Istanbul'da yardımcı olacak biri

İyide ilk mesajında beylikdüzü yazmışsın
2.sayfada bakırköy incirli..

Çok basit gideceğiniz yer 2 vasıta
Metrobüs gidiyor zaten

Derdiniz yanınızda biri olması ise
Hiç kimse bunu yapmaz
Şahsen bende yapmam

Kartaldan metroya binin ordan marmaray. Ordan sonrasına beylikdüzüne direk giden araba vardır zaten hiç yorulmadna hızla karşıya geçmiş olursunz.

Tatlim kürtaj olmaya gidiyorsun sanirim...
burdan adam bulunmaz.tanimadigin insandan sana hayir gelmez..
hic mi arkadasin yok güvenebilecegin
hemen nasil döneceksin o halde

hımm bu şekilde düşünmemiştim hiç..
konu sahibi metrobüse bin bakırköyde in ..indiğin yerden karşıya geç taksiye bin madem..

Burada parayla size yardımcı olacak birini bulamazsınız, ki zaten bu çok tehlikeli.
Tek başınıza İstanbul'a gelmek yerine yanınızda biriyle gelmeniz daha güvenli olur, siz size her yardım edeceğini sandığınız kişiye inanabilecek ve kötü şeylerle karşılaşabilecek kadar iyi niyet sahibisiniz belli ki.

Son düzenleme:
Bakırköy'müş kusura bakmayın, karıştırmışım .. Taxiyle yaklaşık kac para yazar ? Lütfen yardım

Bakırköy'müş kusura bakmayın, karıştırmışım .. Taxiyle yaklaşık kac para yazar ? Lütfen yardım

arkadaşım pendikten bakırköye taksi olmaz dünyanın parası yazar.. yazdım bak yukarıda pendikten metrobüse bin m.köyde aktarma olacak tekrar bindiğinde bakırköy de in.. zaten durakları söylüyor metrobüs.. bakırköy durağında indikten sonra sor orda bakırköy tarafı ne taraf diye indiğin yerden oraya geç .ordan taksiye bin götürsün seni..

yanlış hatırlamıyorsam kaymakamlık tam bakırköy meydanında zaten.. sen taksiciye kaymakamlığa gidecem de ordan bulursun sora sora.

Taksiyle.com diye bir site var. Taksiyle ne kadar tuttuğunu söylüyor. Ama ne kadar doğru bilemem. Bir fikir verir diye düşünüyorum.

Taxi parası yaklaşık nekadar tutar ki ? Pendikten oraya kadar ?
taksi çok tutar.siz deniz otobüsünü araştırın.bostancıya kadar gidebiliyorsanız.bostancı bakırköy deniz otobüsü var onu kullanın.sonrası zaten sora sora bulursunuz .yürüme mesafesi değilse taksiyle devam edersiniz.

Pendik sahilden bostanciya giden sari dolmuslar var sahilde,onlarla bostanciya gidip,ordanda deniz otobusuyle bakirkoye gidin,en rahati ve hizlisi..

Ya arkadasim, sari dolmuslar var pendik sahilde, onlarla bostanciya gel, sonra bostancidan deniz otobusene bin, bakirkoyde in. Kime sorsan sarin dolmusu da, deniz otobusunu de gosterir.
Taksiye adres icin Bakirkoyden binersin. 10-15 anca yazar
Turksun, turkcen var. Yanina adam lazim degil, ne yaptigini, gidecegin yerdeki insanlari biliyorsan tabi.

Pendik minibüs duraklarına gidin kime sorsanız gösterir. Oradan ya kartaldan geçen arabalara yada pendik kadıköy arabalarına binin. Bi şekilde metroya ulaşın yanı. Sonrasında zaten kimseye ihtiyacınız kalmadan gidersiniz :) ve akıllı telefon+internet paketi varsa zaten rahat bulursunuz. Yoksada İstanbul da kaybolunmaz :)

Beni götürebilecek birisini arıyordum ..
Sizi kimse götüremez kardeş.Götürselerde gitmeyin zaten.Üyeler detaylıca yazmış bu adres şeklini kağıda not alın.Taksiyle ne kadar malolur kimse tam kestiremez.Siz otobüsle metroyla gidin zaten dönüşte taksiyle dönersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…