İstanbul’da yaşam çok mu zor?

İstanbul daha mı ucuz ? Meyve sebze pahalı,ulaşım pahalı,pazarlar pahalı.kiralar en az 1700-2000 arası.Neresi ucuz anlamadım?

Ailesi orda. Ama kendi senle eve çıkarız demisti. Ben de bi düşüneyim dedim. Urfadayım ben
hiç kalkışmayın
İstanbul güze ama çok pahalı
trafik, kalabalık
bizim burda işlerimiz çok şükür iyi evimiz kurulu düzenimiz var
ama eşimde bende yorulduk İstanbul'dan

istnabul gezılecek ama yaşanılşacak yer değil.ürkütuıyor beni orası.yaşamadım ama ıstanbulu terketmek ısteyen çok.

İstanbul'a her gittiğimde gördüğüm tek şey hayatı yolda geçen insanlar.

Evet gezmeye çok güzel bir şehir ama yaşamak için çok zor.

Öğretmensiniz galiba. Eğer İstanbul'un küçük bir ilçesinde yaşamayacaksanız ve eviniz okulla yakın olamayacaksa çok zor olur sizin için.
Özellikle doğu görevinden sonra bir anda kalabalıkta kalmak psikolojik olarak da yorabilir sizi.

Biz üç yıl doğu görevinde küçücük bir ilcedeydik. Yazları İstanbul'a gezmeye gittiğimiz halde bile kalabalık bizi bunaltiyordu.

Şöyle bol ağaçlı, bol denizli, lapa lapa karı, güzel güzel plajları olan şehirlerden birine tayin istemek varken, bi tek arkadaş için İstanbul düşünülür mü yahu? Annem, babam burada olmasa 1 saniye yaşamam. Ne çocuk büyütülüyor, ne geziliyor, ne nefes alınıyor. Ben bunu şehir merkezinden uzakta yaşamama rağmen söylüyorum. Haftada 1 ailelere ziyaret için göbeğine iniyoruz şehrin, ona bile illallah ettim artık.

Anladım teşekkür ederim

Evet İstanbul’u severim ama orda kalabalıkta yaşanır mı bilmiyorum iste

Valla ben evlenerek ayrıldım istenbuldan iyi ki diyorum . Her gittiğimde hala stres sinir bozukluğu yaşıyorum küçük ama imkanları iyi olan şehirlere tayin isteyin arkadaşınıza göre hayatınızı yönlendirmeyin en önemli nokta bu bence .

Ankara’da kız kardeslerim var. Biraz da ondan istiyorum

Düşüncem o illeri de sagolun

Istanbulda nefes almak bile pahali trafigi kalabaligi ben asiri derecede seviyorum istanbulu daha yeni antalyaya geldim yasamaya cok ozluyorum ama maddi acidan cok sıkıntıli kiralari cok pahali disarj cikarken zaten yola verdigin para yetiyor gezme tozma yapmak zor cunku ulasimi cok zor

Gezmeye cok gittim kalabalık bir şehir haklısınız en iyisi düşünmemek

Bursa için böyle şeyler duyunca şok oluyorum ya. Sanırım +30 yıllık İstanbullu olduğumdan, Bursa benim için tatil, hafta sonu kaçamağı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…