanlara guvenip nereye gideceksin veya insanlar sana nasil guvenecek.Beni götürebilecek birisini arıyordum ..
Sizi kimse götüremez kardeş.Götürselerde gitmeyin zaten.Üyeler detaylıca yazmış bu adres şeklini kağıda not alın.Taksiyle ne kadar malolur kimse tam kestiremez.Siz otobüsle metroyla gidin zaten dönüşte taksiyle dönersiniz...Beni götürebilecek birisini arıyordum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?